Gemiddelde gebruikersscore
Goede kwalitatieve soundbar met een design dat in geen huiskamer misstaat. Of je nu het journaal kijkt, een sportwedstrijd of een film - met de auto presets heb je altijd de juiste instelling met 1 druk op de knop.
Soundbar met goed geluid, maar met beperkte feature set
De aanduiding Dolby Atmos en Surround effect is misleidende info van Sony. Enige stereo effect hoor je enkel als je minder dan 1 meter van de box af zit. Maar op 'normale' kijkafstand van 2,5 - 3 meter hoor je zelfs geen stereo meer laat staan Dolby effect.
Ik heb hem nu 1,5 jaar in gebruik en heb achteraf spijt dat ik hem gekocht heb. Het geluid is op zich goed maar het geluid is niet in sync met de TV. De soundbar is gekoppeld aan een Sony KD-43XE8077 TV.
Mooie soundbar. Installatie ging prima. Geluid viel mij tegen. Zelfs na instellingen veranderen aan blijft hij aan de doffe kant. Zappen naar ander kanaal is beeld er sneller dan geluid erbij. Heb een Sony tv en in combinatie mag dit mijn inziens niet mogen. Retour gestuurd.
Deze soundbar is goed gevuld qua feature set en het design is ook netjes te noemen. Ook positief is de extra aandacht voor de kleine details op de meegeleverde zaken (remote, optische kabel, enz)
Basstonen zijn helaas erg slecht en de geluidssynchronisatie met Sony-TV's (speakers) is matig.
Is inmiddels teruggegaan.