Een (nipt) sub 200 euro bord met een ruime hoeveelheid aansluitingen, dikke visuels, berg RGB en nogal cruciaal: een stroomvoorziening die een 9th gen i7 of zelfs i9-9900K ook nog een leuk stukje kan kietelen. Good stuff.
Deze z390 Aorus Pro, is in elk aspect een perfect moederbord, dat zeker kan meedoen met de duurdere moederborden. Moet op geen enkel vlak onderdoen voor de duurderen. Genoeg VRM's , makkelijke intstallatie, stevige kwaliteit en natuurlijk ook RGB Echt waar, in deze prijsklasse vind je nergens beter dan dit
Mooi moederbord voor een scherpe prijs.
Mooi bord waarop alle techniek zit die je als gamer nodig denkt te hebben en ook nog met een mooie uitstraling middels de toegepaste RGB.
Kwaliteit is zoals gewend bij Gigabyte dus dik in orde.
Snelheid is boven verwachting maar daar draagt de nieuwe CPU ook zijn steentje aan bij.
Gewelding product voor een goede prijs. veel vrm's
k heb het product gekocht op aanbeveling van een vriend.
Nu heb ik zelf weinig ervaring met PC bouwen en is dit het eerste moederbord waar ik mee werk.
Maar wat een aanrader!
Uitstekend bord voor een midrange prijs, compleet en goed doordacht. Nergens lijkt echt op bespaard, en ik denk dat ik in zijn gehele levensduur nooit zal balen dat ik niet voor een duurder bord gegaan ben.
Ik zou ook niet voor goedkoper gaan, je levert dan weer snel features in.
Een hele gave moederboard voor een goede prijs. De RGB ziet er tof uit en kan makkelijk aangepast worden met behulp van RGB Fusion. Audio van het moederboard klinkt ook heel goed. Daarnaast een goed eruitziend en overzichtelijk Bios.
Een echte topper in zijn prijsklasse! Heel tevreden mee.
Prima product voor een goede prijs. Het moederboard ziet er goed uit door het design, stevige kwaliteit, makkelijk installatie en veel aansluitingen. Leuke RGB verlichting en makkelijk aan te passen via de software. De bios heeft stappen gemaakt maar is vrij eenvoudig en de ui kan wel een update gebruiken.
Ik kan dit moederboard niet vergelijken met anderen omdat ik geen anderen gehad heb
De RGB ziet er goed uit en de bios is blijkbaar recent geupgrade en die ziet er ook zeer goed uit!
De ruimte tussen de cpu en pci was voor mij net wat te klein
Een moederbord van zeer goede kwaliteit voor de betreffende prijs categorie. RGB ziet er netjes uit, aansluitingen genoeg (thans, voor mijn persoon dan) en BIOS heeft grote stappen gemaakt, maar nog niet perfect en kan nog de nodige verbeteringen krijgen. Ik raad dit moederbord met genoegen aan bij een ieder.
Prima product binnen de z390 cathegorie. Mooie visuals out of the box. Probleem was echter wel dat bij overclocken de BIOS niet het sterkste punt is van dit motherboard. M.2 slot schroef mag ietsje steviger, de manier waarop die vast zit voelt niet helemaal kosher. Overall goed board voor prijs.
Hele mooie moederboord, super bouwkwaliteit, mooie verwerking van de RGB, enige minpunt is dat ik wat moeite had met het vinden van de juiste drivers. Na een korte speurtocht op de website was dit verholpen. Verder is de BIOS gaaf en zeer overzichtelijk voor de instap OC'er! Top product dus.
De prijskwaliteit verhouding is erg goed, het moederbord haalt het uiterste uit mijn processor.( intel i5 9600k). De RGB op het moederbord is erg mooi en makkelijk te customizen. Mijn ervaring tot nu toe is alleen maar positief. Het installeren is vrij eenvoudig, en instructies zijn vrij duidelijk(engels).Een Top product!
Ik heb dit moederbord nu 2 dagen en ben er heel tevreden over. De software pakketten die erbij zitten die staan nog wel in de kinderschoenen en moeten nog flink aangepast worden om het mooi te krijgen. Maar het is functioneel maar het is niet echt top notch. Erg tevreden!
Ik was echt aan een update toe en na diverse reviews heb ik gekozen voor de Gigabyte Aorus pro.
2 mooie m2 ssd slots en mooie rgb verlichting op het moederbord verwerkt en alles optie die je kan bedenken.
Je kan er veel makkelijke software van downloaden op de site.
Prima product voor een goede prijs. Integrated I/O shield werkte zeer fijn. De fans waren makkelijk te bevestigen aan de 6 fan headers die ik bijna allemaal nodig heb gehad. RGB ziet er goed uit. Enige negatieve was de Bios die net iets anders werkte dan gewend. Zeker een aanrader.
Dit is een zeer goed moederbord prijs/kwaliteit gezien. Ook zeer handig te installeren met niet al te veel frulletjes. Werkt zeer goed met mijn i5-9600k processor. (1 van de weinige moederborden waar je 9th gen processors kan gebruiken!) Zeker genoeg usb-poorten en dergelijke alleen spijtig van de plaatsing van usb-c.
Dit bord is een hele goede mid-range bord met de prestaties en
de vereisten die ik wou voor een aantrekkelijke prijs: veel usb gen1-2 aansluitingen en hdmi en audio.Veel instellingen. Zeer energiebesparend unieke bouw bord, en daardoor lage temperatuur. Dit komt alleen ten goede voor prestaties op alle platformen.Een aanrader
Het bord zit nu anderhalve week in de kast en draait als een zonnetje. Super stabiel. Aansluiten was eenvoudig. De documentatie is zeer beknopt,maar, wat je nodig hebt staat er wel in. Let op: als je de nvme-aansluitingen gebruikt verlies je SATA-poorten. Dat is helaas bij borden van concurrenten ook.
Het is een van de betere moederborden in zijn prijsklasse. Goede kwaliteit met veel ansluiteningen voor bijvoorbeeld videokaarten. Het moederbord zelf ziet er ook nog eens goed uit door de RGB en stijl.
Dit moederbord gekozen vanwege de goede recensies en omdat er RGB verlichting op zit dat samen met mijn Aorus 1080 TI op elkaar afstemd kan worden. Verder heeft het moederbord tal van usb poorten, goede audio en een integrated I/O shield. Meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader als Z390 gaming-toetsenbord.
Super moederbord. Middels de software goed te besturen RGB effects rond het Aorus logo, geheugen en op het Moederbord zelf. Na een BIOS update naar versie F7 een goed overzichtelijke BIOS welke veel mogelijkheden bied. De 12+1 Phase VRM bied mogelijkheden om zelfs de I9-9900K goed te overclocken zonder voedingsproblemen
het is een fijn moederbord dat makkelijk te installeren is.voor de rest is het ook fijn dat er LED in zit dat maakt de pc fijner om naar te kijken .de software voor de RGB is Zeer makkelijk onder de knie te krijgen .hij wel prijzig maar is het waard.