Feature-rijk moederboard. Installatie was zeer makkelijk, en de voorgeinstalleerde BIOS was zeer recent en vereiste geen flash voor de Ryzen 9 3900X die ik geplaatst heb. Temperaturen over het gehele moederboard blijven netjes laag, en de grote hoeveelheid USB aansluitingen zijn een fijne luxe.
Heb hem nu voor een kleine 2 weken en het werkt perfect. Simpel te installeren zelfs met geen kennis. Zeker geen spijt van.
Schrijf een review voor de Steam wallet codes actie van Gigabyte.
Samen met een Ryzen 5600X Processor gekocht als upgrade voor mijn systeem.
Let goed op hierop ! :
Voor de rest een prima moederbord, ben geen "ultra tweaker" dus kan er niet veel meer over vertellen ;-)
Dit product is heel goed en voor een aardige prijs
Eenvoudig te instaleren en gebruiken. De ventilator is niet te horen naast de CPU, GPU en case cooling. De handleiding is voldoende duidelijk.
Heb deze gekocht voor de PCIe gen 4 en de Q-flash die toelaat om de BIOS te updaten zonder CPU (nodig voor AMD Ryzen 5000 CPU)
Ik zelf heb niet veel ervaring met moederborden of computers zelf maar ik gebruik mijne wel zeer regelmatig. Het installeren van de moederbord samen met mijn Ryzen 7 5800x ging zeer gemakkelijk. Na het gebruiken van de MB voor eventjes ben ik zeer tevreden met de performance.
De Gigabyte Aorus X570 ELITE aangeschaft i.c.m. AMD Ryzen 7 3700X, zeer snel systeem. Dit is nu mijn 2e Gigabyte moederbord en AMD-processor, voorheen is dat respectievelijk Asus en Intel geweest. Een minpuntje is het aantal fan headers, al is dat ook weer op te lossen.
Top!
Vergeleken met vorige moederbord: Gigabyte GA-AB350-GAMING 3.
BIOS opties zijn makkelijker te vinden. Er kan een 3e M.2 SSD worden ingebouwd, met converter in het 2e PCI-e x16 slot.
Engie nadeel: lager aantal SYS fan poorten dan oude bord, ondanks hogere prijs. Twee fans nu aangesloten op fan-controller van behuizing.
Geweldig motherboard! Heel fijn voor de prijs. Ook Nice dat ie 2 m.2 slots heeft. Genoeg usb slots en een goeie look. Ik zou het zeker aanraden! Wel jammer dat er maar een m.2 heartsink is
Aangekocht als upgrade voor de MSI Z170A. Was verbaasd over de eenvoud van de installatie van het moederbord. Slechts 1 M.2 Socket maar dit stoorde mij persoonlijk niet. Ik heb dit moederbord gecombineerd met een AMD Ryzen 5 5600X en dit levert super prestaties op. Zeer tevreden!
Prachtig moederbord dat aardig makkelijk te installeren is.
Tevens ging alles in bios heel vlot en makkelijk zonder dat er flash moet gebeuren.
Scheelt hem ook pak werk :D
Altijd al fan van de geweldige AORUS looks, ook dit bord is weer een topper. Niet te veel RGB maar wel voldoende stijl. Ik mis alleen wat extra fan headers, gelukkig is een fan hubje niet prijzig en zo gekocht.
Samen met een 5800X cpu gekocht. Over het algemeen goed tot nu toe.
Weinig fan headers, voor mij geen probleem want mijn behuizing heeft een ingebouwde controller. Had wat initiële problemen met slaapmodus, maar alles rond WoL uitzetten verhielp dit, geen idee of dit de schuld van het moederbord was.
Enorm fijn en makkelijk MOBO om mee te werken, Ik zocht een goed presterend bord maar ook meerdere USB 3.0 headers voor een frontale USB hub.
aanrader!
De flashy heatsinks werken wel wat tegen bij het installeren van een closed loop. Maar dit valt makkelijk op te lossen.
Zeker voor de prijs een zeer ruim uitgerust moederbord. Gebruikt in combinatie met G.Skill geheugen en een Ryzen 7 5800x. Prestaties absoluut top. Snappy en gemiddeld 4,5gHz op een koele 50 graden zelfs onder redelijke load.
Dit moederbord is een van de beste van zijn klasse! Is stevig gebouwd en heeft goeie features. Ze hebben zeker niet bespaard op de onderdelen van dit bord. Heb het gecombineerd met een Ryzen 5 5600x en het is echt een goede combinatie!
Dit moederbord vormt de stabiele basis van mijn Ryzen 7 5800x systeem. De enige glitch die ik heb gehad is dat tijdens een boot 2 van de 4 geheugenmodules niet werden herkend. Een reboot loste dit op en sinds een BIOS update heb ik het ook niet meer meegemaakt.
Ik heb dit moederbord voor de 2de keer gekocht omdat hij zo goed bevalt. Nieuwste chipset voor minder dan 200 euro. Meer dan genoeg USB aansluitingen, fan headers, opslag mogelijkheden en niet te veel RGB. Ik heb dit moederbord gecombineerd met een Ryzen 5 3600XT, een perfecte match!
Dit moederbord is topkwaliteit! Gemakkelijk om te instaleren, heel blij mee!
Dit moederbord was door een vriend aangeraden en heb tot nu toe geen spijt van het kopen.
Het enige wat ik tijdens het bouwen miste was een makkelijk bereikbare fan header voor aan de voorkant van mijn kast.
Voor mijn nieuwe PC heb ik deze motherboard van gigabyte gekocht. Voor mijn huidige PC had ik al een gigabyte motherboard. Mijn ervaring was al uitstekend en deze motherboard is dus ook een geweldig product. Makkelijk te installeren, duidelijke documentatie, veel features - gewoon een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.
Destijds een van de goedkopere X570 moederborden die toch nog een redelijke VRM opstelling had, inmiddels ruim een jaar verder en nog steeds het bord wat ik opnieuw zou kopen! Koop wel gelijk fan splitters of een fan controller!
Een mooi moederbord voor de prijs. De RGB software had beter gekund maar maakt niet heel veel uit.
Goede VRM's, de chipset zelf kan soms nog wel de hoge kant opgaan (rond de 72/75 graden)
Moet wel een BIOS update doen voor ryzen 5000.
Erg compleet en voorzien van mooi uiterlijk (al is dat smaak). Installatie ging soepel. Nu enkele maanden in gebruik en nog geen klachten tijdens gaming en andere activiteiten.
Bios redelijk goed, voorheen had ik MSI, deze was iets completer. Het enige wat ik mis is een USB-C port.
2 maanden leden gekocht. Veel problem mee. Geen aanrader.
Zeker een aanrader, veel usb poorten en goede onboard sound. Verlichting moeilijk te zien door cpu koeler en onderste verlichting is niet fel en het is moeilijk uit te maken welke kleur hij is.
Mooi bord, veel problemen. Tergend lange boot tijden, cold boot problemen, geheugen is russisch roulette, komt niet uit slaapstand. Geen goede basis wanneer je AMD een kans geeft na decennia Intel.
Bord is prima voor de simpele gebruiker, slechts 2 casefan headers (ik heb cpu_opt als derde). Software voor fancontrol is een ramp, erg buggy en de temperatuursensor zit er regelmatig naast. En toch betaal je een premium prijsje ervoor.
Een mooi board om te zien, met subtiele oranje led-verlichting. De TPM-header en PCIe x4 vond ik belangrijk, evenals de vele (UBS-)poorten. Het board heeft echter ook wat kleine minpunten. In het algemeen echter een goed board voor deze prijs.
Gebruikt voor een nieuwe build met een Ryzen 9 3900x, Dark Rock Pro 4 Koeler, 2x16GB Corsair 3200Mhz, Samsung 500GB Evo Plus M.2.
Board is logisch opgzet. Installatie van componenten ging zonder problemen, de BIOS was wat ouder (F3) dus eerst even F11 geflashed. Loopt als een trein.
Goed bord met veel aansluitingen en goede VRM's helaas zit er wel maar 1 M.2 Heatsink. Zou graag nog een tweede willen voor als ik er nog een M.2 SSD bij wil zetten, en zou dan ook graag 2 de zelfde heatsinks hebben :)
ik heb de laatste bios van gigabyte F10a geflasht en alles is nu perfect, opstart 10 seconden met ultra fastboot ingeschakeld wat voorheen 35 seconden was.
Heel mooi moederboord
Oerdegelijk ontworpen board, redelijk geprijsd, prima voor overklokken, tjokvol snelle USB-poorten, alleen jammer van ontbreken CMOS-clear-knop op achterzijde, multi-GPU-setup kan alleen met CrossFire helaas. De heat spreader voor de m.2-drive die is meegeleverd is handig. Jammer genoeg geen XMP profielen voor bepaalde ganbare RAM-modules.
Ik heb de x570 AORUS ELITE perongeluk gekocht maar heb helemaal geen spijt was een van de beste fouten van mijn leven de bios was best wel simpel, de installeren was super makkelijk de IO en alles zag er splendid uit.
ideaal bord voor ryzen 5 3600x
geruisloos
bezit alles wat je nodig kan hebben
Moederbord ziet er super strak uit ! en doet wat hij moet doen bios is fijn om mee te werken en je heb zeker genoeg aansluitingen aan de achterkant !
Na een week het product te gebruiken heb ik niet echt iets slecht te zeggen over met moederbord. Alles is aanwezig dat nodig is en werkt perfect met mijn AMD ryzen 7 3700x. Het is enkel jammer van de langere boot times, maar deze kunnen in de toekomst verbeteren.
(Steam actie).
Ik heb dit moederbord voor 3 weken gebruikt. Op wat kleine dingetjes na geen minpunten ondervonden. Ik ben dus erg tevreden!
Ik heb dit moedebord gekocht omdat ik weinig gedoe wilde met R3000 CPU's. Het is een prima moederbord voor de prijs. Het installeren ging snel echter de layout van front/back Sys fans is niet tactisch. Een Bios update zorgde ervoor dat mijn logitech G710 toetsenbord vreemd gaat functioneren.