Dit is het beste printertje dat ik ooit heb gekocht, ik heb hem al bijna 16 jaar, en hij doet het nog steeds prima!
Deze goedkope printer uit de HP stal heeft een naar mijn mening een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. De gemaakte afdrukken zien er wat betreft tekst en grafieken prima uit. De afmetingen zijn dermate gering, dat hij op ieder bureau wel een plekje zal kunnen vinden. De opstarttijd is bijzonder kort en ook de doorvoersnelheid is alleszins acceptabel.
Jammer is dat deze Laserjet een zogenaamde hostbase printer is, waardoor hij niet middels een printerserver in een (thuis)-netwerkje kan worden opgenomen. Uiteraard is het wel mogelijk om hem te koppelen aan een PC die als server in een netwerk functioneert. Ook ben je gebonden aan Windows als besturingssysteem, aangezien er voorzover ik heb kunnen nagaan, geen drivers voor andere besturingssystemen te vinden zijn. Niettemin ben ik van mening dat deze printer zijn geld zeker waard is en gelet op de reputatie van HP ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid zal het met de levensduur ook wel goed zitten.
Deze printer 12 jaar geleden gekocht, doet het nog steeds prima. Goedkope toners beschikbaar die prima zijn. Wel wat problemen gehad om een driver te vinden voor Windows 10.
Prima printkwaliteit, voordelig in gebruik en nu al 14 jaar zonder enig probleem in gebruik! Beste printertje ooit gekocht!
13 jaar geleden gekocht, draait nog steeds als een zonnetje