De Trust Evo, meestal als je "Trust" hoort, gaat dat mee met goedkope meuk, Trust wilt blijkbaar dat imago veranderen met de Trust Evo Advanced Laser Mouse, een hele mond vol. Heeft Trust een goeie (high-end?) muis op de markt gezet? Dat kan je vinden in deze review!
Leuk uiterlijk, klikt en beweegt helaas zwaar en de muis ondersteunt de hand matig. Na 1,5 maand gebruik vertoont de muis helaas al duidelijk gebruiksplekken.
Conclusie: redelijke muis, niet bijzonder.
Pluspunten
Hand kan iets meer op muis rusten
Uiterlijk
Minpunten
Zwaar
Klikken is zwaar
Batterijstatus werkt alleen wanneer de batterijen er (opnieuw) in gaan
Goed uitziende en betaalbare muis. Tevens fijn in gebruik. De bouwkwaliteit en levensduur van de kunstof oppervlakken is echter ondermaats. Vreet ook net iets te snel door (2x AA) batterijen heen.
Pluspunten
Comfortabel voor grote handen
Fijn gewicht (niet te zwaar, niet te licht)
Simpele maar erg praktische button layout
Uiterlijk
Minpunten
Oneven klikervaring linker/rechtermuisknop
Middelste muisknop wordt relatief snel onbetrouwbaar
Levensduur kunstof oppervlak (zowel de zwarte als metallige delen beginnen snel te bladderen waardoor de muis er weerzinwekkend uit begint te zien)
Super fijne muis voor een koopje. Is te vergelijken met de logitech MX master qua comfort. Daarnaast ziet hij er ook strak uit, niet met rare LED lichten etc.
Na een half jaar deze muis in gebruik te hebben ben ik van 4.5 sterren moeten zakken naar 3 sterren. Na een half jaar begint het plastic te kraken bij iedere klik. Laat staan bij slepen van een ingedrukte muis. Dan is het toch zonde van het geld.
De muis ligt prima in de hand en is goed mee te werken. Vorige/volgende knoppen zijn onmisbaar wat mij betreft, en werken op deze muis goed. Muisknoppen, ook de middel-muisknop werken goed.
Enige nadeel: teruggestuurd omdat scrolwiel begon te haperen na een maand of 4.
Betreft de zwarte versie.
Fantastische muis! Mooi design, snel, handige knoppen en wekrt perfect. Als je een vervanger zoekt voor de MX Master is dit echt een goedkope oplossing!!
Edit: Na een half jaar is er al koper aanslag doordat de muis zweethanden veroorzaakt
Pluspunten
Veel handige knoppen
Snel
Mooi design
Fijn scrollwheel
Minpunten
DPI alleen maar 800,1600 en 2400, geen 1000 of 1200 wat ik prefereer
Trust Evo is een prima muis, hij ligt lekker in de hand en doet het perfect. ik moet veel in het Windows menu zijn dus de Windows toets onder me duim is heel erg nice. de zoom functie is eigenlijk een een Ctrl button.