Stijlvolle en krachtige laptop, gericht op de veel eisende consument of grafisch ontwerper door het fantastische 4K-scherm.
Desalniettemin is het niet op alle vlakken raak, de speakers zijn simpelweg waardeloos, bij zwaar gebruik speelt oververhitting een rol, de netwerkkaart van killer is zwak en instabiel.
Koop een andere laptop met je geld. Zo ongeveer alles wat ik heb proberen te doen lukt niet of lukt heel moeilijk. Het enige plus punt dat ik kan noemen is dat deze laptop er best goed uit ziet maar dat is zeker niet het geld waard!
Prima laptop die veel aankan. Touchscreen begaf het na een update (oorzaak?) en precies na de garantietermijn. Met zo'n aanschafprijs mag dit n.m.m. gewoon niet gebeuren. Ik ga zeer voorzichtig en zorgvuldig om met mijn spullen. Contact levert op dat reparatie ca 350 Euro kost. Onduidelijke Engelstalige offerte!
Ter vervanging van Macbook Pro 2015. Zelf samengesteld: 1TB ssd, 32GB ram, i7 voor ongeveer 3000 euro.
Jaar lang alleen maar problemen gehad. Waardeloos apparaat en nog slechtere service dan Acer, zelfs met 300 euro aan service contracten erbij.
Ubuntu drivers vallen tegen. Nu met Windows 10 ook veel problemen.
Vergeleken met mijn vorige laptop (XPS15 L502x) minder goede speakers die je al gauw afdekt als hij op je schoot staat, en de webcam zit op een slechte locatie. Keyboard heeft weinig travel. Supermooi 4k scherm en hij is veel stiller dan de L502x.
Lichte compacte alleskunner, solide bouwkwaliteit. Krachtig, wordt gebruikt om te programmeren.
Een mooie aluminium case laptop. Lange accuduur, mooi scherm, prettig toetsenbord, fijne mousepad, snel.
Uitgebreide details volgen, een aanrader tot op heden!
Wat valt op: de accustatus is soms incorrect na het unlocken uit hibernate stand.
Fijne laptop! Ziet er mooi uit en voelt stevig aan. Prachtig 4K touchscreen. Wel wat prijzig voor de specs, voor dit geld mag je net als bij de HP Spectre wel een sleeve erbij verwachten. Maar verder een hele robuuste krachtige laptop. Aanrader!
Na inmiddels al bijna 2 maand gebruik te maken van de laptop ben ik er zeer over te spreken. Het toetsenbord tikt fijn, de touchpad is de beste die ik op een windows laptop gebruikt heb, het scherm is geweldig en de prestaties zijn goed te noemen.
Dit is mijn eerste XPS en ik ben er zeer over te spreken. Het scherm is fantastisch en de prestaties zorgen ervoor dat werken op de laptop erg prettig is. Helaas kan de fan erg luid zijn en is er af en toe wat thermal throttling.