![]() |
Videoreview - Technisch vernuft van de Tesla Model Y - Betere Model 3 met hoger prijskaartje De Model 3 is sinds maart 2019 een veel geziene wagen - het was dat jaar zelfs de beste verkochte auto. In datzelfde jaar werd de Model Y aangekondigd en deze wordt op dit moment uitgeleverd. Dit is een crossover-versie van de Model 3, met veel overeenkomsten… |
Gemiddelde gebruikersscore
De auto is 'geleend' omdat ik deze als lease auto heb via de zaak. Hier moeten wij verplicht een witte kleur dus een spannende auto als MY RWD in het wit is het allerminst. Een fijne auto zeker weten!
Het feit dat je de auto kreeg zonder matrix koplampen, automatisch knipperlicht en nog vele andere opties en het er ruim 1 jaar later wel allemaal op zit (gratis) vind ik uitermate veelzeggend.
Prachtige auto
Mijn vorige auto was een Peugeot 508 diesel. Het verschil met de huidige wagen kan niet groter zijn.
Goede stoelen. Dit zowel voor als achter. De kinderen hebben ook duidelijk meer plaats dan in onze vorige auto.
Dit zou de traagste Tesla zijn. Dit heb ik echter nog niet gemerkt. Een auto inhalen houdt echt niets in.
De autopilot is nog wat wennen. Deze
is namelijk heel streng. Elke 5 minuten vraagt die wel om het stuur vast te houden terwijl ik dit wel degelijk vast heb.
De range vind ik best ok. Wij reden 320 km en hadden nog 12 procent over. Dit bij 12 graden
Door een referral code te gebruiken bij de bestelling kunnen we de enhanced autopilot gebruiken. Aangezien summon nog niet werkt kan ik dit geen echt grote meerwaarde noemen.
Wil je dit 3 maand gratis dan kan je deze code gebruiken https://ts.la/koen366157
Ik ben zeer onder de indruk. De 'finish' is zeer net en er was geen enkel schrammetje of 'panel-gapping'. Ook de rij-ervaring is zeer comfortabel en helemaal niet 'harder' of 'sportiever' dan verwacht. Het is een zeer futuristische ervaring en ik ben zeer tevreden!