Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
11 reviews

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Prijs
Specificaties 11GB GDDR6 • 3x DP, HDMI, USB type-C - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Round-up - Vijftien Turing-kaarten - Custom kaarten van fabrikanten getest

Bij de introductie van Nvidia's Turing-kaarten hebben we enkel de 2080-Founders Editions van Nvidia zelf getest. Intussen hebben we ook van fabrikanten kaarten ontvangen en getest.

159    14 nov '18

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Foritain 12 december 2018 Product geleend

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Snel, extreem dik uitgevoerd met een berg RGB, stil, efficient. Gewoon een RGBeest. Let er wel op dat je 2x8-pin en 1x 6-pin nodig hebt; veel (prima geschikte) PSU's hebben dat niet.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Efficient
  • Echt een hele dikke RTX om te zien. Groot, diep, dikke backplate, vol met RGB, kwijlmateriaal.
  • Meerprijs boven instap-RTX 2080 Ti's valt mee, en tegelijk net wat goedkoper dan concurrerende topmodellen.

Minpunten

  • MSI RGB software kan nog altijd beter
  • Let op: 2x 8-pin + 1x 6-pin. M.i. onnodig, veel prima geschikte PSU's hebben niet voldoende aansluitingen
  • RTX an sich blijft niet zonder kanttekeningen (vooral mbt prijs)
  • RTX 2080 Ti slechts mondjesmaat leverbaar.

Eindoordeel

Score: 5

+1
ManaCore 19 juli 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Geweldige kaart met brute looks & geweldige performance, ook voor een 2080Ti. De 2080Ti Gaming X Trio blijft erg stil en redelijk koel wanneer er gegamed word. Kaart blijft stock onder de 80 graden en de fans blijven lekker stil!

Pluspunten

  • Retesnel, ook voor een 2080Ti
  • Blijft erg stil dankzij de 3 fans en goede fancurve
  • Strakke looks desondanks de RGB

Minpunten

  • Formaat (Erg groot)
  • Power Consumption (2x8 & 1x6 PCIe connectoren)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 4

0
Rabliep 19 december 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

De RTX 2080 TI Gaming X Trio is een van de snelste RTX 2080 Ti kaarten. De kaart is vanuit de fabrieksinstellingen hevig geoverklokt, maar deze is nog verder te overklokken. Als je het geld ervoor over hebt, neem deze kaart dan in overweging.

Pluspunten

  • Raytracing
  • Behaalt hoge FPS op vrijwel alle titels
  • Is erg stil, en heeft een goede koeler
  • Mooie RGB-verlichting (helderheid, kleur en patroon zijn aan te passen)
  • Bouwkwaliteit
  • Uitstraling

Minpunten

  • Lelijke videokaart ondersteunings-beugel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Drivers en compatibiliteit Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 5
Modbaarheid Score: 4

Parankie 4 september 2020 Hands-on

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Koop nu geen 2080 ti! De RTX 3000 series zijn bijna uitgekomen en die zijn sneller en goedkoper dan de 2080 ti.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Duur
Macley 3 september 2020 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Uitstekende kaart! Coilwhine alleen op hoge fps. Overclock gaat ook super goed! Nadeel, software is vreselijk, je kunt beter openrgb gebruiken dan de vreselijke msi dragon software. Power kabels is wel een klein gedoe. Qua prijs erg duur.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Veel vermogen
  • OK design

Minpunten

  • prijs
  • software (echt bager)

Eindoordeel

Score: 4
Loek2003 19 december 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

fijne grafische kaart, ziet er mooi uit. hij is alleen erg duur en enorm groot, maar als hij past in je case en je het geld hebt is het zeker een erg goede kaart.

Pluspunten

  • design
  • snelheid
  • koeling

Minpunten

  • enorm groot (past niet in iedere case
  • duur

Eindoordeel

Score: 5
kevin de jong. 2 december 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

het is een mooie grote graphics card een hij werkt goed het is alleen niet goed koop maar het is de prijs wel waard. de RGB is de finishing touch.

Pluspunten

  • mooi
  • prestatie

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
CyclonicTuna 17 september 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Persoonlijk vind ik 4K een gimic, ik gebruik zelf 1440p. En wat ik kan zeggen is dat deze kaart frames vreet. Ik haal makkelijk boven de 100 fps op Ultra settings in de meeste games. Hij is ook erg stil wat een groot pluspunt is voor mij persoonlijk.

Pluspunten

  • Erg krachtig, haalt makkelijk 100 frames in de meeste games op 1440p.
  • Relatief stil ook under load.
  • Goede koeler betekend dat er nog makkelijk ruimte is voor overclocken.
  • Robuust gebouwd.

Minpunten

  • Bedenk dat voor de prijs van deze kaart je ook een hele gaming PC kan bouwen.
  • Kaart is erg groot, past lang niet in alle behuizngen en neemt 3 slots op.

Eindoordeel

Score: 5
Zedxa 28 juni 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Fantastische kaart. Erg stil en draait onwijs goed. Games hebben totaal geen moeite en alles draait ruim boven de 60 fps. De kaart is mooi afgewerkt en ik vind de verlichting van de kaart wel gaaf. Je moet wel een ruime kast hebben om deze kaart te kunnen gebruiken!

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • Erg groot

Eindoordeel

Score: 5
Jbre 23 januari 2019 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Een prachtige kaart met perfect prestaties. Uitmuntende koel prestaties bij weinig geluidsproductie. Was wel een moeilijke klus om deze een beetje te krijgen, ook als is hij al een tijdje uit.

Pluspunten

  • Koelprestaties
  • Hoge default clock
  • Waarschijnlijk beste 2080 TI op dit moment

Minpunten

  • Erg slecht beschikbaar
  • RTX is leuk, maar je haalt hier niet echt goede FPS mee

Eindoordeel

Score: 5
So!eX 22 oktober 2018 Product gekocht

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Geweldig groot beest die aggressief geclocked is. Temperatuur is hoog, maar dat mag allemaal. De prestaties zijn ook groot. Er zijn maar weinig games die dit beest op zijn knieen krijgen, maar ze zijn er helaas wel nog steeds. Al met al een dure koning.

Pluspunten

  • Veel games 4K ULTRA no problemo
  • RGB kleuren, mooi vloeiend
  • fans staan stil of alleen de kleine draait als meer niet nodig is

Minpunten

  • DUUR
  • GROOT
  • Zelfs nu nog games die hij niet 4k ULTRA trekt

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True