Gebruikers

Score: 4
21 reviews

Prijs
Specificaties 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 144Hz • VA • 1ms - Bekijk alle specificaties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Vuurvoske 24 juli 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Ik heb deze monitor nu een maand in bezit. Na een flinke periode van het lezen van reviews, opstellen van eisen en wensen. Ben ik op deze monitor uitgekomen.

Ik ben enorm tevreden over de features, robuustheid en het kijkplezier wat ik ervaar.

Pluspunten

• Kleuren
  • Features
  • Menu

Minpunten

• RGB achterkant

Tweakriez 23 januari 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Beeld is niet goed in te stellen. Bekend probleem met dit model. Software update naar versie 13 zou veel problemen oplossen maar hiervoor moet het scherm opgestuurd worden :s Belachelijk en gaan we dus niet doen met een nieuw gekocht scherm. Retour afzender dus!

Pluspunten

• Joystick
  • Uitgebreid menu

Minpunten

• VA glow
  • Software niet zelf te updaten
  • Kwam met oude software met bekende problemen
  • Niet draaibaar
  • Niet goed in te stellen

2 van 5 sterren (Slecht)

StCreed 31 december 2022 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Erg mooi scherm qua kleur. Handige USB hub functie. Qua grootte en kromming prima. Ziet er ook prima uit en goed verstelbaar in hoogte. Maar de kwaliteit is verder erg slecht: veel grijs in het zwart, "banding" en na 3 jaar is hij stuk met het bekende probleem.

Pluspunten

• Mooie kleurenweergave

Minpunten

• Snel stuk
  • Slechte software
  • Backligt schemert door

2 van 5 sterren (Slecht)
XintiNewbie 11 oktober 2022 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Binnen 2 jaar is de monitor al stuk.
Allemaal verticale lijnen onder in het scherm, die na 10-20minuten langzaam verdwijnen. Lijkt op dat het scherm eerst warm moet worden.

Niet aan te raden.

Pluspunten

• Werkt wel even

Minpunten

• Snel kapot

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Hans1990 23 december 2021 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Fijne monitor: krom, 1440p, 144Hz, Gsync.
Ik had 2 monitoren gekocht, en deze vertonen beide na iets meer dan 2 jaar beide kuren (horizontale strepen onderaan beeld, vooral als ze koud zijn). Voor mij is dit toch wel een afknapper, vooral gezien de prijs..

Pluspunten

• 27" 1440p, 144Hz
  • GSync

Minpunten

• Na 2 jaar al defect...

1 van 5 sterren (Waardeloos)
LovemymonitorNewbie 15 juni 2021 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

I've never been able to game like I do with this monitor now such a beautiful image. wide menu nice curve and very stable it is definitely worth the price

Pluspunten

• Nice curve
  • Beutiful vieuw
  • Wide menu
  • Not expensive for the quality

Minpunten

• Harder to find better

Boodster 30 april 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Wie een 144hz 1440p monitor zoekt moet al snel een bedrag boven de 300 euro uitgeven. Dankzij retourdeals van Bol.com heb ik deze monitor voor meer dan 100 euro goedkoper kunnen krijgen, dus ik vraag me af of deze monitor de originele prijs waard is.

Pluspunten

• Veel opties
  • Heel helder
  • Subtiele curve
  • Stevige standaard

Minpunten

• Héél veel opties
  • kleurcalibratie duurt lang
  • Flikkerend beeld met Freesync aan met Nvidia kaarten
  • ghosting op donkere achtergronden
  • RGB aan de achterkant zelfs amper zichtbaar in het donker

kibkib 5 april 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Prachtige monitor met een resolutie van 1440p en 27 inch. Zit een curve in waardoor je nog meer in het spel komt. Verder een stevige voet en prima in hoogte te verstellen.

Pluspunten

• Resolutie
  • 144Hz en 1ms responstijd
  • Nipple met duidelijk menu
  • Stevig gebouwd

Minpunten

• Scherm niet draaibaar

tjverhagen 25 februari 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Mijn paneel had last van horizontale strepen in het beeld, het zag eruit als een ruimte tussen de pixels in. Na een 2e RMA is het paneel vervangen, hierdoor zijn de kleuren zwaar verbeterd, maar de strepen lijken te horen bij curved VA panelen.

Pluspunten

• Goede responsetijden
  • Stevige voet

Minpunten

• Horizontale strepen

renenatuurlijk 25 januari 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Ik heb geen klachten over deze monitor. Wel zijn de meegeleverde kabels vrij kort ( 1 meter). Ik heb vanwege mijn kabelmanagement een extra kabel hierdoor moeten bestellen. Dus met budget kan je misschien twee tientjes erbij optellen.

Pluspunten

• Doet zoals verwacht

Minpunten

• Korte kabels meegeleverd
  • Niet IPS (maakt mij niet zoveel uit, maar IPS is niet heel veel duurder en een stuk mooier.)

elbojoloco 12 oktober 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

1440p en 144hz gamen was altijd al een droom van mij! Naar mijn ervaring heeft deze monitor ontzettend mooie kleuren, hij kan lekker vel en heeft veel contrast. Daarnaast zorgt de curve voor meer immersion. Volgens nvidia CP is dit scherm NIET g-sync compatible, en dat bleek ook bij mij.

Pluspunten

• Mooie kleuren
  • Geen ghosting/blur gemerkt
  • Motion blur reduction werkt goed!
  • "Nipple" goed te besturen

Minpunten

• G-sync werkt niet, zwart of flikkerend beeld
  • Met freesync aan geen toegang tot "fastest" response time
  • "Nipple" werkte soms niet"

3 van 5 sterren (Voldoende)
koenvk17Newbie 11 oktober 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Mooi scherm. Kleuren, contrast en kijkhoek zitten zeker goed. Ook is de curve wel fijn ik zag hier eerst tegenop maar vind het nu wel meerwaarde hebben.

Pluspunten

• Goede bauwkwaliteit
  • Mooi design
  • Beeldkwaliteit
  • bediening OSD
  • WQHD is geweldig

Minpunten

• G-sync compatible werkt maar geeft wel backlight flicker.
  • Firmware niet zelf te updaten
  • Klein beetje color banding maar dat zie je alleen als je er naar zoekt.

cptbuttlick 6 oktober 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Mooi scherm voor 399 euro.
Mijn jaar oude mag27cq vervangen voor deze.
Ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

• Prachtig beeld
  • Stevige monitor
  • Rgb
  • Goed pakket functies in het menu

Minpunten

• Kleuren standaard iets te fel

andreg1Newbie 12 september 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

My first MSI product and boy what an experience it has been... I upgraded from a 1080p 60hz Asus monitor that, while not being bad at all, is completely blown away by this monitor. My only complaint is that the stand is too big, the rest is just perfect..

Pluspunten

• High quality
  • Amazing and precise color
  • Close to 0 response time

Minpunten

• Stand is too big
  • No built-in speakers

ScSi 2 augustus 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Uitstekende VA monitor, daardoor is zwart ook echt zwart. 144Hz, wat gaming extra smooth moet maken.

Alternatief (in TN) was voor mij Iiyama G-Master GB2760QSU-B1, maar ben blij dat ik uiteindelijk toch voor een VA paneel ben gegaan.

Pluspunten

• VA-paneel
  • Instellingsmogelijkheden (ODS en software)
  • Response time

Minpunten

• Soms 'hapering' bij panning in films/series

NLmichiej 8 juli 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Top beeldscherm. Curve voegt toe aan de beleving dat je middenin je game zit. Qua formaat ideaal als je redelijk dicht op je scherm zit. Werd eerste keer helaas wel met een dode pixel geleverd.

Pluspunten

• 1800R Curve is perfect
  • 27" beelddiagonaal
  • Robuuste voet
  • Ruim in hoogte verstelbaar
  • Kantelbaar

Minpunten

• Eerste levering met dode pixel

SchoffelmNewbie 15 juni 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Ik heb mijn scherm afgelopen maand een upgrade gegeven samen met een nieuwe PC. Dit scherm dient uitstekend als een goede ondersteuning voor mijn build. Het is een mooi scherm wat stevig staat en verstelbaar is. MSI bewijst voor mij dat ze niet alleen goede componenten en laptops maken.

Pluspunten

• Goede prijsstelling
  • Freesync
  • Stevig
  • Resolutie

Minpunten

• RGB is iets waar je van moet houden

Kaasfabriek 13 juni 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Makkelijk in elkaar te zetten, staat stevig op zijn voet.
De meegeleverde kabels zijn heel kort. fijne kijkhoek, refreshrate en kleurweergave. Zwart is ook écht zwart! Voor mij een gigantische upgrade van de U2715H (IPS LCD, 60 hz 6ms). Ik merk enorm verschil maar kom dan ook van 'ver'.

Pluspunten

• Mooi Design
  • Staat stevig
  • Scherm zelf is licht gewicht.
  • Handige koptelefoon houder
  • goede performance

Minpunten

• Mee geleverde kabels zijn veel te kort
  • vooraf gedefineerde modi voegen weinig toe
  • je moet zelf de software opzoeken om je instellingen te kunnen tweaken

OzirizNLNewbie 12 juni 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Het is verademend hoe veel 144hz/1440p/1ms/freesync doet in vergelijking met mijn oude (1080p 60hz TN) scherm. Ook de subtiele curve zorgt voor een nog meer meeslepende gameplay ervaring.

De RGB verlichting hoeft voor mij niet op mijn monitor te zitten. Daarbij zit het aan de achterkant, je ziet het nooit.

Pluspunten

• Goede prijs voor 144hz/1ms/freesync
  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Curve is subtiel

Minpunten

• RGB moet je van houden

Mailootje 8 juni 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Prima monitor tot nu toe nog geen problemen er mee gehad! Zeer fijn door de hoge resolutie en 144hz en 1 ms response time! Zeer goede combinatie MSI !!

Pluspunten

• Resolutie
  • 144hz
  • Displayport
  • GamingOSD
  • 1 ms response time

Minpunten

• Niet

koffienoot 4 juni 2019 Product gekocht

MSI Optix MAG271CQR Zwart

Goede monitor, goede specs, goede prijs.
Na zo'n drie weken nog steeds tevreden.

Kan behoorlijk wat licht produceren, dus staat op 50% helderheid hier.

Bediening OSD d.m.v. stickje vind ik prettig, maar helaas werkt het OSD alleen als de monitor een signaal krijgt.

Stevige voet en voelt degelijk aan.

Pluspunten

• VA / 144Hz / 1ms
  • Gsync-compatible werkt
  • Helder
  • Genoeg aansluitingen
  • USB hub
  • Headset houder is een leuk extraatje
  • Degelijke bouwkwaliteit
  • VESA schroeven meegeleverd

Minpunten

• MSI tooling onduidelijk
  • OSD afhankelijk van display input

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI Optix MAG271CQR Zwart?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren