Gemiddelde gebruikersscore
Mooie vorm, zit lekker. Geluidskwaliteit is zeer goed, bouwkwaliteit is slechter dan belabberd. Binnen 1.5 jaar zit er grote scheur in plastic hoofdband en zijn earcups + hoofdband lieten na 4 maanden los en zijn ondertussen helemaal versleten. Schaf dit product NIET aan.
Een fijne hoofdtelefoon gekocht in de aanbieidng voor 149 Euro. De bouwkwaliteit is echter slecht (lees verder)
Concept: Vijf sterren.
Uitvoering: Waardeloos.
Merk met een goede reputatie doet een gooi naar de doelgroep voor wireless bluetooth headset met noise canceling maar deze headset slaat op belangrijke punten de plank volledig mis en geen van de gimmicks kunnen dat goedmaken. Ik ben zeer teleurgesteld met mijn aankoop.
Gemaakt van goedkoop plastic. Je hoort de gewrichten knarsen. De DT770 uit de '80s is beter met metalen band. Lagoon is krap om de oren. De knijpkracht is ook strak. Geen verstelling mogelijk. Oorkussens zweten. Deze kan ik nooit de hele dag dragen. Bij aankomst was de ANC knop kapot.
Het is een handige lichte erg degelijke koptelefoon met erg veel mogelijkheden mits je de MIY app gebruikt. Ik heb 'm nu 2 jaar en hij ziet er nog uit als nieuw, ik stop m als ik 'm meeneem altijd in de bijgeleverde tas. Ik snap het onderstaan review niet van de slechte bouwkwaliteit, mijn earpads zijn na 2 jaar nog gewoon goed en er zitten ook nergens barsten in. Ik kan me ook nauwelijks voorstellen dat er zomaar zonder vallen of stoten barsten in zouden komen. We is het zo dat ik verwacht dat ik over een jaar de earpads zou kunnen gaan vernieuwen, dat doe ik dan alleen omdat ik vrij kieskeurig ben, niet omdat ze versleten zijn.
De Lagoon geeft erg goeie geluidskwaliteit waarmee ik mixes in mijn studio een "reality check" geef. Met de kabel is hij uitstekend, zonder prima. ANC werkt goed. Plastieken constructie is crap, na 3 jaar een gebroken ophanging. Beyerdynamic geeft niet thuis, zelf hersteld met tape want wil hem houden!
De geluidskwaliteit is fantastisch, vooral als deze via 3.5mm jack verbonden word. Bij gebruik van bluetooth treden alleen allerlei problemen op, en dan vooral wanneer deze verbonden is met een Windows PC.
Na ongeveer een uur dragen begint de koptelefoon pijnlijk op de oren te drukken.