Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1
4SSSSNewbie 21 april 2017

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Een aantal jaar geleden de Sitecom gekocht nu gebruik ik hem intensief op zolder. Positief: eenvoudig te installeren, als het werkt dan werkt het prima en tien jaar garantie alléén na registratie. Negatief: Na een aantal weken kunnen we geen verbinding meer maken. Na een herinstallatie werkt het weer.

Pluspunten

  • eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Verliest instellingen, niet betrouwbaar
  • Alleen garantie bij product registratie

Eindoordeel

Score: 1
havakeNewbie 25 november 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (BE/FR-stekker)

Sitecom maakt met de LN-555 onze zolderbewoner gelukkig. Geen gemor meer over een slechte internetverbinding. De rust in huize Digitaal is weer teruggekeerd. Neem voor de installatie vooral de tijd. Na de installatie kan de ontvanger bij mij in ieder willekeurig stopcontact worden geplaatst. SUPER!! Sitecom bedankt voor deze oplossing.

Pluspunten

  • eindelijk snel internet op zolder
  • snelle installatie
  • geen gedoe
  • goed wifi signaal
  • 2 LAN aansluitingen
  • buren willen er ook een
  • 10 jaar garantie

Minpunten

  • niet erg compact
  • jammer, geen stopcontact op ontvanger

Eindoordeel

Score: 5
carlob 12 oktober 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Na een hoop gedoe met een instabiele TP-Link TL-WPA4226T (elke 24 uur herstart nodig) deze ingeruild voor de Sitecom LN-555. Makkelijk te installeren, superstabiel en zelfs tien jaar garantie. Ik ben niet altijd enthousiast over Sitecom maar dit apparaat werkt uitstekend!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • Groot formaat adapters

Eindoordeel

Score: 5
Michael BluesNewbie 12 september 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Dit is een prima product, zeer makkelijk aan te sluiten.

Pluspunten

  • er kunnen twee pc's worden aangesloten op 1 stekker (LAN)
  • goede verbinding van begane grond naar zolder
  • zeer veilig door security knop

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Steo123Newbie 26 augustus 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Lang gezocht naar een oplossing om het signaal van mijn wifi te versterken. Toen kwam ik deze betaalbare oplossing tegen. Ik had er een hard hoofd in, maar het bleek het ei van Columbus. Zeer aan te raden. Alleen zeer matige handleiding en onnodig ingewikkelde beveiliging.

Pluspunten

  • Zeer goede kwaliteit
  • Werkt prima zonder beveiliging
  • Plug en play. Laat het beveiligingsdeel achtewege

Minpunten

  • Beveiliging onnodig ingewikkeld te installeren

Eindoordeel

Score: 4
Superwinnie2002Newbie 31 juli 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

De home plug is zeer eenvoudig te installeren. Gelijk gebruiksklaar.

Pluspunten

  • eenvoudige gebruiksaanwijzing
  • sterk in bereik
  • stevig gebouwd

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
hardbeatzqNewbie 30 juli 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Zeer tevreden over het product. Heb het nu één dag en het is geweldig. Ik had geen verbinding op mijn zolderkamer tot ik deze snel installeerde. 99 euro schrikt af, doch is het het geld zeker en vast waard.

Pluspunten

  • Makkelijk hanteerbaar/installatie
  • Snelle internetverbinding
  • Voldoende bereik
  • Steeds connectiviteit (5)

Minpunten

  • Misschien jammer dat je één stopcontact verliest door

Eindoordeel

Score: 5
kapi89Newbie 18 juli 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

super tevreden over dit product. Had op de zolderkamer geen wifi. Vond de prijs een beetje hoog toen ik in de winkel stond maar nu dat ik de kwaliteit zie, vind ik 99 euro zeker de moeite waard. snelle internet, geen probleem bij downloaden. Aanrader!!!

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • 10 jaar garantie
  • 4 tot 5 streepjes wifi sterkte

Minpunten

  • deze website vraagt om minimum één minpunt te geven maar heb er GEEN

Eindoordeel

Score: 5
maraprNewbie 1 juli 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Prima apparaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • makkelijk om aan te sluiten
  • prima verbinding en snelhied
  • 10 jaar garantie voor een redelijke prijs

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
KylianderNewbie 4 juni 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Gezocht naar een makkelijk en simpel uit te breiden Homeplug systeem. Beoordelingen op sites als Kieskeurig en de consumentenbond (prijs/kwaliteit) + de garantieperiode van 10 jaar gaven de doorslag. Aansluiten was een fluitje van een cent. Het gewenste resultaat, een goede verbinding (bedraad & WIFI), is fantastisch!

Pluspunten

  • praktische vormgeving (met name het "extra" stopcontact)
  • degelijk materiaal
  • uitstekende startset

Minpunten

  • kan mogelijk iets compacter worden gemaakt

Eindoordeel

Score: 5
jkleesNewbie 19 mei 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Prima werkende set en als hij niet meer werkt geld terug. Prima service!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • bereik
  • installatie

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
r301hessNewbie 30 maart 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

Uit betrouwbare bronnen goed ervaringen vernomen. Persoonlijk ervaring tot nu toe slecht, omdat firmware update ertoe heeft geleidt dat apparaat geen instellingen meer onthoud. Totdat Sitecom iets aan dit probleem doet, raad ik iedereen aan om geen firmware update te doen.

Pluspunten

  • Goede reputatie
  • Goed functionaliteit

Minpunten

  • email ondersteuning traag
  • tel. ondersteuning veel te duur
  • email en tel. ondersteuning zijn verschillende bedrijven, geen onderling contact mogelijk
  • firmware update geeft (grote) problemen (settings worden niet meer onthouden)

Eindoordeel

Score: 2
sddu 30 januari 2015

Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (NL/EU-stekker)

vandaag tot aanschaf van dit product overgegaan. ik ben de zolder aan het betimmeren en had geen zin om datakabels door het huis te trekken, dit leek me dus een mooie oplossing. het installeren was een fluitje van een cent. data doorvoer lijkt in eerste instantie erg goed.

Pluspunten

  • installatie
  • uitleg op de site

Minpunten

  • redelijk groot, denk na of je dat stopcontact echt nodig heb. anders kun je beter de mini aanschaffen
  • de uitleg in het boekje is wel heel erg summier. Wat tekst bij de plaatjes zou fijn zijn.

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True