Gebruikers

Score: 5
9 reviews

Fractal Design Define R6 USB-C Zwart

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Tower • 8 interne + 1 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Fractal Design Define R6 USB-C Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
plofkip301Newbie 14 mei 2020 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Matzwart

Geen goedkope behuizing, maar het investeren in een duurdere behuizing is het naar mijn mening zeker waard.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Stil/koel
  • Mooi design
  • makkelijke instalatie

Minpunten

  • Bekerkte AIO montage mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5
steef-c 24 februari 2020 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Matzwart

Stille en degelijke behuizing met veel ruimte.

Pluspunten

  • Degelijke kast
  • Cable management
  • Looks (persoonlijk)
  • Stil

Minpunten

  • USB 2.0 in het frontpaneel. Waarom niet 3.x?

Eindoordeel

Score: 5
Azmodania 8 september 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Matzwart

Brede, degelijke kast. Voorgeinstalleerd met 2 front ventilatoren en 1 achterkant ventilator. Stalen diskdrive steunen die dwars in de kast staan. Duidelijke handleiding en tekening welke schroefjes waarvoor dienen. Kabel van frontpanel naar moederbord is wat aan de korte kant.

Pluspunten

  • stevig gebouwd
  • zijpanelen klikken handig vast
  • fijne drive steunen

Minpunten

  • front panel kabel kort
  • zwaar

Eindoordeel

Score: 5
koffienoot 4 juni 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Matzwart

Mooi en stevig. Genoeg ruimte voor grote componenten en om kabels weg te werken. De voetjes houden zich goed vast aan de ondergrong dus zal zeker niet makkelijk verschuiven en hij heeft een hub voor de PWM fans. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Heel mooi
  • Stevig
  • Heeft al drie fans
  • PWM fan hub
  • Ruim
  • Goede anti-shuif-voetjes
  • Centreer pin voor eenvoudig plaatsen moederbord

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Wonkbonko 27 maart 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Window Zwart

Een grote kast van grote kwaliteit, met toch wat kleine minpuntjes. Tip: onderzoek goed hoe het moederbord eruit ziet. Ik heb een msi b450 gaming pro carbon met 2x VGA sloten maar door stugheid usb 3.1 kabel en plaats moederbord slot slechts plek voor 1x 2070 rtx

Pluspunten

  • dempt veel geluid
  • kwaliteit materialen (solide metaal, brushed)
  • veel dustfilters
  • mooie en simpele sidepanels zonder duimschroeven
  • fan hub met veel extra slots (+-7)
  • veel mogelijkheden om kabels weg te werken

Minpunten

  • 280mm corsair h115i, past alleen aan voorkant, ondanks dat userguide aangeeft dat het ook aan bovenkant past
  • geen converters voor usb c(gen2)/usb 3.1 naar usb 2
  • indien bay wordt verplaatst (omdat je de radiator naar front verplaatst) verlies je de mogelijkheid om je front hd/dvd bay te gebruiken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 4
Kwaliteit voeding Score: 4
reddorian 18 maart 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Zwart

Top kast, goede bouwkwaliteit, lekker ruim, veel opties voor cable management en fan placement.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Stoffilters voor alle intakes.
  • Groot genoeg voor dikke processorkoeler en grote grafische kaart.

Minpunten

  • geen minpunt kunnen vinden.

Eindoordeel

Score: 5
thermisol 6 maart 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Window Matzwart

De behuizing gekocht omdat mijn vega 56 videokaart niet in mijn oude behuizing pastte. De bouwkwaliteit van is van het absolute hoogste niveau, en zelfs voor een sloddervos als ikzelf is cable management een eitje. Airflow is ook prima evenals het aantal schroefjes etc. die meegeleverd worden.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Airflow
  • Design
  • Cable management
  • Reserve onderdelen.

Minpunten

  • Zwaar

Eindoordeel

Score: 5
Addict 20 februari 2019 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Window Matzwart

Mooie case, goeie bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Goeie bouwkwaliteit
  • Goeie cable management
  • Compleet (schroefjes etc)

Minpunten

  • Fans aan de voorkant hebben te korte kabel

Eindoordeel

Score: 5
Ragez 27 september 2018 Product gekocht

Fractal Design Define R6 USB-C Window Grijs

Mooie stevige case met een premium feel. Meegeleverde ventilatoren zijn best oke en cablemanagement is simpel door de meegeleverde straps. Superstil met toch decent temps.

Pluspunten

  • Bijna geen plastic
  • Goede bouwkwaliteit
  • Noise Dampening Material
  • TG
  • USB-C Front Panel
  • Stevige HDD Mounts met rubberen dempers erbij!
  • Modulaire Layout

Minpunten

  • Brushed Aluminium Front Panel

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fractal Design Define R6 USB-C Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee