Prijs | |
Specificaties | Wi-Fi 6 (2,976Gbps) • 4-poorts switch - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Augustus 2022 In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers van dit moment. |
Afrader.
Fout in de firmware die netgear "gefixt" heeft door "nieuwe" firmware beschikbaar te maken, maar zonder ofdma en wpa3.
Ik koop nooit meer Netgear.
Behaald niet de snelheden zoals beloofd. Heb 'm rechtstreeks aangesloten op de router (Cat-7 kabel). Bekabeld heb ik 400mb/sec, maar met 5Ghz vanuit de Nighthawk AX4 blijft de snelheid hangen op 190mb/sec op 1 meter afstand. Halvering van de snelheid. Instellen duurt vrij lang. Bereik van deze router is gemiddeld.
Amper bruikbaar met huidige firmware ...
Default firmware (.80)erg onstabiel, valt gemiddeld elke 14/4=3.5 dagen fataal weg.
Beta firmware (.88) heeft aantal functies niet, maar hopen dat die wel stabiel is, anders gaat hij helaas terug
Gekocht vanwege de te verwachten prestaties, maar na een halfjaar van gebruik veel last van wegvallend bedraad internet en WiFi signaal, zelfs als het apparaat aangeeft dat alles in orde is. Meerdere keren firmware updates gedaan, maar het probleem blijft. Erg jammer, want mijn vorige Nighthawk de R7000, was prima.
Ik leef in een vrij groot huis waar onze vorige router (meegeleverd door de KPN) niet alle kamers kon bereiken. Deze router geeft overal bereik, overal meer dan 100 Mbps connectie (met de router). Daarnaast heeft de meegeleverde software alle opties die ik verwacht en meer.