Alweer mijn derde Wacom, ik kan niet meer zonder. Prijzig, maar de moeite waard, zeker omdat je zoveel instellingen aan je eigen voorkeuren kunt aanpassen.
Dit is een fijne tekentablet. De draadloze functionaliteit is erg fijn en de pen ligt fijn in de hand. Hij is alleen wel erg duur en de punten slijten snel.
Een geweldige aanwinst in mijn fotostudio, eerst even wennen maar dan kan je ook echt niet meer zonder. Een gemakkelijk te bedienen wheel en sneltoetsen. de pen is van gevoelig tot zeer zwaar in te stellen alle mogelijkheden ten over
Pluspunten
Snelheid van verwerken
Reactietijd
Drukgevoeliigheid
Minpunten
In combinatie met een gewonen muis soms wat mis communicatie
Was al lang op zoek naar een degelijke Tekentablet. Naar veel zoeken een keuze gemaakt voor de: Wacom Intuos Pro S (FR & NL).
Heb hem nu al een paar maanden in bezit en ben erg tevreden, ik gebruik hem bij zowel Tekenen & Foto bewerkingen en andere Grafische opdrachten.
als je er eenmaal aan gewend bent werkt hij goed. genoeg ruimte om op te tekenen. als er lichte krassen op het tekenoppervlakte zitten kan je ze zo weg vegen met een vochtig doekje en ik heb er zelf veel plezier mee
Pluspunten
werkt fijn
wireless
de knopjes aan de zijkant
Minpunten
komt niet met een programma
er kan lagg onststaan
Heb jij ook een Wacom Intuos Pro S (2019, EN, FR, IT, ES & PT)?