Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
23 april 2007 Rapporteer

deze muis heb een flinke tijd trug aangeschaft omdat ik snel een goed koope muis nodig had. ik had ijngelijk nooit verwagt dat hij vandaag de dag nog zou heel wezen.

je kan zeggen dat ik deze muis nogal intensief heb gebruikt. aangezien ik deze altijd mee neem samen met mijn laptop. maar door al het op bergen en opnieuw aan sluiten is hij wel honderde keeren op de grond gevallen. verder heb ik de muis heel vaak opgepropt in mijn tas gestopt. dit veroorzaakt normaal kabel breuken, maar daar merk ik op het moment helemaal niks van.

ik heb wel eerder goedkoope muizen gebruikt maar vergeleeken zijn prijs klasse is deze muis top. veel goedkoope muizen hebben snel kabel breuken of een laag DPI zigt.

deze muis raad ik aleen niet aan bij intensief gamen. tijdens druk zet je soms wel extra kragt op de muis knoppen. hier door was mijn regter muis knop wegezakt. toen ik stopte met de muis zo te terroriseeren schoof hij van zelf weer trug.

deze muis is perfect voor algemeen gebruik. maar met wat extra kragt er op gaat hij wel langzamer hand kapot. een afrader voor de agresiefe gamers. maar voor alle andere type gebruikers is het een goed product

Pluspunten

• goed koop, betrouwbaar en duurzaam

Minpunten

• kan geen groote fysieke kragt aan en te laag DPI voor pro gaming.

15 november 2009 Rapporteer

Eigenlijk kan ik er weinig over zeggen. Hij is degelijk, goedkoop, en simpel.
800DPI voor €10 is erg mooi. Hij is lekker licht, en symmetrisch (behalve de vorige-volgende-knoppen).
Hij werkt niet op spiegelende oppervlakken, maar verder zo'n beetje overal.

Een zeer eenvoudige en vooral goedkope (niet onbelangrijk met mijn studentenbudget) muis die ik in eerste instantie voor mijn laptop kocht en dus vaak heen en weer reisde tussen Brabant en Utrecht en daar de nodig klappen heeft opgevangen. Echter heeft de muis hier niet onder geleden. Hoewel de muis er niet echt stevig uitziet is niets minder waar. Hij heeft voor mij de vereiste back en forward knop. Ik had zelf niet verwacht dat de muis zo'n lang leven zou leiden maar hij gaat nu al 2 jaar mee zonder ooit problemen te hebben gehad. De muis is wellicht niet geschikt voor de harde gamer of iemand die een muis met meer functies gebruikt. Maar voor de simpele standaardhandelingen is deze muis uitermate geschikt.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Heeft Forward en Backward knoppen
  • Kan goed tegen een stootje`

Minpunten

• Niet geschikt voor personen die meerder knoppen vereisen en makkelijke
  • programmeerbaarheid willen
  • wellicht niet geschikt voor gaming

20 maart 2012 Rapporteer

7 augustus 2010 Rapporteer

13 mei 2010 Rapporteer

Trust MI-2500X Optical Combi Mouse

Heb jij ook een Trust MI-2500X Optical Combi Mouse?