Tweakers
Tweakers
Het wat uitgeklede vlaggenschip van Huawei heeft nog altijd een goede camera, zeker bij weinig licht, maar we missen wel de optische stabilisatie. Verder heeft hij een bijzonder goede accuduur en laadt hij redelijk snel op. Ook het platte oledscherm, en de stevige, waterdichte en ergonomische behuizing mogen er zijn. De camerabobbel is wel wat aanwezig en de telefoon wiebelt op tafel. Het monogeluid dat het toestel voortbrengt, is een minpuntje en draadloos opladen doet het niet. De pluspunten wegen echter op tegen de minpunten en de P30 heeft vooral een zeer redelijke prijs-kwaliteitverhouding, zeker voor liefhebbers van een mooi scherm, een lange accuduur en een lichtsterke en veelzijdige camera. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
fijne smartphone met super camera
De Huawei P blinkt vooral uit met de camera. De kwaliteit van de foto's is super. Zonder moeite kan je in de portretmodus prachtige foto's maken, op manuele modus kan je alles aanpassen.
De batterij gaat lang mee, en de processor is snel.
wel moeizaam te koppelen met andere devices
Ik heb deze P30 gunstig via Vodafone verkregen (€588) met contract verlenging. Ik kom na een reeks Samsung Galaxy S series nu van de Sony Xperia XZ3 af en was het instellen even wennen. Ging niet zonder slag en stoten. Uiteindelijk zeer tevreden.
Wow, prijs/kwaliteit dik in orde en wat een CAMERA
Aangenaam verrast door de snelheid en autonomie van deze smartphone. De camera levert eveneens prachtige prestaties.
Snelle telefoon, schermvingerafdruk scanner werkt slecht, fotos zijn ip goed met zeer adequate automatische instellingen maar focus kan verloren gaam door de AI
Snelle smartphone is een handzaam formaat. Scherm is heel mooi en blijft goed leezbaar in alle omstandigheden. Prima batterijduur. Camera's maken mooie foto's en degelijke video's, ook bij weining licht. Frontcam heeft helaas geen beeldstabilisatie. Het grootse nadeel is het mono geluid. Goedkoop (€360) icm T-mobile abonnement en cashback actie.
Sinds enkele weken test ik de Huawei P30. Het belangrijkste was de camera, fenomenaal! In het donker nog steeds heel goed.
Ik ben uitermate tevreden van de beeldkwaliteit, de kleuren en het gebruiksgemak van de app. Wat me opviel, is de batterij. Hoe snel kan een batterij laden? Ongelofelijk.
De installatie en omschakeling van mijn oude Samsung naar deze nieuwe Huawei P30 Lite verliep vlekkeloos.De snelheid is ongelooflijk.Beveiliging met vingerafdruk is gemakkelijk.Maar het allerbelangrijkste voor mij is toch de camera. Ik maak heel foto's, zowel selfies als panoramafoto's was een gemakkelijke keuze.Ik heb de PeaCock Blue variant prachtig
Met een frontcamera van 32 MP kan men nog zuivere foto's nemen en ook niet te vergeten is de groothoekcamera en de telelens waar voorwerpen zo worden ingezoomd zonder dat de pixels hierbij grover worden.met een intern opslagcapaciteit van 28GB kan men al een tijdje voort.
Deze HUAEI P30 is een gsm met een fantastische camera. Met zijn 3 lenzen maakt men prachtige foto's. Het is lichtgewicht GSM. Goedwerkende 'fingerprint' ontgrendeling is uw GSM goed beveiligd. Het 6,1 inch Full-HD+ beeldscherm is van uitstekende kwaliteit. Werken met android PIE goede ervaring. Kan deze GSM zeker aanbevelen.