Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

EPOS | Sennheiser GSP 600

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
2
+1
rakaus 2 maart 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geen tot weinig bass, geluidskaart nodig met EQ mogelijkheid en bass booster voor goed geluid. Dit is een koop waar je spijt van gaat krijgen. Lees mijn uitgebreide interview.

Pluspunten

  • Met goede geluidskaart en EQ prima headset

Minpunten

  • Out-of-the-box ondermaats blikkerig geluid
  • Geluidskaart nodig met EQ mogelijkheid en bass booster
  • Zonder EQ aanpassing zeer matig geluid
  • Zoals in een ander review hier aangegeven, dit wordt je slechtste aankoop dit jaar
  • Zit oncomfortabel na meerdere uren gebruik

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 1
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 2

k9Dogster 15 maart 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Het geluid klinkt geweldig met een goede diepe bass en heldere tonen wat je verwacht van een Sennheiser headset. En al gebruik ik de ingebouwde microfoon niet heel vaak, wanneer ik hem gebruik is het geluid altijd helder en goed te verstaan.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Goede microfoon
  • Zit comfortabel
  • verstelmogelijkheden

Minpunten

  • Breekt vrij makelijk

Eindoordeel

Score: 5
Pieeeeeee 10 februari 2021 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Drie jaar oud. Geluidskwaliteit valt tegen. Doet pijn aan het hoofd. Microfoon werkt goed, muten door micro naar boven te draaien is handig. Na een tijd begon de stof van de oorschelpen los te komen. Intussen bestaan de oorschelpen enkel nog uit mousse zonder beschermlaag. ZEER teleurgesteld in dit product.

Pluspunten

  • Goede micro
  • Muten micro door naar boven te draaien

Minpunten

  • Duur
  • Verslijt zeer snel
  • Doet pijn aan bovenkant hoofd
  • Matig geluid

Eindoordeel

Score: 2
moobessrak 25 mei 2020 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

16-06-21 uit eindelijk verkocht de 500 en hoger 550-600-670 zitten voor geen meter en doen echt pijn na een tijdje terwijl de 300-370 perfect zitten dus sennheiser stop met de bouw en kies voor een normale headset co

Pluspunten

  • geluid is Fantastische
  • prijs als het onder de 150 is.
  • simpel niks software aanpassen enz
  • sluit goed af.
  • microfoon

Minpunten

  • klemt stevig en doet pijn na tijdje
  • volumeknop stroef.
  • kabel voor controller is 90 gr. recht was beter geweest.

Eindoordeel

Score: 4
Brandsie 19 maart 2019 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Een mooie, stevige en goede Sennheiser gaming headset. Ik speel veel Rainbow Six Siege en Counter-Strike: Global Offensive, je hoort werkelijk elke stap en elk magazijn dat valt. De microfoon is erg helder en is van top kwaliteit. In het begin kan die straks om je hoofd zitten, went snel.

Pluspunten

  • Top Geluid
  • Top Microfoon
  • Stevige Build
  • Goed Uiterlijk

Minpunten

  • Strak in het Begin

Eindoordeel

Score: 5
Khenra 29 november 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geluidskwaliteit valt ontzettend tegen, alles klinkt blikkerig. Noise cancelling werkt een beetje maar niet echt goed. Het ding is ook nog eens ontzettend log. Microfoon niet geprobeerd, maar het is nu al de slechtste koop die ik in lange tijd heb gedaan.

Pluspunten

  • Intuitieve bediening volume en mic

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Slechte noise cancelling
  • Log en zwaar

Eindoordeel

Score: 1
Pinheadoss 10 november 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geweldig geluid, zeer goede microfoon. De headset zit erg comfortabel en voelt stevig aan. Ik heb deze headset met Rentepunten kunnen kopen voor €135,- wat zeer goede prijs is voor deze headset, anders is de prijs wel wat aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Zeer goede microfoon
  • Erg comfortabel

Minpunten

  • Stevig prijskaartje

Eindoordeel

Score: 5
finn1990Newbie 4 juli 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Geluid is goed, makkelijk verstelbaar waardoor hij goed zit en je er geen last van hebt tijdens het gamen. Geluid van de microfoon is ook helder te horen door teamgenoten.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit speakers
  • goede microfoon
  • makkelijk verstelbaar
  • sterke noise cancelling.....

Minpunten

  • Goede noise cancelling waardoor je jezelf minder goed hoort en harder gaat praten

Eindoordeel

Score: 5
lex de groot 2 juni 2018 Product gekocht

EPOS | Sennheiser GSP 600

Heel goede bouwkwaliteit en mooi geluid, maar niet zonder prijskaartje

Pluspunten

  • geluid
  • verstelmogelijkheden
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • duur
  • versterker nodig

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een EPOS | Sennheiser GSP 600?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True