Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Crucial P1 1TB

Prijs
€ 108,97
Specificaties M.2 80mm • 3d v-nand (QLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Crucial P1 1TB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
3
Score: 1
0
+1
Kalis 17 december 2019 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Niet de beste specs (QLC) maar voldoet prima als tweede schijf en de prijs is goed!

Pluspunten

  • Snel
  • Zuinig
  • Goedkoop

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5

RBRT91 6 oktober 2022 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Fijne schijf. Fatsoenlijk aan de Xbox gehangen met een NVME to USB adapter. Niks te klagen

Pluspunten

  • snel
  • werkt na behoren

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
immetjes 25 januari 2022 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Voor de built van m'n buurjongen gebruikt. Gaf er na 1.5 jaar van de een op de andere dag de brui aan, gebruikt in game PC. Onder garantie na 20 dagen geld terug gekregen.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Kwaliteit

Eindoordeel

Score: 2
zeeman-- 25 februari 2021 Product gekregen

Crucial P1 1TB

Word heel erg langzaam vanwegen SLC caching gebeurt meestal vanaf 700-800GB gebruikt

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Slechte Qualiteit

Eindoordeel

Score: 3
thekingis13 30 december 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Stuk gegaan na 2 jaar en 2 weken. Service van Crucial is om te huilen. Ik had de stikker eraf gehaald, waarmee ik toch 7 graden koeler draaide. Er staat nergens dat deze stikker NIET verwijderd mag worden, toch heb ik enorm lang moeten klagen bij de fabrikant voor vervanging.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Prijs

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Crucial garantie

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 1
Ondersteuning Score: 1
Compatibiliteit Score: 5
Firefly127 13 mei 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

1TB aan ssd voor net iets meer dan 100 euro. Dat is pas een super deal.

Pluspunten

  • prijs
  • nvme

Minpunten

  • niet de snelste die er is

Eindoordeel

Score: 4
nonnominandus 2 mei 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Prima 1 Tb nvme ssd. Gekocht omdat het de goedkoopste in die categorie was (~115).

Pluspunten

  • NVMe
  • 1 Tb
  • Prijs

Minpunten

  • Niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Matteo-10 27 april 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Prima SSD met goede lees- en schrijfsnelheid, allemaal voor een goede prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Almering 18 april 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Snel en zuinig, goede performance vs. prijs. Na genoeg gelijk aan Intel 660p.

Pluspunten

  • Snelle interface
  • Eenvoud

Minpunten

  • prijs is wat hoog de laatste tijd

Eindoordeel

Score: 4
johanl79 5 februari 2020 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Dit is de primaire "disk" in mijn game pc en ik ben er erg tevreden over. Inmiddels al zo'n 8 maanden in gebruik en geen enkel probleem mee gehad. Ik kan geen minunten bedenken.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
ditbenikecht 24 november 2019 Product gekocht

Crucial P1 1TB

Na een half jaar plotseling stuk. Snelheid zakt snel in na een paar GB schrijven. Wel erg zuinig.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Zuinig

Minpunten

  • Snel kapot
  • Snelheid zakt snel bij grote bestanden

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Crucial P1 1TB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee