Ik heb de xps 13 9370 met Core i7-8550U, 16GB RAM, 512GB SSD en 1080P scherm (nontouch) gekocht. De laptop is goed maar heeft kleine "mankementjes" bv: coil whine, snel vuil, mcafee bloatware, .. [zie uitgebreide review]
Degelijk, snel en handzaam. Perfecte match laptop 13 inch voor on the go. Heel mooi en helder scherm. Erg snel en kan veel tegelijk draaien. Lijkt wel wat sneller vies te worden dan mijn vorige Asus Zenbook, blijft wat meer plakken aan het beeld, maar is ook snel schoon
Ik heb deze laptop gekocht als vervanging van mijn Macbook pro (2017) omdat ik dit product graag een keer wilde uit proberen. Van deze keuze heb ik de afgelopen 3 dagen erg veel spijt. Ondanks dat ik betere specs heb op deze laptop voelt alles veel trager aan.
Zeer mooie laptop. Het apparaat heeft een premium uitstraling, weegt niet te veel/is makkelijk mee te nemen, heeft een extreem mooi scherm en typt onwijs fijn. Aan het ontbreken van een USB A poort moet je even wennen, maar gelukkig levert Dell een USB-C -> USB-A adapter mee.