Gebruikers

Score: 4
12 reviews

LG 32LM6300PLA Zwart

Prijs
€ 362,90
Specificaties 32" • Full HD • LCD • HDR • 1 tuner • 50Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
+1
Birdyvogel 6 juli 2020 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Prima 32 inch full HD tv voor goede prijs. Ik had de tv binnen 5 minuten uitgepakt, pootjes eronder en de installatie menus doorgelopen. De installatie wijst zich vanzelf/makkelijk. Beeld: Uitstekend, Geluid: goed, Bediening: Intuïtief en logisch. Uitstekende tv voor in de keuken. Erg tevreden met deze aankoop. aanrader !

Pluspunten

  • beeld is prachtig full HD
  • geluid is goed
  • LG webOS
  • makkelijke installatie
  • reageerd snel op input via afstandsbediening

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

0
360Degreez 23 december 2020 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Een fikse bak features en prima beeld voor (erg) weinig geld. Hou echter rekening met besparing op hardware en opties.

Pluspunten

  • Erg goed beeld voor de prijs
  • Veel features
  • Gebruiksgemak van WebOS
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Zeer.. trage.. hardware
  • Gaat zo nu en dan spontaan uit
  • Magic remote standaard niet bijgeleverd.
  • Geen analoge audio uitgang

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Perboemski 3 april 2022 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Redelijke televisie met voldoende aansluitmogelijkheden, matige brouwkwaliteit. Helaas na iets meer dan 2 jaar al inbranding van logo’s (ESPN) dus geen aanrader. Traag OS met advertenties.

Pluspunten

  • Prijs
  • Aantal aansluitingen

Minpunten

  • Snelle slijtage
  • Advertenties
  • Beeldkwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
spethspeth 15 mei 2021 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Voelt licht en goedkoop aan, de UI is traag en laat brutaal advertenties zien op een apparaat waarvoor ik betaald heb, totaal schaamteloos en ordinair. Deze TV is geen verbetering t.o.v. de Sony die ik 5 jaar geleden voor ong. dezelfde prijs gekocht heb.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit OK voor de prijs

Minpunten

  • Schaamteloze advertenties
  • Trage UI
  • Goedkope bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
Luke Skywalker 29 april 2021 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Gekocht voor muur in de keuken voor koken en fietsen hometrainer. Tijdens fietsen meestal Netflix met Jabra Bluetooth hoofdtelefoon. TV is licht en vlak en makkelijk en netjes op de muur te monteren. Geleverd met een fijne haakse 230V stekker. Interface en menus redelijk vlot. Volgorde kanalen veranderen niet gevonden.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk en mooi op te hangen
  • geluid via bluetooth
  • prijs heel ok

Minpunten

  • connecteren bluetooth menu gepruts
  • pootjes zien er wat goedkoop uit
  • volgorde kanalen veranderen?

Eindoordeel

Score: 4
humdafadumdaNewbie 14 april 2021 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Prima 32inch Full HD led tv. Het beeld is gewoon goed. Voldoende aansluitingen. Geluid is goed, maar als je (out of the box) cinema geluid verwacht moet je deze niet kopen of maar een geluidinstallatie voorzien. WebOs (laad af en toe wat traag) Je krijgt waarvoor je betaald.

Pluspunten

  • Beeld (Full HD)
  • Voldoende aansluitingen
  • Prijs/kwaliteit
  • LG WebOS
  • Apps (Netflix, Prime, Disney+)
  • DVB-C

Minpunten

  • geen HDMI 2.0
  • geen USB 3.0

Eindoordeel

Score: 4
Tweepers 22 januari 2021 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Mooi beeld, snel en alle apps beschikbaar. Ik kan mijn televisieabonnement opzeggen.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Snel schakelen tussen apps
  • Intuïtief

Minpunten

  • Backlight bleeding
  • Veel reflectie
  • Rood stand-by lichtje is nogal fel

Eindoordeel

Score: 4
GilaineNewbie 20 maart 2020 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Deze LG smart tv is erg goed. Het is een lichtgewicht tv en dus makkelijk aan de muur te bevestigen met een muurbeugel. De beeldkwaliteit is perfect, zeker ook voor games. De tv is makkelijk in gebruik en heeft veel functies en apps beschikbaar.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Apps, webbrowser
  • Bluetooth

Minpunten

  • Soms traag

Eindoordeel

Score: 4
grebbe 29 februari 2020 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

LG verwonderend mooi beeld voor deze prijs. Met veel opties. Enige minpuntje vind ik geluid tv. Opgelost om de LG-tv naar mijn versterker met de optie Bluetooth te verbinden.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Veel opties
  • Kwaliteit voor deze prijs

Minpunten

  • Geluid tv

Eindoordeel

Score: 5
evandenbrink139Newbie 24 februari 2020 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Fijne televisie voor de kinderkamer. Beeld en geluid voldoet en 3 HDMI poorten is fijn.

Pluspunten

  • prijs
  • beeld

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
sergev 30 oktober 2019 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

Prijs/lwaliteit is prima. Goed beeld, maar geluid valt enigzins tegen. Is redelijk, zeker met juiste geluidsintellingen. Had wel aangeschaft met illusie dat het een 3,5 audiojack had, maar helaas alleen digitaal.

Pluspunten

  • Prima prijs
  • Goed beeld
  • Webos

Minpunten

  • Ontbreken audiojack

Eindoordeel

Score: 4
dkoniNewbie 29 september 2019 Product gekocht

LG 32LM6300PLA Zwart

mooie kleur, prima tv voor weinig geld ik ging voor een ander merk kijken, maar deze doet zelfs meer aan mijn verwachtingen, dus voortaan maar een LG.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • mooie kleuren
  • goed geluid

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 32LM6300PLA Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee