Doet (meestal) wat het moet doen.
Normaal schrijf ik reviews op de website van de leverancier, maar dat kan bij allekabels niet. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een product als dit. Dus ik wil kopers waarschuwen. Dit ding niet kopen!
Nas drie maanden breekt de hdmi connector..
Allekabels.nl gevraagd om een oplossing. die vroeg eerst om een foto en daarna de een kopie van de factuur. En toen bleef het stil, zij bieden geen oplossing.
En de kabel is niet los te koop.
De switch is daarmee waardeloos geworden.
Deze HDMI&USB KVM switch werkt niet naar behoren. Van een nieuwe Intel NUC alleen beeld in lagere resolutie met vreemde, fletse kleuren. Van desktop met GTX 970 videokaart helemaal geen signaal. Erger, na aansluiting op dit product bleek de HDMI poort van de 970 defect en onbruikbaar. Afrader!
De knop om om te schakelen weigert vaak. Het apparaat heeft speciale USB-poorten voor muis en toetsenbord, maar deze werken vaak niet. Ik heb nu een USB-hub aan de algemen USB-poort gekoppeld om muis en toetsenbord naar behoren te laten werken.
Het is een mooie kvm switch, robuust gebouwd en er zijn mooie kabels bij geleverd. Alleen herkent mijn mac mini mijn toetsenbord niet meer tijdens het opstarten (melding onbekend toetsenbord). Dit is lichtelijk irritant maar ik kan er wel mee leven (melding negeren en weg klikken).
goed product. lekker klein, handig en licht, precies wat je nodig heb, 9/10. zeker aangeraden voor hdmi gebruikers