Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
rakaus
2 maart 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geen tot weinig bass, geluidskaart nodig met EQ mogelijkheid en bass booster voor goed geluid. Dit is een koop waar je spijt van gaat krijgen. Lees mijn uitgebreide interview.

Pluspunten

• Met goede geluidskaart en EQ prima headset

Minpunten

• Out-of-the-box ondermaats blikkerig geluid
  • Geluidskaart nodig met EQ mogelijkheid en bass booster
  • Zonder EQ aanpassing zeer matig geluid
  • Zoals in een ander review hier aangegeven, dit wordt je slechtste aankoop dit jaar
  • Zit oncomfortabel na meerdere uren gebruik

Zilver
27 november 2023 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Ondermaats voor een Sennheiser product. De kwaliteit is ronduit slecht. Er gaat vanalles kapot.

De geluidskwaliteit is redelijk, niet geweldig. Het draagcomfort is matig, en je kan dit niet beter afstellen.

Pluspunten

• Mic op mute als je hem omhoog doet
  • Volume knop op de oorschelp
  • Strak uiterlijk

Minpunten

• Oorschelpen gaan per half jaar kapot
  • Volume knop kraakt
  • Mic kabel breekt af
  • Doet pijn bovenop mijn hoofd

2 van 5 sterren (Slecht)
Kerfuffle
1 april 2023 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Ik heb geprobeerd met deze headset te gamen, te chatten en muziek te luisteren, maar wanneer het materiaal van de braided kabel langs kleding, bureau, toetsenbord etc schuurt, wordt dat geschuur versterkt door de linker oorschelp. Dat is dusdanig duidelijk hoorbaar, dat het afleidt, irriteert en afdoet aan de kwaliteit van wat je eigenlijk wilt horen. Ik heb getracht de kabel anders te leggen en kaarsrecht te zitten om te proberen de wrijving te voorkomen, maar ook dat bood geen soelaas. Ik heb andere headsets met braided kabels gehad waar dit probleem niet optrad, dus het mankement lijkt specifiek te zijn voor dit model. Ik heb het om die reden retour gestuurd.

Pluspunten

• Gewicht
  • Verpakking

Minpunten

• Schuren van kabel weerklinkt in oorschelp en is constant hoorbaar door audio heen

k9Dogster
15 maart 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Het geluid klinkt geweldig met een goede diepe bass en heldere tonen wat je verwacht van een Sennheiser headset.
En al gebruik ik de ingebouwde microfoon niet heel vaak, wanneer ik hem gebruik is het geluid altijd helder en goed te verstaan.

Pluspunten

• Geweldig geluid
  • Goede microfoon
  • Zit comfortabel
  • verstelmogelijkheden

Minpunten

• Breekt vrij makelijk

Pieeeeeee
10 februari 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Drie jaar oud. Geluidskwaliteit valt tegen. Doet pijn aan het hoofd. Microfoon werkt goed, muten door micro naar boven te draaien is handig. Na een tijd begon de stof van de oorschelpen los te komen. Intussen bestaan de oorschelpen enkel nog uit mousse zonder beschermlaag. ZEER teleurgesteld in dit product.

Pluspunten

• Goede micro
  • Muten micro door naar boven te draaien

Minpunten

• Duur
  • Verslijt zeer snel
  • Doet pijn aan bovenkant hoofd
  • Matig geluid

2 van 5 sterren (Slecht)
moobessrak
25 mei 2020 Product gekocht

16-06-21

uit eindelijk verkocht de 500 en hoger 550-600-670 zitten voor geen meter en doen echt pijn na een tijdje terwijl de 300-370 perfect zitten dus sennheiser stop met de bouw en kies voor een normale headset co

Pluspunten

• geluid is Fantastische
  • prijs als het onder de 150 is.
  • simpel niks software aanpassen enz
  • sluit goed af.
  • microfoon

Minpunten

• klemt stevig en doet pijn na tijdje
  • volumeknop stroef.
  • kabel voor controller is 90 gr. recht was beter geweest.

Anoniem: 1168012
19 maart 2019 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Een mooie, stevige en goede Sennheiser gaming headset.

Ik speel veel Rainbow Six Siege en Counter-Strike: Global Offensive, je hoort werkelijk elke stap en elk magazijn dat valt. De microfoon is erg helder en is van top kwaliteit.

In het begin kan die straks om je hoofd zitten, went snel.

Pluspunten

• Top Geluid
  • Top Microfoon
  • Stevige Build
  • Goed Uiterlijk

Minpunten

• Strak in het Begin

Khenra
29 november 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geluidskwaliteit valt ontzettend tegen, alles klinkt blikkerig. Noise cancelling werkt een beetje maar niet echt goed. Het ding is ook nog eens ontzettend log. Microfoon niet geprobeerd, maar het is nu al de slechtste koop die ik in lange tijd heb gedaan.

Pluspunten

• Intuitieve bediening volume en mic

Minpunten

• Geluidskwaliteit
  • Slechte noise cancelling
  • Log en zwaar

Pinheadoss
10 november 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geweldig geluid, zeer goede microfoon. De headset zit erg comfortabel en voelt stevig aan. Ik heb deze headset met Rentepunten kunnen kopen voor €135,- wat zeer goede prijs is voor deze headset, anders is de prijs wel wat aan de hoge kant.

Pluspunten

• Geweldig geluid
  • Zeer goede microfoon
  • Erg comfortabel

Minpunten

• Stevig prijskaartje

Anoniem: 690949
4 juli 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geluid is goed, makkelijk verstelbaar waardoor hij goed zit en je er geen last van hebt tijdens het gamen. Geluid van de microfoon is ook helder te horen door teamgenoten.

Pluspunten

• hoge kwaliteit speakers
  • goede microfoon
  • makkelijk verstelbaar
  • sterke noise cancelling.....

Minpunten

• Goede noise cancelling waardoor je jezelf minder goed hoort en harder gaat praten

lex de groot
2 juni 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Heel goede bouwkwaliteit en mooi geluid, maar niet zonder prijskaartje

Pluspunten

• geluid
  • verstelmogelijkheden
  • bouwkwaliteit

Minpunten

• duur
  • versterker nodig

Heb jij ook een EPOS | Sennheiser GSP 600?