Prijs | |
Specificaties | Deurbel - Bekijk alle specificaties |
Prima deurbel, maar zou nog beter kunnen zijn!
Prijs | Score: 4 |
Featureset | Score: 3 |
Kwaliteit | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Mooi compact apparaat, aansluiten niet moeilijk.
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Niet betrouwbaar, wegvallende verbinding en nu defect.
Hoewel mijn huis volledig op Homekit draait, was ik verbaasd over de functies van deze deurbel. Hij werkt perfect met de iPad die ik bovenaan de trap heb hangen. Protip: haal een Durable micro-SD kaart, want hij kan in de zomer heet worden.
Een deurbel heeft als belangrijkste functie mij notificeren als er iemand voor de deur staat. Dat doet die soms en faalt daarmee in de belangrijkste functie. Niet kopen!
Geen abonnement kosten o.i.d. Echt een merk/product in kinderschoenen. GEEN spare parts beschikbaar. Klantenservice kan/wil niet verder helpen.
Aansluitprocedure is erg onduidelijk, handleiding komt niet overeen met later via de helpdesk ontvangen filmpje. Na 6 weken gebruik al wel 6 uur bezig geweest met reset, herinstallatie etc. De app werkt erg slecht en is buggy. Instellingen volgens de app worden niet nagelefd door het apparaat.
Helaas onbruikbaar voor de meeste Android gebruikers. Je krijgt willekeurig melding als er iemand op de deurbel drukt. (1 op de 20 keer). De app zit helaas nog vol met bugs. Ik heb dit getest of 4 android devices. Echt jammer, want de bouwkwaliteit en camera is prima.