Na lang allerlei X570 moederborden met elkaar te hebben vergeleken, op dit moederbord uitgekomen. Goede Specs tegen de juiste prijs.
Alles zit erop, wat ik nodig had.
(Disclaimer: getriggerd door Steam Voucher bij het bord, ik ben absoluut geen expert).
Bord gekozen vanwege de supersnelle agesa updates en de goede vrm setup voor zijn prijs.
Moederbord is prijs/kwaliteit zeer goed. Het booten duurde in het begin zeer lang, maar dit is ondertussen al verholpen door Gigabyte. Overall ben ik zeer tevreden, alleen vind ik het zeer spijtig dat de verpakking slechts 1 standoff screw voor een m2 slot bevat terwijl het moederbord 2 M2's heeft.
Gezien alle X570 borden enorm prijzig zijn zocht ik één type moederbord specifiek: een bord dat enerzijds betaalbaar is. Met een prijs nipt boven de 200 euro behoort de X570 Aorus Elite zeker tot de betaalbare opties, maar biedt bij praktisch alles voor mij voornamelijk beeldverwerking met o.a. Adobe
Een van mijn besluitsfactoren voor dit moederbord is het pci 4.0 slot wat je computer wat meer future proof maakt voor de komende golven van toekomstige videokaarten. Ik ben zelf erg blij met wat ik nu in mijn pc heb als moederbord! nice dat het ryzen-ready is.
Leuke moederbord vooral prijs/kwaliteit!
Ziet er ook robuust uit met het niet zo overweldigende rgb!
Doet wat het moet doen, vooral na de bios update kun je de fan profile van het moederbord veranderen.
In combinatie met mijn 3700X was dit de beste prijs kwaliteit verhouding voor een X570 moederbord. Goede VRM, geen bios update nodig om 3rd gen Ryzen te ondersteunen. De ingebouwde fan op het moederbord is bijna niet hoorbaar. Fijn dat er een M2 heatsink wordt meegeleverd. Ziet er mooi uit!
Ik heb voor dit moederbord van Aorus gekozen omdat ik een Ryzen 3700x gekocht heb.
Hierdoor ging de installatie vrij gemakkelijk en het design is ook nog eens prachtig.
Je kan doormiddel van gratis software de led verlichting op het moederbord goed regelen.
Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.
Ik heb verschillende reviews bekeken en ben op dit moederbord uitgekomen. Dit was voor 200 euro eigenlijk een te goed moederbord als je de prijs vergelijkt met features.
Voor prijs/kwaliteit is dit zeker geen slechte optie. Het heeft een strak/clean design en bovendien heeft het genoeg USB-poorten. De RGB valt mij helaas een beetje tegen en daarnaast is de boottijd een paar seconden langer geworden. Afgezien van dat ben ik zeker tevreden met deze aankoop.
Het is een goed moederbord dat goed gedocumenteerd is. Het is makkelijk om alles in elkaar te zetten en om ermee te werken. Als je voor een nieuw moederbord zoekt dan raad ik deze zeker aan. De instructies zijn beginnersvriendelijk en de software die bij het moederbord komt is geweldig!
Good product so far, good bios updates and the 3700x works pretty well. Heard that hitting max boost core is also mobo dependant but its still within margin of error and I think gigabyte will get it all sorted nicely.
Moederbord functioneerd prima.
De reden dat ik dit moederbord heb gekozen is simpel. Alle review sites kwamen bij deze uit als eerste goede moederbord wanneer je een x570 mobo kocht.
Tot nu toe geen problemen gehad en dus geen spijt van deze keuze.
Een goede keuze voor mensen die een beetje kennis hebben over algemene instellingen van een BIOS. kan voor nieuwkomers een beetje tricky zijn in het begin. Model is een stuk mooier qua design dan de X470 series en heeft als prijs / kwaliteitsverhouding een goede bodem. Heel tevreden voor nu!
De Gigabyte Aorus X570 Elite is echt een van de betere modelen. Oogt erg mooi vooral met de I/O shield en andere luxe zoals heatsink voor de M.2.
Gigabyte van een out-of-the-box moederbord. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat de bios boot erg lang lang op zich laat wachten.
Ik heb gekozen voor dit moederbord omdat qua prijs en performance in de budget paste. en geen oud mobo uit de b450 series wou updaten. Deze was meteen Ryzen 3000 ready.
Het is een mooi strak design. In het kort, het is een goede instap moederboordje voor een mooi prijskaartke
Je krijgt heel voor de prijs. Veel usb aansluitingen, ziet er voor de rest ook goed uit. Wel vind ik dat er te weinig fan headers op zitten. Daardoor gaat er nu een lelijke kabel naar de andere kant van mijn nieuwe kast. Verder is een M.2 heatsink erg fijn.
De aorus x570 elite is één van de beste x570 moederborden voor zijn prijsklasse. Het product werkt out-of-the-box én heeft een makkelijk te gebruiken bios. Heb het moederbord i.c.m. een ryzen 7 3700x gebruikt en het werkt perfect.
Ik had in eerste instantie een MSI b450 pro carbon ac gekocht, maar al snel geretourneerd nadat ik alle bios update problemen zag online bij de oudere moederborden. Meerdere video's online bekeken en via Buildzoid op dit prachtige moederbord beland: Sterk, Futureproof, en sterke VRMS's. Alleen jammer van de audiochip
Het was tijd voor een nieuwe pc, heb toen maar net nog even gewacht tot de nieuwe x570 boards uitkwamen, daarna nog wat benchmarks bekeken en deze kwam goed uit de test dus heb hem toen maar gelijk besteld. Mooi, vrij neutrale x570 bord, voor een wel heel schappelijk prijs.
Gekeken welk moederbord goede VRM's heeft, kwam ik zelf op deze moederbord terecht. En vooral de prijs/kwaliteit verhouding heeft me overgehaald om deze moederbord te kopen. Bios is even wennen, maar na paar minuten heb ik de juiste instellingen kunnen vinden.
Een goede moederbord samen met een AMD Ryzen 3700X
Heb bij de aankoop gelet op prijs/kwaliteit met goede VRM's en 2 nvme sloten voor mijn ssd's. Uiteindelijk bij dit bordje uitgekomen. Na twee dagen tevreden. Merk wel dat de bios nog wel updates kan gebruiken, maar dat zal met alle nieuwe borden zo zijn.
Dit is een rijk uitgerust moederbord met alle belangrijke features die je nodig hebt. Overclocken is geen probleem met deze krachtige VRM. Voor iets meer dan 200 euro koop je een moederbord die high-end features biedt voor een fractie van de prijs. Geen problemen met mijn ryzen 7 3700x
Prima moederbord voor de meer budget georienteerde kant van x570. Voor mij zijn de aanwezigheid van goede iommu groepen en een switch om de primaire PCI slot te kiezen in de bios de redenen dat ik dit moederbord dan ook met plezier in gebruik heb genomen. Al om al prima!
Goed uitziend moederbord. veel aansluitingen. Fan op het moederbord zelf maakt nogal wat lawaai. Ik heb dit bord genomen omdat het direct klaar was voor de nieuwe ryzen cpu's en geen problemen gehad tijdens de installatie.op dit moment qua prijs ligt dit bord het beste op de markt met prijs/kwaliteit
Gekocht samen met de Ryzen 3700X. Goed bord met veel usb poorten en goede VRM's voor een redelijke prijs. Installatie is gemakkelijk door de ingebouwde I/O shield en de front panel connector. Eén van de goedkopere X570 moederborden dat te verkrijgen is, maar heeft alles dat ik nodig heb. top!
Een x570 moederbord met goede VRM en vele opties.
Gecombineerd met een 3900x en 2080ti ben ik wel zoet, of ik ga naar de 3950x :)
Al met al, prima moederbord voor de prijs!
Prijs/kwaliteit ten top, degelijke VRM, en alle features van X570 voor een redelijke prijs. Kleine dingen die missen zijn dan een 2e nvme heatspreader, fanless design en een tweede pci-e dus geen SLI support. BIOS af en toe minder, maar wordt elke iteratie beter. Linux support niet aanwezig qua software.
Jammer genoeg heb ik de eerste terug moeten sturen, want die was defect. Dit werd echter goed geregeld. Het volgende model werkte gelijk en makkelijk. De instellingen in de BIOS zijn overzichtelijk en uitgebreid. Verder lijkt het dat dit moederbord erg goed omgaat met de voltages van t.o.z.v concurrerende borden.
Gekocht samen met de Ryzen 3700X. Deze combi was bedoeld als upgrade voor mijn oude i5 3570K en hoewel deze het zeer zeker geweldig gedaan heeft de afgelopen (5?) jaar moet ik zeggen dat de upgrade zeker de moeite waard is geweest.
Goede moederbord voor de prijs, al had ik wel meer sytemfan slots op het moederbord gezien, ik had eerst veel problemen met een b450 moederbord omdat deze niet werkte met de ryzen 3000 maar deze was heel simpel en werkte gewoon uit de box.
Voor mijn nieuwe gaming setup heb ik via via dit moederbord aangeraden gekregen, out-of-the-box is het compatibel met mijn AMD Ryzen 7 en hierdoor hoef ik dus geen vervelende BIOS update te doen. Ook is het moederbord erg makkelijk te installeren en aan te sluiten, zelfs bij mijn eerste build!
Gegaan voor een X570 bord om zeker te zijn van compatibiliteit met mn 3700X, moederbord is mooi ingedeeld, helaas wat te weinig case fan plekken maar voor de rest degelijk. Klein stukje RGB is mooi en niet overdreven.
Een van de duurdere moederborden die ik aangeschaft heb, maar wel een van de goedkopere producten in de X570 line-up. Ik had geen zin te wachten tot de B550 etc ging lanceren om m'n desktop eindelijk eens te upgraden. Je krijgt wel wat voor de prijs. Strakke look en bouwkwaliteit.
Goede bouwkwaliteit. Veel features voor de prijs. Discrete RGB (geen flipperkast).
Kortom mogelijk het beste prijs/kwaliteit X570 moederbord dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.
Installeren ging moeiteloos.
Ik heb de BIOS nog moeten updaten naar de laatste versie, maar dit ging eveneens moeiteloos.De BIOS is bereikbaar in je Windows.
Een mooi instap moederbord voor X570 met een belachelijk goede VRM setup. De BIOS en featureset zijn karig, maar Gigabyte loopt momenteel voor op andere fabrikanten qua BIOS updates. Tip: Zet CSM in de BIOS uit om de boot tijd te halveren (evenals de FPS in de BIOS interface...)
Edit: Updates hebben problemen gefixed.
Absolutely loving this motherboard. Gigabyte have really stepped up their game this time around, and it really shows.
Quality of the motherboard is immense, BIOS updates are industry leading and Gigabyte are really active in the community. Highly recommend this motherboard!
Vergeleken andere X570 borden niet duur. RGB is voor mij niet zo belangrijk, ik hou wel van de neutrale zwarte look.
Het installeren ging gemakkelijk in combinatie met mijn case (Fractal Design Mesh C).
(Bij het kopen van dit moederbord krijg je steam codes na het schrijven van een review)