Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
20 reviews

Samsung LC32JG50QQU Zwart

Prijs
Specificaties 31,5" • 2560x1440 (Quad HD) • 144Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
10
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
JvSomerenTestpanel 24 oktober 2018 Testpanel

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Voor iemand die zoekt naar een monitor met een hoog refresh rate, hogere resolutie en het een betaalbare prijs zit je met deze monitor goed. Op de voet na een mooie uitstraling en erg prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Refresh rate
  • Resolutie
  • Curved screen (vormgeving)
  • Prijs

Minpunten

  • Ghosting
  • Glanzende plastic voet
  • Niet verstelbaar in hoogte

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+1
ViesbeestTestpanel 24 oktober 2018 Testpanel

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Mooie monitor met weinig gebreken voor een goede prijs

Pluspunten

  • Kleuren
  • Bouwkwaliteit
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Menu
  • Niet superdun

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
djneo-nlTestpanel 14 november 2018 Testpanel

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Een scherm met een goede resolutie en een hoge refreshrate, welke prima voor gaming gebruikt kan worden. maar ook niet verkeerd staat op een kantoor.

Pluspunten

  • Fijne resolutie
  • Hoge Refresh Rate

Minpunten

  • Geen FreeSync
  • Laag contrast
  • Standby lampje knippert
  • Licht scherm wat snel wiebelt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Complete monitor met prima prijs kwaliteit verhouding en prestaties.

Pluspunten

  • Mooie kleurweergave
  • Prijs/kwaliteit
  • Goede bouwkwaliteit
  • Mooi design met kleine bezels
  • OSD menu is netjes en gebruiksvriendelijk
  • Lage inputlag
  • Geen onnodige toeters en bellen
  • Hoge PPI

Minpunten

  • Ontbreken Displayport kabel
  • Glossy plastic voet (je moet ervan houden)
  • Ghosting
  • Geen Freesync/Gsync

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
karliboeTestpanel 23 oktober 2018 Testpanel

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Een zeer leuke monitor met goede kleurweergave en mooie vormgeving

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Kleurweergave
  • Response tijd
  • Looks

Minpunten

  • Ghosting
  • Glossy plastic voet
  • Ontbreken van Displayport kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
Xatom 28 april 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Mooi scherp scherm. Ziet en voelt stevig aan. Er zit ook een klepje bij om de poorten aan de achterkant af te dekken. Automatisch stand-by werkt helaas niet goed. Let wel op dat alleen de HDMI2 en DP poorten meer dan 60 Hz ondersteunen! HDMI1 is alleen 60 Hz.

Pluspunten

  • Scherp
  • Stevig
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • Automatisch stand-by

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
wind_o 22 september 2018 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Goede kleuren voor VA, 1440p@144 is geweldig. Dit is een supermooie monitor zonder de luxe functies van duurdere modellen.

Pluspunten

  • 144Hz @ 1440p
  • 27 inch zorgt voor hoge ppi
  • Mooie kleuren
  • Diep zwart
  • Kleine bezels, mooi design, erg mooie kleur
  • Fijne user interface (monitormenu)
  • Curve

Minpunten

  • Geen HDR / 10 bit kleur
  • Geen Freesync / Gsync
  • Voet is gloss plastic
  • Curve

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Default-tweaker 18 april 2021 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Heb de monitor bijna twee jaar, het is een fijne tweede monitor. Mijn hoofd monitor is 100 hz en ik kon deze gelukkig ook afstellen naar 100 hz. De grote zou wellicht overdreven lijken, maar als je vaak invideo calls zit en vaak schermdeelt is zeer handig.

Pluspunten

  • Helderheid
  • Resolutie
  • Resolutie

Minpunten

  • Lichtelijk warme tint
  • Energieverbruik

Eindoordeel

Score: 3
id2205Newbie 16 maart 2021 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Good product but bad interface (menu, button). The screen is fixed and cannot be moved on any axis. The curved screen is nice. Colors and contrast could be better

Pluspunten

  • Curved

Minpunten

  • Fixed stand
  • Menu
  • Colors and contrast

Eindoordeel

Score: 3
Err0rC0deX 16 september 2020 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Eerste ging na een maand stuk doordat helft van scherm vol strepen zat. Tweede exemplaar leek het beter te doen maar ook nu met nog 7 maanden op garantie heeft ook deze hetzelfde probleem. Lijkt erop dat paneel dat in deze monitor zit systematisch kapot gaan.

Pluspunten

  • QHD 1440p
  • 144Hz
  • Mooi simpel ontwerp

Minpunten

  • Kwaliteit lcd paneel
  • standaard voet

Eindoordeel

Score: 2
SwordBlock 17 januari 2020 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Dit is een prima monitor voor rond de 300 euro. Er is ghosting, maar dit is niet merkbaar tijdens het gamen. Na een aantal maanden merkte ik 2 dode pixels en een horizontale streep op. Vervolgens had ik gedoe om de garantie. Uiteindelijk opgelost, maar verre van ideaal.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit beeld
  • 144hz
  • 1440x2560 resolutie
  • Mooie curve, goed voor immersiveness

Minpunten

  • Er zit ongeveer 1 derde van beneden af en toe een horizontale streep op mijn scherm. Lijkt alsof die rij pixels een fellere kleur krijgt, erg gek.
  • Twee dode pixels (na een aantal maanden opgemerkt)
  • Gedoe om garantie na horizontale streep en dode pixels. Samsung stuurde me naar een slechte reparateur en ik heb lang moeten wachten. Hiervoor was het eindoordeel een goed. Nu een slecht.

Eindoordeel

Score: 2
NLxDoDge 27 december 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Gekocht als eerste 144Hz Monitor, en ik voel het verschil overduidelijk als ik nu mijn 2e 60Hz monitor gebruik/laptop. Kleuren zijn na instellen wel prima (Vooral de blacks). Alleen kleine last van ghosting met donkere kleuren te zien met de UFO test.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Kleine curve
  • 1440p (2K)
  • 144Hz

Minpunten

  • Geen G-sync of Free-sync
  • Fabrieks instellingen zoals elke monitor brak
  • Alleen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
superkaymanNewbie 17 juni 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Top monitor voor het geld. Heb echt heel veel plezier van deze monitor. Mooie kleuren en geen dead pizels. 1440p en 144hz is echt top om mee te gamen. Belangrijk!!!! HDMI 1 ingang ondersteund tot 60hz. De ingangen displayport en HDMI 2 ondersteunen wel. Top monitor.

Pluspunten

  • Staat stevig
  • 1440p
  • 144hz
  • Geen dead pixels

Minpunten

  • Scherm niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
Jelluh666 5 mei 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Mooi 1440p 144hz scherm, scherp geprijsd

Pluspunten

  • 1440p
  • 144hz
  • goed contrast
  • high-speed hdmi kabel meegeleverd
  • goed geprijsd

Minpunten

  • beetje wiebelig

Eindoordeel

Score: 5
icefire171 9 april 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Degelijk en snel scherm voor een leuke prijs. Alleen als je twee schermen wil koop ze dan tegelijk want als je later toch besluit een tweede te willen is het heel gedoe om een beetje dezelfde kleuren te krijgen.

Pluspunten

  • Snel refreshrate
  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • geen Freesync
  • niet elk scherm geeft de zelfde kleurwaarden

Eindoordeel

Score: 4
Ubahnub 5 maart 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Degelijk scherm voor de prijs, maar ik twijfel of een duurder scherm met meer opties niet beter zou zijn.

Pluspunten

  • Curved
  • 144hz/1440p
  • Zeer makkelijke bediening
  • Kleuren goed in orde bij eerste gebruik
  • Dunne bezels
  • Ingebouwde speaker is makkelijk, maar niet geweldig
  • Aux aansluiting
  • Ik heb geen ghosting waargenomen

Minpunten

  • Ingebouwde speaker niet geweldig
  • Backlight bleed in de hoeken
  • Dunne bezels
  • Curve op dit formaat scherm misschien overbodig
  • Geen freesync/g-sync
  • Fel lampje aan bij standby
  • Bijgeleverde steun is niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
raffie1999 5 maart 2019 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Prima scherm voor een mooie prijs. Ik heb er drie voor sim racen en de VESA mount werkt perfect.

Pluspunten

  • helderheid
  • 1440p/144hz
  • dunne bezels
  • prijs

Minpunten

  • 'Mat' (zon reflectie)

Eindoordeel

Score: 5
barrie 12 december 2018 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Mooi en snel schermpje met mooie kleuren. Ik lees bij de meeste reviews dat er ghosting optreedt, maar daar is echt geen sprake van.

Pluspunten

  • Absoluut geen ghosting
  • Snel
  • Ziet er mooi uit
  • Super scherp beeld met mooie kleuren

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Ik ben dus Luke 24 september 2018 Product gekocht

Samsung LC27JG50QQU Zilver

Gekocht maar helaas terug moet sturen vanwege 2 dode pixels. Wel een paar games opgestart om te bepalen of ik hem wil zodra hij beter beschikbaar wordt. Inputlag prima, kleuren wat je van VA mag verwachten, wel wat ghosting. ('In de praktijk' geen hinder.) Let wel: ik speel niet competitief.

Pluspunten

  • Oogt robuust, mooi afgewerkt
  • 'Prima' inputlag
  • Menu gelikt en gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ghosting aanwezig
  • Tilt veel te stroef
  • Samsungs QC, vrees ik

Eindoordeel

Score: 4
_RickvdL_ 18 september 2018 Product gekocht

Samsung LC32JG50QQU Zwart

Ik heb de 32" variant monitor gepreorderd, omdat hij destijds zeer goedkoop was en ben er tot nu toe zeer tevreden mee. De kleuren komen er erg goed uit, zoals je van Samsung verwacht. Hij oogt erg netjes en schreeuwt niet meteen dat je een gamer bent.

Pluspunten

  • Mooie scherpe resolutie (WQHD)
  • Goede refresh-rate (144hz)
  • Goed kleurbereik
  • Kijkhoeken altijd goed door de curve
  • Dunne rand aan de zij- en bovenkant. (7mm)
  • Kabelmanagement aan de achterkant
  • Kleuren en zwarttinten zijn goed in te stellen
  • Netjes afgewerkt

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Reminder voor HDMI: alleen HDMI-ingang 2 ondersteunt 144Hz, ingang 1 kan tot 60Hz. DP-ingang kan ook gewoon 144Hz
  • Niet draaibaar om de Z- en Y-as (Wel kantelbaar dus)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung LC32JG50QQU Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True