Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
8 januari 2008 Rapporteer

Prestaties
De prestaties van deze schijf zijn goed te noemen. Ik gebruik Windows Vista en krijg een keurige score van 5.2 te zien bij de prestaties van de hardeschijf. Verder is deze schijf destijds ook ontwikkeld door samsung voor videobewerking, waardoor de schijf destijds bij introductie het highend segment bespeelde.
Featureset
De hardeschijf heeft voldoende features aanwezig, te weten:
- SMART zelf controle
- S-ata 2 300 aansluiting
- 8 mb cache geheugen
- 7200 toeren p/m
Stabiliteit en betrouwbaarheid
De stabiliteit en betrouwbaarheid was bij mij minder: na zo'n 9 maanden is de harde schijf defect gegaan. Bad sectors waren aanwezig op de hardeschijf.
Aangezien dit de eerste keer is dat ik een rotte hardeschijf van samsung heb ontvangen tel ik dit samsung nog niet zwaar aan en geef ik hem een voldoende, ervan uitgaande dat het wel eens kan voorkomen dat je een rotte schijf krijgt.
Compatibiliteit
De compatibiliteit is goed, in de twee systemen waar hij in zat heb ik geen problemen ondervonden. Elk programma werkte soepel en Windows XP en daarna Windows Vista werkten perfect (tot er bad sectors kwmanen opdagen)
Ondersteuning
Tot...

Pluspunten

• Goede prestaties
  • Stil
  • Word niet extreem warm

Minpunten

• binnen 9 maanden bad sectors (bij mij althans)

14 november 2005 Rapporteer

De prijs/kwaliteit vergelijking is zeer goed. Harde schijven van een ander merk in dezelfde klasse (welke ik ook gebruik \ gebruikt heb) zijn zeker harder van geluid en zijn niet geschikt voor een ultiem stil systeem. Deze past dus netjes in mijn stille systeem. Deze hoor je namelijk zo goed als niet. Het merk Samsung heeft mij altijd al betrouwbare schijven geleverd, waar deze ook ten zeerste bijhoort. Ik heb geen punten kunnen ontdekken waar deze schijf in een kwaad daglicht komt te staan. Al met al:
Ben zeer tevreden over deze samsung.

Pluspunten

• Stil, betrouwbaar, goede prestatie en wordt niet al te warm.

Minpunten

• Geen kunnen ontdekken

18 mei 2005 Rapporteer

Bij het opbouwen van een nieuwe pc heb ik een keer ipv maxtor voor een nieuwe samsung schijf gekozen. De hoofdreden hiervoor was dat ik deze pc zo stil mogelijk wilde maken. Dit is met behulp van deze schijf aardig gelukt. De prestaties zijn icm met een nforce4ultra prima te noemen. De schijf is van zichzelf stil, maar trilt als iedere andere 7200tpm schijf. Als ik deze in de driverail van mijn kast zou bevestigen zou de kast het geproduceerde geluid aardig versterken. Het is voor de ultieme stilte dus aan te bevelen een trillingsdemper te gebruiken zoals diverse merken deze aanbieden. Op het gebied van prestaties valt zoals eerder gezegd niets aan te merken. Deze schijf presteert op z'n minst gelijkwaardig aan de directe concurrenten van...

Pluspunten

• Geluidsniveau is zeer laag
  • S-ATA II, NCQ
  • Prestaties zijn prima in orde

Minpunten

• Trilt

20 september 2015 Rapporteer

Samsung SpinPoint P120 SP2004C, 200GB

nette green schijf, doet zijn werk

Pluspunten

• green

Minpunten

• langzaam

3 van 5 sterren (Voldoende)
14 november 2011 Rapporteer

18 augustus 2010 Rapporteer

5 juli 2009 Rapporteer

14 februari 2008 Rapporteer

Samsung SpinPoint P120 SP2004C, 200GB

Heb jij ook een Samsung SpinPoint P120 SP2004C, 200GB?