Je blijft meer betalen voor de RTX-functionaliteit t.ov. de GTX 1660 Ti, maar de gamekey die je erbij krijgt maakt deze kaart toch wat interessanter in mijn ogen. Presteert uitstekend en blijft lekker koel tijdens het gamen. De fans zijn wel goed te horen, zelfs in mijn be quiet! behuizing.
Als upgrade van mijn GTX 1060 lang getwijfeld, ik game op 1080p en bij wat testen vond ik het verschil tussen de 2070 en 2060 niet zo groot, gekozen voor de goedkoopste RTX, erg tevreden. Let op de NVIDIA gamecode, Coolblue levert deze niet mee :(.
Deze grafische kaart presteert zoals je zou verwachten van een van de goedkopere 2060's.
Tov mijn MSI GTX 1060 is dit qua prestaties een goede verbetering, maar de kaart verbruikt ook wel wat meer stroom en wordt warmer.
Wat een topding! De prijs is goed voor wat je ervoor krijgt. Het is een van de goedkoopste rtx kaarten, maar hij heeft wel alles. Hij ziet er erg strak uit, en de cooling is geweldig! Alle games speelt hij boven 100 FPS! Wel jammer dat er geen rgb is
Heb hem nu bijna een jaar en hij is perfect.
ik heb deze kaart nu 3 maanden en heb er nog geen problemen mee gehad het is een kaart gericht naar mensen die niet RGB geil zijn. voor de rest is het een perfecte kaart het enigen is is dat de Fans wat Luid zijn maar met afterburner tweek perfect
Lekker stil, draait alles wat ik er tegenaan gooi op 2560x1440 erg soepel en ik kan weer een paar jaar vooruit.
Ben bang dat ik wel weer wat knaken moet besteden aan RTX titels, want dat ziet er wel erg lekker uit.
*update 2023*
Bijna vier jaar later, september 2023, is de kaart nog steeds in gebruik, nu in de zelfbouw PC (i5 13500, 32GB) van de oudste. Hij is er helemaal mee in z'n nopjes. Red Dead Redemption 2 op 1440p in High/Ultra, er is nog niets wat hij er niet soepel mee kan draaien.
Hele goede videokaart voor de prijs het is ideaal voor een Mid end build, haalt uiteraard niet alle games op ultra 144 fps maar op iets lagere instellingen haalt deze videokaart zeker 144fps, en dat is precies waar ik naar zocht voor bij mijn 144hz scherm.
Upgrade van Gtx 760
geweldig voor 1080p ultra op AAA titels (en natuurlijk andere games)
Ik wou eerst een vega 56 kopen maar ivm met te hoge psu usage toch maar voor deze kaart gegaan.
Erg tevreden met dit product. De kaart voelt goed aan en werkt fantastisch. Bij normaal gebruik heel stil. Ik wil nog gaan overclocken. De kaart is heel snel en alle games runnen soepel met hoge framerates en ultra settings.
Gekocht vanwege de prijs. Stelt niet teleur, snel en stil.
Krachtige videokaart voor een goede prijs
Goede prijs en zeer geschikt voor 1080P gaming
Goede Presentaties voor de prijs.
Een kleine maar fijne videokaart. Kwaliteitsgarantie van MSI voor een zeer goede prijs.