Prijs | |
Specificaties | CPU (closed loop), 120mm (3 fans) - Bekijk alle specificaties |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Mooie AIO, makkelijk te installeren en koelt goed, ook met de fans op een lage RPM en een mooie prijs vergeleken met andere 360mm AIO's. De meegeleverde RGB fans zien er leuk uit, maar produceren vanaf 50% RPM al aardig wat geluid.
Prijs | Score: 5 |
Koelvermogen | Score: 5 |
Geluidsproductie (min) | Score: 4 |
Installatiegemak | Score: 5 |
Goede koelprestaties, maar vervelend geluid in fans na verloop van tijd.
Prijs | Score: 4 |
Koelvermogen | Score: 4 |
Geluidsproductie (min) | Score: 3 |
Installatiegemak | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Modbaarheid | Score: 3 |
Na een paar weken al olie druppels aan de binnenkant van de ventilators(ja alle drie) Met garantie een nieuwe koeler er in laten zetten, echter binnen 3 weken waren deze ook olie verloren. Amd5900x
Koelvermogen | Score: 3 |
Geluidsproductie (min) | Score: 4 |
Wilde mn PC lekker stil hebben, enn mn CPU koel....dus deze watercooler ergens in de aanbieding gekocht voor 99,. Past perfect in mijn CM behuizing (zie profiel)
Prijs | Score: 5 |
Koelvermogen | Score: 4 |
Geluidsproductie (max) | Score: 3 |
Geluidsproductie (min) | Score: 5 |
Installatiegemak | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Koelprestaties prima, zeker voor het geld. Houd mijn 5800X onder load rond de 70 graden, met de fans op 30%. Idle temp 33 graden. Enige minpunt zijn de waardeloze meegeleverde fans. Na 6 weken ratelde er al 1. Deze vervangen door lian li al120 met de rest van de casefans.
Blijkbaar is er een batch waar de pomp kapot is. Helaas twee maal daar een vervanging van gekregen. De derde werkt wel, echter erg hoge temp voor een 12700k processor, temp bij idle is 50c, underload 95c+
Gekocht icm een ryzen 7 5800x, welke redelijk wat koeling vereist. Met de cpu op standaardsettings maakt deze koeler aardig veel lawaai, dus heb ik de cpu wat lager gezet. De pomp kan af en toe wat geluid maken maar dat hoort er bij. Al met al prima koeler.
Koeling is prima, ik gebruik 'm nu een half jaar. Ik wordt alleen gek van het geblaas (lawaai) van de fans. De fans ratelen en de snelheid van de fans gaat als een wave curve harder en zachter. Ik ben nu op zoek naar een vervanging.
Mooie cooler met goede prestaties. Persoonlijk heb ik geen problemen met geluid maar hij is niet 100% muis stil. Zeer veel moeite gehad om RGB werkend te krijgen omdat ik nergens software kon vinden. Let op! RGB werkte bij mij niet out of the box. Download de software!
Deze koeler geeft goede koelingsprestaties, het geluid van de fans is echt ondragelijk (ik had deze koeler gekocht omdat het de stilste op de markt zou moeten zijn). Dit komt vermoedelijk doordat de koeler zonder demping met mijn case in verbinding staat, hier is helaas niets aan te doen.
Zeer veel AIO watercooler met RGB tegen een scherpe prijs. Ryzen 3700X blijft 28 graden idle en in de 60 graden onder load met de fans op de laagste setting
de cooler is ongelooflijk goed voor cooling houd mijn i7 8700 onder 25 graden under load en de RGB is Super mooi
Houd mijn processor goed koel en is heel stil.