JBL Live 650BTNC (Zwart)

Prijs
€ 99,90
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Round-up - Noisecancelling koptelefoons - Acht modellen tussen 80 en 160 euro getest

Wie wordt getergd door lawaai, kan een noisecancelling koptelefoon kopen om de rust te laten wederkeren. We hebben acht modellen tussen de 80 en 160 euro getest.

148 25 sep '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
brogamma 5 april 2021 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Prima headset voor normaal gebruik. Geluid is prima, goede features en een mindere bouwkwaliteit helaas. Al met al zou ik hem aanraden aan een persoon die een ANC headset wilt maar niet teveel wilt uitgeven. Deze headset is een mooie middenmoot.

Pluspunten

  • Lage tonen
  • Active Noise Canceling(ANC)
  • Prijs
  • Service JBL

Minpunten

  • Bouw Kwaliteit
  • Geluid zonder ANC aan
  • Sporadische connectie issues
  • Micro USB

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
TheHHH 21 november 2019 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon voor een goede prijs, de active noise cancelling is een fijne toevoeging en werkt goed voor deze prijscategorie. Verder een lange batterijduur en hij laadt ook relatief snel op. Enige echte minpunt is dat de koptelefoon warm aan de oren is na een paar uur gebruik.

Pluspunten

  • Active noise cancelling
  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur (20 uur met ANC, 30 uur zonder)
  • Design
  • Inklapbaar
  • Voice assistant (Google Now, Siri, Alexa)

Minpunten

  • Warm (na paar uur dragen)
  • Vangt veel wind
  • Hoofdband (had iets zachter gemogen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Bem 21 november 2019 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Een toffe koptelefoon voor een niet te hoge prijs. De noisecancelling is oké, maar kan beter. De batterijduur en bluetooth range zijn beide uitstekend.

Pluspunten

  • Noisecancelling
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Accuduur

Minpunten

  • Druk op oren
  • Kwaliteit van noisecancelling
  • Na drie weken kapot
  • Kleine pouch

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

0
Bender 12 juli 2021 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Het geeft goed geluid en de NC is best prima, zeker in deze prijsklasse. Het draagcomfort vind ik echter persoonlijk erg slecht waardoor ik hem niet gebruik. De koptelefoon drukt dusdanig op de oren (wellicht ook door het formaat) dat het zeer onprettig it. UPDATE na een jaar aanwezig

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Drukt op de oren
  • Na een jaar ellende

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 1

Boodster 21 maart 2022 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Mooie bouwkwaliteit en OK geluid, maar met wat minpuntjes. Geen spijt van mijn aankoop echter.

Pluspunten

  • Bluetooth verbinden gaat (meestal) gelijk goed
  • Sjique uitstraling met goede bouwkwaliteit
  • Geluid is best goed
  • Zit redelijk comfortabel
  • Batterijduur is erg goed

Minpunten

  • ANC staat altijd aan, je moet hem elke keer als je verbindt opnieuw uitzetten
  • ANC is niet zo goed
  • Vangt veel wind
  • Met ANC aan hoor je meer wind, vooral op de fiets
  • Met ANC aan klinkt het geluid erg anders
  • Erg veel knoppen, soms is het zoeken
  • Micro USB ipv USB-C

Eindoordeel

Score: 4
Polydeukes 3 augustus 2021 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Ik had al sinds 2010 de JVC HA-NC250, maar die was (uiteraard) bedraad. Daarom n.a.v. de Tweakers best buy review voor deze JBL gekozen. Voor de prijs is het een koptelefoon met prima geluid en features, maar door de slechte pasvorm gaat het dragen al heel snel echt pijn doen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Features
  • JBL app

Minpunten

  • Zeer slechte pasvorm
  • ANC niet geweldig

Eindoordeel

Score: 2
leovsch 25 mei 2021 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Blauw)

Prijs kwaliteit bij deze koptelefoon vind ik top! Hoogwaardig geluid en functionaliteiten voor een schappelijke prijs!

Pluspunten

  • Geluids Kwaliteit
  • Features
  • Active noise canceling

Minpunten

  • Geen USB-C maar micro USB

Eindoordeel

Score: 5
Jahjahjanssen 11 maart 2021 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Goede bleutooth koptelefoon. Geluid is goed( gebruik hem allround tv muziek gaming). noise canceling is voor de prijs ook goed. Ingebouwde assistent werkt maar ben er geen fan van (is meer mijn voorkeur). Comfortabel met dragen.

Pluspunten

  • Algemeen goed

Minpunten

  • Geen voor de prijs.

Eindoordeel

Score: 4
TurkieLANewbie 26 oktober 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Goed Product, gebruik hem al maanden dageljiks op werk en tijdens studie. En voor mediteren werkt deze koptelefoon ook heel goed, als je hem alleen al aanzet werkt de Noise Cancelling namelijk al.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Passieve Demping
  • Noise Cancelling
  • Batterijduur

Minpunten

  • Geplette oren na langdurig gebruik

Eindoordeel

Score: 5
tom.cx 7 september 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Prima koptelefoon met de mogelijkheid de EQ vanuit de app aan te passen. Je kan je prima afsluiten van de buitenwereld tijdens het reizen met het OV of op het werk. Het uitzetten van de noise cancelling is door de goeie isolatie niet echt te merken.

Pluspunten

  • ANC
  • EQ
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Tappen voor assistent werkt slecht
  • Meegeleverde sok (hoes)
  • ANC kan je niet in niveaus aanpassen
  • Een echt wind vanger...

Eindoordeel

Score: 3
awarnach 5 maart 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Blauw)

Prima NC hoofdtelefoon, was al in de aanbieding bij JBL en ik kreeg bij een bestelling van kleding een 20% kortingsvoucher, dus even in de winkel bekeken en beluisterd, snel wat reviews gelezen en besteld. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Prijs
  • Geluid

Minpunten

  • Opbergzak
  • Druk op de oren
  • Naad op oorschelp laat los na 2 jaar

Eindoordeel

Score: 4
macura 27 februari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Goede kwaliteit koptelefoon. prima geluid en redelijk goede ANC. je merkt wel dat je hem op hebt, klemt redelijk goed aan het hoofd. stoffen oorschelpen waren fijner geweest dan de nappa / leer.

Pluspunten

  • goede anc voor monotone geluiden
  • geluid is prima
  • prijs / kwaliteit

Minpunten

  • drukkend gevoel na enige tijd

Eindoordeel

Score: 4
chillierelk 17 januari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Voor de prijs is dit een goed product. Zit comfortabel, maar ik krijg na een tijdje wel warme oren. NC werkt goed in rumoerige ruimtes, maar doet het slecht met windruis, op dit vlak toen de topmodellen van Sony en Bose het beter.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • noisecancelling werkt prima

Minpunten

  • Windruis

Eindoordeel

Score: 4
martijn10010 8 januari 2020 Product gekocht

JBL Live 650BTNC (Zwart)

Stevige koptelefoon met hoge geluidskwaliteit en lange batterijduur. Zit comfortabel, dus je kunt hem lange tijd dragen zonder last te krijgen. De app (waarmee de equalizer kan instellen) heeft nauwkeurige locatietoegang nodig terwijl deze gebruikt wordt, terwijl ik me niet kan voorstellen waar dit voor nodig is.

Pluspunten

  • Stevig
  • Geluidskwaliteit
  • Comfortabel
  • Batterijduur

Minpunten

  • Locatietoegang nodig voor app

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Live 650BTNC (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee