Prijs | |
Specificaties | M.2 80mm • 3d v-nand (QLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Crucial P1 1TB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Niet de beste specs (QLC) maar voldoet prima als tweede schijf en de prijs is goed!
Fijne schijf. Fatsoenlijk aan de Xbox gehangen met een NVME to USB adapter. Niks te klagen
Voor de built van m'n buurjongen gebruikt. Gaf er na 1.5 jaar van de een op de andere dag de brui aan, gebruikt in game PC. Onder garantie na 20 dagen geld terug gekregen.
Word heel erg langzaam vanwegen SLC caching gebeurt meestal vanaf 700-800GB gebruikt
Stuk gegaan na 2 jaar en 2 weken. Service van Crucial is om te huilen. Ik had de stikker eraf gehaald, waarmee ik toch 7 graden koeler draaide. Er staat nergens dat deze stikker NIET verwijderd mag worden, toch heb ik enorm lang moeten klagen bij de fabrikant voor vervanging.
Prestaties | Score: 3 |
Prijs | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 1 |
Ondersteuning | Score: 1 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
1TB aan ssd voor net iets meer dan 100 euro. Dat is pas een super deal.
Prima 1 Tb nvme ssd. Gekocht omdat het de goedkoopste in die categorie was (~115).
Prima SSD met goede lees- en schrijfsnelheid, allemaal voor een goede prijs.
Snel en zuinig, goede performance vs. prijs. Na genoeg gelijk aan Intel 660p.
Dit is de primaire "disk" in mijn game pc en ik ben er erg tevreden over. Inmiddels al zo'n 8 maanden in gebruik en geen enkel probleem mee gehad. Ik kan geen minunten bedenken.
Na een half jaar plotseling stuk. Snelheid zakt snel in na een paar GB schrijven. Wel erg zuinig.