![]() |
Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de collega's van Hardware Info deze Best Buy Guide voor jullie samengesteld. |
Gemiddelde gebruikersscore
Deze monitor biedt voor 300 euro enorm veel waar voor zijn geld. De monitor weet een ongelooflijk breed en accuraat kleurenpalet te laten zien en heeft een zeer hoge helderheid. Daarbij krijg je ook nog eens de benodigde kabels bijgeleverd. De montage is eenvoudig maar de speakers zijn matig.
Fijn scherm met degelijke en minimalistische uitstraling. Door de QHD resolutie en het 16:9 aspectratio leent de monitor zich goed tot productief werken. Genoeg verstelmogelijkheden zorgen ervoor dat ook de ergonomie dik in orde is.
Samengevat is de monitor qua vormgeving, kleurweergave en helderheid onzettend goed en op dat vlak scoort de monitor dan ook echt pluspunten. Helaas valt de monitor bij diverse contrast en backlight bleeding testen door de mand. Ook op het gebied van ghosting is het niet helemaal top.
Prachtig monitor met smalle randen waarbij er twee naast elkaar op een bureau zeker niet misstaan. Na wat problemen in het begin mooie strakke en rustige monitor.
Dit is een prettige monitor voor zakelijk gebruik, of wellicht wat photoshopwerk. Helaas wordt het product teruggehouden door matige zwartweergave, en in mijn ogen vrij ernstige backlight bleeding (zie foto's).
Wel is het design naar mijn mening erg geslaagd, 2 van deze zouden niet misstaan op mijn bureau!
Fijne monitor om mee te werken, met goede kleurweergave en een zeer rijke featureset. Zwartweergave en contrast zijn wat zwakkere punten. Het design is mooi, modern, en clean. Door het formaat en de resolutie kunnen twee tot vier vensters zeer goed weergegeven worden. Goede basis voor een werkplek.
Dit is een goed product erg tevreden mee. Het enige minpunt is de resolutie, op een relatief korte afstand is het niet zo denderend. Hij is vooral geschikt voor mediaconsumptie en voor de casual gamer is 60hz genoeg
De AOC-Q2790 is een mooi scherm om te zien en om naar te kijken. Hij voelt goed aan. Tijdens het booten zie je helaas dat zwart niet echt zwart is. Ik heb hierdoor even getwijfeld om hem te ruilen voor een andere, maar toch besloten om hem te houden.