![]() |
Review - Apple MacBook Pro 15,4" - Het Pro-achtervoegsel waardig De nieuwe MacBook Pro 15,4" heeft niet alleen een specbump gekregen. In deze review kijken we dan ook niet alleen naar de specificaties, maar ook naar de andere vernieuwingen. |
Ik werk al ruim 20 jaar met Windows machines, en dit is mijn eerste Apple product. Werkend in een Unix omgeving is het makkelijker dan dual-boot. Het is een mooi en ogenschijnlijk stevig ding. OS X is wel mega-wennen. Prijs valt in deze markt helaas mee i.v.m. concurrentie.
Toekomstbestendige hardwarde met de 6 core cpu en tb 3 in een zeer fraai en compact jasje. Het afwerkingsniveau is hoog zoals je van Apple mag verwachten. De touchbar is vooral een nice to have maar wel heel cool om te zien.
Veel potentie, matige uitvoering.
Heerlijk snelle en intuïtieve Macbook. Het enigste waar ik me een beetje aan irriteer is het feit dat er geen "echte" escape knop meer is, maar dat went wel :)
Ook wel jammer dat een USB-C hub nu eigenlijk vereist is, aangezien er alleen maar USB-C ports op zitten.
Heb je een 2015 model met i7 en een m370x dan hoef je nog niet te upgraden tenzij je zware applicaties of 4K video bewerking wilt gaan doen dan is het wellicht een optie.