![]() |
Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de collega's van Hardware Info deze Best Buy Guide voor jullie samengesteld. |
Grote monitor, lage prijs, goede kleuren maar slechte uniformiteit
Ik heb deze monitor nu zo'n 6 maanden in gebruik en ik ben er erg tevreden over! Ik gebruik hem op zowel Linux als Windows op 75hz met een Displayport switch met de naam LINDY en het werkt super!
Deze monitor biedt veel voor weinig geld. Een van de goedkoopste schermen op pricewatch, met degelijke beeldkwaliteit
Geen beter scherm voor deze prijs. Wel kan ik aanraden zowel de brightness als het contrast op 50% te zetten. Tenminste dat is voor mij de beste instelling. En aangezien deze een hoge dotpitch heeft (bijna 96 dpi) zou ik de icoontjes ook dezelfde grootte laten als op 1080p.
Prima scherm voor een lage prijs. In deze prijsklasse zeer goede beeldkwaliteit, geen IPS bleeding, goede kijkhoek. Wel een puntje van kritiek is dat ik twee van deze schermen gebruik en ze circa 0,5cm verschil hebben in hoogte, wat storend is in een multi monitor setup.
+: Goed scherm voor deze prijs (ca. € 220). Goede kleurweergave en helderheid. Heb zelfs nog een tweede gekocht, zo tevreden was ik over de eerste.
-: Geen VESA mount (monitorarm) en niet in hoogte verstelbaar.
Had ik eerder moeten kopen. Een feest om mee te werken. Prachtig beeld. QHD resolutie meer dan genoeg voor 32". Geen last van reflecties, zelfs goed beeld als er zon op het scherm valt. Moest de helderheid een klein beetje lager instellen dan de standaard waarde. Verder meteen goed.
Kanon van een scherm, ik kom van 27inch af maar dit is echt weer een stap groter, hoe hier rekening mee. Erg mooi beeld, ruimte om twee beelden naast elkaar te vergelijken of wat je maar wilt.
Het scherm is erg helder, kleurrijk en de afwerking is verbazingwekkend goed. Je levert wat in op functies zoals geen usb-hub of geen usb-c charger. Maar he, een 32 inch quad hd monitor met goed beeld voor 220 euro? Bargain!
Fijne, grote monitor. Niet duur. Paar schoonheidsfoutjes, waar ik voor de prijs prima mee kan leven.
Perfecte monitor voor de thuiswerkplek. Goede kleuren en scherpte
Heel simpel: heel veel monitor voor weinig geld. Voor mij is de kleurgave prima, maar daar stel ik sowieso meestal niet al te hogen eisen aan. Ik gebruik de monitor voor het gebruikelijke surfen en tekstverwerken, en af en toe een spelletje. En voor al die dingen voldoet dit prima.
Zijn fijn scherm. Grootte is even wennen.
Maar voor video bewerken zeer fijn. Ook het gamen ( FPS/race) is fantastisch. Wel even settings goed zetten.
Ik ben afgegaan op de goede reviews van de monitor. Helaas is de belevingskwaliteit niet optimaal.
Ik betrap mij op de neiging de monitor na korte tijd al uit te willen zetten. M'n 15" lenovo IPS laptop is vele malen fijner voor de ogen dan deze AOC.
Prima monitor; duurzame bouw, geen bleed, geen dead pixels, wel wat glow wat opvalt bij volledig zwart beeld, dus niet al te storend. Werd geleverd met HDMI (High Speed & ethernet) en Displayport kabel. Zeker het geld waard!
Mooi scherm voor een scherpe prijs. De Freesync is range is eventueel aan te passen (38/40-75hz) met wat tweak werk. Mijn exemplaar had geen defecte pixels of andere mankementen maar heeft zoals de meeste IPS monitoren een beetje last van IPS glow in de linker onder en bovenhoek (geen bleed).
De wow factor is groot vanwege het formaat.
De kleuren spatten van het scherm vanwege het 10 bit IPS paneel.
Uitstekende zwartweergave.
Kan zeer veel licht produceren, contrast is oke.
Zeer handig: Je kunt zeer snel schakelen tussen (aanpasbare) profielen, door op pijltje naar links te drukken.
Super monitor ter vervanging van 24 inch monitor, voet zeer stabiel en displayport kabel meegeleverd (naast de HDMI kabel).
Super prijs kwaliteit..
Ik heb hem zelf niet gekocht maar mijn broertje heeft hem nu al een tijdje. Heel mooi beeld, 32 inch 1440p + freesync + VA kleuren + zwart zijn toch wel echt een genot en dat vind mn broertje ook. Erg tevreden mee.
Enkele dode pixel, bij rand dus acceptabel. Kleur, helderheid, ghosting ok.
Bouwkwaliteit voet ondermaats. Schroefdraad en schroef van zacht chinesium, dolgedraaid en nog steeds onstabiel.
Update: online claimde anderen dat deze Gsync compatible was, maar ik heb het niet werkend kunnen krijgen met mijn 1070.
Erg Verrast over de kwaliteit van het scherm.
Doet niet veel onder voor een duurdere Dell IPS Scherm die ik hiervoor had qua beeld.
Kleuren zijn out of the box erg goed , voor deze prijs echt een No brainer
Geweldig IPS scherm voor dit geld, geen spreakers aanboard maar mijn zoon zal dit niet missen. Aansluiten met de meegeleverde display kabel. En gaan!
32" en 75Hz, Handig en overzichtelijk menu.
Erg tevreden over deze monitor. 75 hz is echt merkbaar. werkt prima op mijn Nvidia Gtx 970. Lekker groot scherm, snelle gewenning.
Werkt ook prima met mijn Xbox One X. Freesync range is van 48-75hz. Mooie kleuren geen dode pixel. blij met mijn aankoop!
Mooi_mat_scherm, kantelbaar_naar_voren/achteren.Goede_beeldkwaliteit. Verbonden via DP, 75hz Freesync en 10bit. Heb_wat_WoW_en_Realm_Royale_gespeeld, geen lag of glow. Vanavond_BF5_proberen, indien_dit_tegenvalt (wat_ik_niet_verwacht) dan_zal ik_deze_review_updaten. Had_het_scherm wel wat verder naar achteren geplaatst op bureau vanwege de grootte (had voorheen 23 inch scherm). Gekocht voor 206 euro ex verzend. Je krijgt heel veel voor zo'n lage prijs.Aanrader!