Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
2 reviews

Acer Swift 3 SF314-54-31MZ

Specificaties 14" • 1920x1080 (Full HD) • 128GB • Intel Core i3 - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2019

In de Laptop Best Buy Guide van april 2019 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptops in de prijscategorieën tot 500, 700 en 1000 euro.

123    1 apr

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - April 2019

In de Laptop Best Buy Guide van april kijken we naar de beste laptops in drie categorieën: de budgetlaptop van maximaal vijfhonderd euro, de basislaptop van maximaal zevenhonderd euro en de thin&light, waarvoor we duizend euro budgetteren.

6    1 apr

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
0
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
SnirbieNewbie 10 mei 2019 Product gekocht

Acer Swift 3 SF314-54-31MZ

Sinds 3 weken in gebruik. Geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Lekker licht
  • Snel

Minpunten

  • duur

Eindoordeel

Score: 4
Zweef 15 maart 2019 Product gekocht

Acer Swift 3 SF314-54-31MZ

Voor het geld erg fraaie laptop met verlicht, prettig werkend toetsenbord, grote touchpad, veel aansluitingen en bij deze revisie een fijn, helder mat full HD beeldscherm. Absolute aanrader voor dit geld.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Licht en vrij compact
  • Veel aansluitingen

Minpunten

  • Egaliteit toetsenbordverlichting
  • Afwerking kan op punten beter
  • Speakers aan de onderkant

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Acer Swift 3 SF314-54-31MZ?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True