Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Prijs
€ 44,95
Specificaties 120mm diameter met 30dB geluidsproductie - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Jonah.Knulst 12 november 2018
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Naast een RGB-loze variant brengt Cooler Master de Hyper 212 ook uit mét RGB-verlichting. Deze variant weet eveneens uitstekend te presteren voor een goede prijs. Binnen het RGB-segment is dit één van de beste en mooiste opties. Kortom, een succesvolle terugkeer van de Hyper 212!

Pluspunten

  • Prijs/prestatie-verhouding is uitmuntend.
  • Werkt met RGB-software van vier fabrikanten.
  • RGB is full-color voor ultieme customization.
  • Inbegrepen adapter mét een RGB-controller.
  • Geluidsproductie is niet-bestaand op lage temperaturen.
  • Komt met voldoende accessoires voor uitbreiding.
  • Geschikt voor allerlei sockets van AMD en Intel.
  • Dat gelikte, zwarte uiterlijk mét full-color RGB-verlichting.

Minpunten

  • Installatie-instructies zijn niet helemaal duidelijk.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 5
Geluidsproductie (max) Score: 3
Geluidsproductie (min) Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

+1
Ethelind 19 december 2020 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Leuke RGB mogelijkheid, compatibel met gigabyte, koelt goed en is makkelijk te bevestigen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Leuke RGB
  • Makkelijke bevestiging

Minpunten

  • tot noch toe geen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 5
Geluidsproductie (max) Score: 3
Geluidsproductie (min) Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Sennepc 9 december 2022 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition with LGA1700

Mooie cpu cooler met aanpasbare rgb verlichting je kan de cpu fan perfect optimaliseren via de bios de temps blijven netjes onder de 40•c perfect voor de zware cpu’s

Pluspunten

  • Goede temps
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Mooie aanpasbare rgb

Minpunten

  • Moeilijk te installeren
  • Geen
  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
erbino 4 juni 2022 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

koelt prima. niet duur wel sterk. naar mijn idee best groot maar dat kan ook door de kleine kast komen. RGB is niet mooi maar je zou de fan moeten kunnen vervangen. fan is lastig te verwijderen wat van de vorige zin een probleem maakt. degelijke koeler.

Pluspunten

  • koelt goedgenoeg
  • niet duur

Minpunten

  • groot
  • slecht te verwijderen fan

Eindoordeel

Score: 3
RU83N 9 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

De koeler is erg luid en het geluid is door mijn koptelefoon te horen, daarnaast is de RGB nauwelijks zichtbaar. Ook zijn de bijgeleverde installatie-instructies erg onduidelijk.

Pluspunten

  • Koelt goed

Minpunten

  • Luidruchtig
  • RGB nauwelijks zichtbaar

Eindoordeel

Score: 1
MatsKuipers 9 maart 2021 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Door een fout van Amazon gekocht voor 25 Euro. Super koeler voor mijn Ryzen 7 2700x houd tijden het gamen de CPU rond de 55-65 graden Celsius. Ik dacht eerst dat luchtkoeling super luid kon worden maar dat is niet het geval!

Pluspunten

  • Stil tijden gamen
  • Mooie RGB Kleuren
  • Sterk design
  • Goede koeling
  • Alle megeleverde accessoires
  • Koelpasta ✔

Minpunten

  • Mounting systeem is irritant
  • Kan niet meer dan 1 kleur tegelijk weergeven

Eindoordeel

Score: 4
selbiekoekie 19 oktober 2020 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Prima koeler, maar niet de beste voor het geld. Mooi zwart afgewerkt, zonder thermals te beïnvloeden. De fan heeft RGB, maar ziet er niet geweldig uit. Ook is de fan zeker niet de stilste. Omgewisseld met een MF120R ARGB.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • 4 heat pipes
  • RGB fan

Minpunten

  • Fan redelijk luid
  • Mounting system is ouderwets en onhandig
  • RGB niet heel mooi zichtbaar

Eindoordeel

Score: 3
DennisH82 13 oktober 2020 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Heb deze koeler nu 6 maanden, mooie looks, koelt goed, maar voornamelijk gekocht voor de RGB icm Cooler Master MB520 RGB behuizing. Fan zit goed vast met fijne plastic brackets ipv ijzeren draadjes, bijv bij de Hyper 212 Black Edition. Installatie bij Intel is altijd iets lastiger dan bij AMD.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • RGB aansturing via moederbord/Mystic Light
  • Voor de meeste Intel en AMD sockets
  • Goede fan bevestiging

Minpunten

  • Installatie Intel socket

Eindoordeel

Score: 4
nrbuitenhuis 20 mei 2020 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Goede koeler, RGB is een beetje matig. Gekocht in een aanbieding dus ik klaag niet.

Pluspunten

  • Goede koeler
  • Support meerdere sockets

Minpunten

  • RGB

Eindoordeel

Score: 4
Vigilans 1 april 2020 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Koelt uitstekend, maar zowel de bekabeling onvoldoende (past, maar dan PCI-slot blokkeren) en software RGB Fusion 2.0 is niets dan een drama. Tenminste, dat denk ik. Nog niet ad praat gekregen... Zie fora ;) Onvoldoende voor waarom je specifiek deze zou kopen ipv geen RGB) Spijt!

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Kwaliteit
  • Geluidsproductie

Minpunten

  • Bekabeling in mijn geval, van toch zeker geen zeldzaam mobo
  • Software is een drama
  • Kleuren allesbehalve "Full". Vrij pastel
  • Geen puur wit

Eindoordeel

Score: 2
JustJeej 21 mei 2019 Product gekocht

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Koele cooler, mooie uitstraling (alles is zwart in plaats van alleen de voorkant) en komt met RGB-controller

Pluspunten

  • RGB
  • Lekker koel
  • Alles zwart
  • Controller

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee