Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
8 reviews

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Round-up - Noisecancelling koptelefoons - Acht modellen tussen 80 en 160 euro getest

Wie wordt getergd door lawaai, kan een noisecancelling koptelefoon kopen om de rust te laten wederkeren. We hebben acht modellen tussen de 80 en 160 euro getest.

148 25 sep

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Bem 21 november 2019 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Een toffe koptelefoon voor een niet te hoge prijs. De noisecancelling is oké, maar kan beter. De batterijduur en bluetooth range zijn beide uitstekend.

Pluspunten

  • Noisecancelling
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Accuduur

Minpunten

  • Druk op oren
  • Kwaliteit van noisecancelling
  • Na drie weken kapot
  • Kleine pouch

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
TheHHH 21 november 2019 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon voor een goede prijs, de active noise cancelling is een fijne toevoeging en werkt goed voor deze prijscategorie. Verder een lange batterijduur en hij laadt ook relatief snel op. Enige echte minpunt is dat de koptelefoon warm aan de oren is na een paar uur gebruik.

Pluspunten

  • Active noise cancelling
  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur (20 uur met ANC, 30 uur zonder)
  • Design
  • Inklapbaar
  • Voice assistant (Google Now, Siri, Alexa)

Minpunten

  • Warm (na paar uur dragen)
  • Vangt veel wind
  • Hoofdband (had iets zachter gemogen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

TurkieLANewbie 26 oktober 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Goed Product, gebruik hem al maanden dageljiks op werk en tijdens studie. En voor mediteren werkt deze koptelefoon ook heel goed, als je hem alleen al aanzet werkt de Noise Cancelling namelijk al.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Passieve Demping
  • Noise Cancelling
  • Batterijduur

Minpunten

  • Geplette oren na langdurig gebruik

Eindoordeel

Score: 5
tom.cx 7 september 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Prima koptelefoon met de mogelijkheid de EQ vanuit de app aan te passen. Je kan je prima afsluiten van de buitenwereld tijdens het reizen met het OV of op het werk. Het uitzetten van de noise cancelling is door de goeie isolatie niet echt te merken.

Pluspunten

  • ANC
  • EQ
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Tappen voor assistent werkt slecht
  • Meegeleverde sok (hoes)
  • ANC kan je niet in niveaus aanpassen
  • Een echt wind vanger...

Eindoordeel

Score: 3
awarnach 5 maart 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Blauw)

Prima NC hoofdtelefoon, was al in de aanbieding bij JBL en ik kreeg bij een bestelling van kleding een 20% kortingsvoucher, dus even in de winkel bekeken en beluisterd, snel wat reviews gelezen en besteld. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Prijs
  • Geluid

Minpunten

  • Opbergzak

Eindoordeel

Score: 4
macura 27 februari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Goede kwaliteit koptelefoon. prima geluid en redelijk goede ANC. je merkt wel dat je hem op hebt, klemt redelijk goed aan het hoofd. stoffen oorschelpen waren fijner geweest dan de nappa / leer.

Pluspunten

  • goede anc voor monotone geluiden
  • geluid is prima
  • prijs / kwaliteit

Minpunten

  • drukkend gevoel na enige tijd

Eindoordeel

Score: 4
chillierelk 17 januari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Voor de prijs is dit een goed product. Zit comfortabel, maar ik krijg na een tijdje wel warme oren. NC werkt goed in rumoerige ruimtes, maar doet het slecht met windruis, op dit vlak toen de topmodellen van Sony en Bose het beter.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • noisecancelling werkt prima

Minpunten

  • Windruis

Eindoordeel

Score: 4
martijn10010 8 januari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Stevige koptelefoon met hoge geluidskwaliteit en lange batterijduur. Zit comfortabel, dus je kunt hem lange tijd dragen zonder last te krijgen. De app (waarmee de equalizer kan instellen) heeft nauwkeurige locatietoegang nodig terwijl deze gebruikt wordt, terwijl ik me niet kan voorstellen waar dit voor nodig is.

Pluspunten

  • Stevig
  • Geluidskwaliteit
  • Comfortabel
  • Batterijduur

Minpunten

  • Locatietoegang nodig voor app

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Live 650BTNC (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True