Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 0
9 reviews

LG Instaview GSX960NEAZ

Prijs
Specificaties Kastmodel met vriezer (A++) - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

+2
DrTeun 20 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Tijdens het Oktober Testfest werd ik uitgenodigd om deze koelkast te komen testen. Het is een grote, moderne koelkast die aan luxe niet tekort komt. Aan al deze luxe hangt echter wel een prijskaartje.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Design
  • Gaaf klop scherm
  • Stil
  • Robuust

Minpunten

  • Prijs
  • Filters vaak vervangen

+2
GOTD 24 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Een beest van een koelkast die lang niet in ieder huis past. De koelkast zit propvol met de nieuwste technologieën dier er voor zorgen dat je eten langer vers blijft.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit, koelkast voelt enorm solide aan.
  • Zuinig, 376 kWh per jaar
  • Lage geluidsproductie, 39 dB
  • Looks, deze koelkast is het middelpunt van je keuken
  • Ijsblokjes dispenser, geeft een gevoel van luxe.
  • Pure N Fresh, geen ongewenste luchtjes in je koelkast

Minpunten

  • Groot, past niet in iedere keuken
  • Instaview glas, ziet er leuk uit maar voegt weinig toe

LG Instaview GSX960NEAZ

Prachtig uitziend product. Duidelijk handige (energiebesparende) eigenschappen. Door andere verhoudingen als een Europese of "echt" Amerikaans koelkast. Heb je vertekend ruimtelijk gevoel.

Pluspunten

  • Handige dubbele deur. in koel gedeelte waardoor je minder kou verliest als je de deur open doet.
  • App die je laat weten of je de deur hebt open laten staan bv
  • Groente en fruit vershouden
  • Speciale lades voor vlees/kaas producten (= betere temperatuur zones)
  • Linear moter die energie besparend is en stiller zou moeten zijn.
  • 10 jaar garantie
  • Prettig formaat

Minpunten

  • Erg smalle vries gedeelte (optisch) Heb het niet kunnen weten.
  • Linear motor maakt bij mij thuis meer lawaai als op de test locatie
  • Dure filters vervangen.
  • Lucht Hygiene filter in mijn ogen overbodig

+2
mcbeef 14 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Tijdens het oktoberfest deze Amerikaanse koelkast mogen bewonderen. Ik heb deze koelkast dus niet zelf in gebruik kunnen nemen. Het gaat nadrukkelijk om een hands-on.

Pluspunten

  • Design
  • Afwerking
  • geluidsniveau tijdens bedrijf
  • optie voor waterreservoir ipv aansluiten op waterleiding
  • wow-factor

Minpunten

  • afmeting binnenruimte vriesvak
  • moet vrijstaand worden geplaatst
  • jaarlijkse kosten vervangen filters
  • prijs

+2
dollemancom 10 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Tijdens de Tweakers Oktober TestFest heb ik de gelegenheid gekregen om deze amerikaanse koelkast te reviewen. Dit is de LG InstaView Door-in-Door koelkast met A++ energielabel en die heel stil is door de gebruikte koeltechniek. Het aanslaan van de koelkast hoor je niet meer door de lineare compressor.

Pluspunten

  • Ruimte in de koelkast
  • Design
  • Energieverbruik
  • Geluid
  • Diagnose bij storing

Minpunten

  • kosten waterfilter (indien aangesloten op waterleiding)
  • Kosten Pure N Fresh filter

+1
Tyleet 25 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Ik heb deze koelkast mogen testen tijdens Tweakers Oktober Testfest Kick-off event op het HQ van Tweakers. Ik vindt het zelf een mooie grootte koelkast. Lees de rest van de review om te zien wat ik er nog verder van vindt.

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Je hoort hem niet aanslaan
  • Minder kou verlies door de Door-in-Door
  • Gadget effect
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet plat van boven
  • Niet zelf in te delen
  • Kosten voor de filters

+1
lkkramer 22 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Tijdens het oktober testfest werd ik onverwacht uitgenodigd om deze koelkast te testen. Een luxe koelkast, dat zeker.. maar is hij het geld waard?

Pluspunten

  • Stil
  • Instaview scherm
  • Design
  • Energie gebruik en besparing
  • Diagnosering bij storingen
  • ijs en water dispenser
  • Pure and fresh technologie
  • Vochtregulatie voor groenten en fruit

Minpunten

  • Afmetingen vriesvak
  • Prijs
  • Regelmatig vervangen dure filter
  • Door brede deuren moet hij erg uitsteken van de keuken

+1
branco07 22 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Mocht tijdens het Tweakers Oktober TestFest deze amerikaanse koelkast testen tijdens een hands-on. Het is een zuinige koelkast (A++), die erg stil is door de lineare compressor.

Pluspunten

  • Koelkast gedeelte is erg groot
  • Robuust gebouwd
  • Hoge kwaliteit
  • 10 jaar garantie op de compressor
  • Geluid (stil)
  • Smart Diagnosis

Minpunten

  • Diepvries gedeelte lijkt smal (niet kunnen meten)
  • Vinger afdrukken zijn erg goed te zien
  • Waterfilter (als hij op de waterleiding zit aangesloten)
  • Pure N Fresh filter
  • Prijs
  • Breedte vries gedeelte

F-as 22 oktober 2017 Hands-on

LG Instaview GSX960NEAZ

Op basis van Hands on ervaring: Mooi apparaat niet zo groot als je zou denken. Leuke gimmicks en flink wat ruimte met mooi design, hier hangt echter wel een flink prijskaartje aan. Blijft de vraag of je de ''Just knock'' systeem echt gaat gebruiken in de praktijk.

Pluspunten

  • Mooi en strak
  • Veel ruimte
  • Leuke gimmicks
  • Stevig

Minpunten

  • Prijs
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Instaview GSX960NEAZ?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True