Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
4,3
4.5 van 5 sterren
6 reviews - Pagina 1 van 1
Review: BitFenix Spectre Pro LED Inleiding Specificaties Uitpakken In de Praktijk Conclusie pricewatch: BitFenix Spectre Pro Led Groen, 120mm Productpagina . Inleiding Een tijd geleden had ik een review gemaakt van een BitFenix Spectre Pro ventilator met rode led voor een build met een zwart/rood thema. Voor een nieuwe build in een BitFenix Colossus mITX lag de focus op de groene verlichting, en zodoende kwam ik weer bij deze ventilatoren uit, maar dan dus in een andere kleurstelling.
Pluspunten
- Goede looks, zowel in rust als in gebruik
- Voelt erg degelijk aan
- Pittige prestaties en relatief rustig op 12V
- Erg stil en nog altijd een degelijke airflow met de meegeleverde 7V adapter
- Ook prima op een radiator (ik heb rode varianten in gebruik op een rad)
- Degelijke kwaliteit bearing
- Handige tweakers kunnen het led-fan circuit gebruiken om zelf een aan/uit schakelaar te modden voor de verlichting
Minpunten
- Geen PWM control. Je zal dus moeten kiezen voor 12V of 7V, of als je veel wilt schakelen een fancontroller gebruiken
Review: BitFenix Spectre Pro LED Inleiding Specificaties Uitpakken In de Praktijk Conclusie pricewatch: BitFenix Spectre Pro Led Rood, 120mm Productwebsite . Inleiding Een aantal weken terug had ik een review gemaakt van de BitFenix Ronin behuizing. Ik had voor die case een zwart/rood thema gekozen. Uiteraard mocht een rode led ventilator in een windowed case niet ontbreken. Aangezien ik het leuk vind als de logo’s op de ventilatoren overeenkomen met het logo op de case ben ik dus op zoek gegaan naar...
Pluspunten
- Goede looks, zowel in rust als in gebruik
- Voelt erg degelijk aan
- Pittige prestaties en relatief rustig op 12V
- Erg stil en nog altijd een degelijke airflow met de meegeleverde 7V adapter
- Ook prima op een radiator (ik heb rode varianten in gebruik op een rad)
- Degelijke kwaliteit bearing
Minpunten
Product gekocht
De Spectre serie zijn prima fans voor een prima prijs, alleen de LED valt tegen
Pluspunten
- prima kwaliteit
- goede luchtverplaatsing
3 van 5 sterren (Voldoende)
BitFenix Spectre Pro Led Groen, 120mm
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb er onlangs 3 in me kast gemonteerd en werkt zoals verwacht. Daarnaast zitten er voldoende extra kabeltjes bij om de fan voor alle toepassingen te gebruiken. Tevens is de standaard kabel die erop gemonteerd is ook lang genoeg voor mid-tower kasten.
Pluspunten
- Stevige behuizing
- Relatief stille fan: 18,9dB
- Optie om over 7v te laten draaien (low-noise)
- Aantrekkelijk design
BitFenix Spectre Pro Led Rood, 120mm
3 van 5 sterren (Voldoende)
BitFenix Spectre Pro Led Rood, 120mm