Naast een RGB-loze variant brengt Cooler Master de Hyper 212 ook uit mét RGB-verlichting. Deze variant weet eveneens uitstekend te presteren voor een goede prijs. Binnen het RGB-segment is dit één van de beste en mooiste opties. Kortom, een succesvolle terugkeer van de Hyper 212!
Pluspunten
Prijs/prestatie-verhouding is uitmuntend.
Werkt met RGB-software van vier fabrikanten.
RGB is full-color voor ultieme customization.
Inbegrepen adapter mét een RGB-controller.
Geluidsproductie is niet-bestaand op lage temperaturen.
Komt met voldoende accessoires voor uitbreiding.
Geschikt voor allerlei sockets van AMD en Intel.
Dat gelikte, zwarte uiterlijk mét full-color RGB-verlichting.
Minpunten
Installatie-instructies zijn niet helemaal duidelijk.
Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition with LGA1700
Mooie cpu cooler met aanpasbare rgb verlichting je kan de cpu fan perfect optimaliseren via de bios de temps blijven netjes onder de 40•c perfect voor de zware cpu’s
koelt prima. niet duur wel sterk. naar mijn idee best groot maar dat kan ook door de kleine kast komen. RGB is niet mooi maar je zou de fan moeten kunnen vervangen. fan is lastig te verwijderen wat van de vorige zin een probleem maakt. degelijke koeler.
De koeler is erg luid en het geluid is door mijn koptelefoon te horen, daarnaast is de RGB nauwelijks zichtbaar. Ook zijn de bijgeleverde installatie-instructies erg onduidelijk.
Door een fout van Amazon gekocht voor 25 Euro. Super koeler voor mijn Ryzen 7 2700x houd tijden het gamen de CPU rond de 55-65 graden Celsius. Ik dacht eerst dat luchtkoeling super luid kon worden maar dat is niet het geval!
Prima koeler, maar niet de beste voor het geld. Mooi zwart afgewerkt, zonder thermals te beïnvloeden. De fan heeft RGB, maar ziet er niet geweldig uit. Ook is de fan zeker niet de stilste. Omgewisseld met een MF120R ARGB.
Heb deze koeler nu 6 maanden, mooie looks, koelt goed, maar voornamelijk gekocht voor de RGB icm Cooler Master MB520 RGB behuizing.
Fan zit goed vast met fijne plastic brackets ipv ijzeren draadjes, bijv bij de Hyper 212 Black Edition.
Installatie bij Intel is altijd iets lastiger dan bij AMD.
Koelt uitstekend, maar zowel de bekabeling onvoldoende (past, maar dan PCI-slot blokkeren) en software RGB Fusion 2.0 is niets dan een drama. Tenminste, dat denk ik. Nog niet ad praat gekregen... Zie fora ;)
Onvoldoende voor waarom je specifiek deze zou kopen ipv geen RGB)
Spijt!
Pluspunten
Ontwerp
Kwaliteit
Geluidsproductie
Minpunten
Bekabeling in mijn geval, van toch zeker geen zeldzaam mobo