Prijs | |
Specificaties | Bedrade muis met USB aansluiting en 18.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair M65 RGB Elite Tunable FPS Gaming Mouse Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Sinds jaar en dag gebruik ik Corsair muizen maar ik moet echt elk jaar een nieuwe. Iedere keer houden muisknoppen ermee op. Dat wordt wel netjes onder garantie afgehandeld maar ik ben er alsnog klaar mee.
Muis is binnen drie weken defect geraakt. De linkermuis knop werkte niet meer goed als ik licht klikte. Dit blijkt een groter probleem te zijn, dus wees gewaarschuwd. Ik vond het knap dat het zo snel al stuk ging, gelukkig kunnen retouren. Ik heb uiteindelijk voor Logitech G502 Hero gekozen.
Erg fijne gaming muis. Ben zelf een goedkopere variant gewend van Trust maar na een paar jaar toch maar overgestapt naar een wat duurdere (+€60,-). Alle waar naar zijn geld! Ik gebruik deze muis voor het gamen met een claw grip en dat bevalt uitstekend.
Ligt goed in de hand, het gewicht is uitstekend en de sniperbutton zit op een betere plaats dan bij de M65 pro waar ik er nauwelijks bij kon. Nu maar hopen dat de zeer slechte scroll-button van de M65 Pro bij de Elite in orde is gebracht.
Solide muis met goede software waarmee je 6 verschillende DPI waardes kan instellen. Sniper knop zit nu verder weg t.o.v. de M65 Pro. De Elite glijdt soepel over mijn muismat. Helaas lukt het me niet om een goede grip te krijgen met kramp als gevolg. Ik zal hem retourneren.
Kan er heel erg weinig op aanmerken. Glijd heel erg soepel (afhankelijk van je gewichts instellingen). De schroeven waarmee de gewichtjes vast zitten worden ook gezien als verwijderbaar gewicht. had 5 sterren gekregen als er dan ook een lichtgewicht afdek kapje bij zou zitten.