Ben jij een diehard gamer en RGB-fan, dan is dit misschien wel het toetsenbord voor jou. Dit toetsenbord levert alles wat je verwacht van een kwalitatief goed gametoetsenbord. Ben jij echter vaak productief bezig, dan is dit toetsenbord waarschijnlijk niet geschikt voor jou.
De HyperX Alloy FPS RGB is een prima toetsenbord en een geweldige aanvulling voor jouw gaming setup of als je hem onderweg bij een LAN-party wilt gebruiken!
Een prima toetsenbord voor gamers, voelt stevig aan en bouwkwaliteit is top. De RGB-verlichting is prachtig uitgevoerd, zeer helder, en uitgebreid te customizen via de NGenuity software. Echter is juist deze software het pijnpunt, vaak traag, vraagt veel system-resources en de uitleg over de functies is soms verwarrend.
Persoonlijk ben ik over het algemeen wel gecharmeerd van dit toetsenbord.
Aanraden van dit toetsenbord wil ik niet doen omdat de ergonomie nog wat te wensen overlaat. Maar voor wie de hoge keycaps geen probleem is is dit toetsenbord het overwegen zeker waard.
Kwalitatief een prima toetsenbord, solide gebouwd, genoeg opties in de software voor kleuren en macro's.
ERG korte afstand voordat er een keypress geregistreerd wordt, wat voor mij te kort is.
Goed toetsenbord maar voor zon prijs heb je ook een goed Razer of corsair toetsenbord