Gemiddelde gebruikersscore
Geweldig ding. Duidelijk beter dan de 200-300 euro kostende concurrent die hier lag, maar 600+ euro voor een stofzuiger blijft bizar aanvoelen en zal voor velen gewoon niet te doen zijn. Kracht super, accu goed (maar nog een puntje voor xxl huisjes), gemak van draadloos stofzuigen staat geenszins ter discussie
Het heeft een goede zuigkracht, als die het doet. Ik heb er alleen maar problemen mee gehad. Hij heeft het vaker niet gedaan dan wel gedaan. En de service met reactietijd slaat helemaal nergens op.
Dyson V10 nu bijna 2 jaar in gebruik. Niet te vergelijken met de oude Dysons. Zuigkracht is stukken minder. Zwaar in de hand. Niet geschikt voor familie met kinderen en huisdieren. Loopt om het minst geringste vast. Nu al voor de 3e keer kapot binnen 2 jaar.
Waarschijnlijk de beste steelstofzuiger die er is, maar wel met een stevige prijs.
Nooit gedacht dat ik ooit zo enthousiast kon zijn over een.... Stofzuiger!
Uitstekende draadloze stofzuiger. Krachtige motor en voorzien van een aantal hulpstukken.
Accu die bij stofzuigen in normale stand zeker 55 minuten meegaat.
Een jaar in bezit. Werkt niet erg efficiënt.
Perfecte stofzuiger en Dyson doet zijn naam eer aan.
Veel te dure stofzuiger voor de kwaliteit die je krijgt. Na +/-1 jaar was het container gedeelte stuk. Gelukkig via de winkel een nieuwe gekregen onder garantie. Maar toch zou dit de bedoeling niet mogen zijn kort na de aankoop. Het geluid van de stofzuiger is vreselijk. In het begin lijkt het wel mee te vallen, maar nu krijg ik de kriebels elke keer we de stofzuiger gebruiken. Als ik de stofzuiger gebruik voor dingen korter bij, waardoor het toestel dichter bij mijn oor is, krijg ik zelfs oorpijn van het hoge piepend geluid dat het maakt. Ik zou er nooit meer eentje kopen. Een gewone stofzuiger is misschien iets onhandiger door de kabel, maar minstens 50x beter algeheel.
Er is zoveel niet goed gewoon.
Prima product. Doet wat het moet doen. Alleen de accu sneuvelt na 2 jaar en is Euro 100,00 om te vervangen. Had meer kwaliteit en levensduur verwacht van een merk als Dyson.
Nokje van de stofcontainer afgebroken, aansluiting van de zuigbuis heeft speling, en vandaag brak het kogelscharnier van de zuigborstel af. Bouwkwaliteit slecht!
Onderdelen zijn te duur. De nieuwe zuigmond is niet leverbaar inmiddels al 10 weken een kapotte stofzuiger. Nooit Meer Dyson!
Na half jaar gebreken en na 1,5 jaar defect. Wacht al weken op een omruil product. Al met al doet Dyson zich voor als een premium merk maar de producten zijn verre van dat. De kwaliteit valt erg tegen gezien de prijs en de service is nog vele male slechter.
Met vuil/rommel op een houten werkt ook deze Dyson hopeloos. Weinig ruimte tussen zuigstuk en grond waardoor veel vuil alleen verplaatst wordt.
Haren zijn problematisch. Snel lopen de draaiende delen in de opzetstukken vast. Vervolgens ben je langer bezig met schoonmaken van de stofzuiger dan nodig is voor de woning.
Krachtige stofzuiger die zijn naam eer aan doet. Je krijgt er extra borstelkoppen bij voor verschillende functies. Wij kunnen ons hele huis ermee door (140m2).
Vrouwlief is er superblij mee :D