Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

Tweakers zoekt een allround nieuwsredacteur

22-07-2015 • 14:47

82 Linkedin

Onlangs zochten we een redacteur met expertise op het gebied van beveiliging en privacy, maar op de redactie van Tweakers is ook plek voor een allround nieuwsredacteur, iemand die met veel onderwerpen waarover we schrijven uit de voeten kan, van gpu's en ssd's tot nasjes, beeldschermen en wearables. Heb je een brede technische interesse en zit snel en accuraat schrijven je in het bloed? Dan komen we graag met je in contact.

Wie zoeken we?

Iemand die:

 • het actuele technologie- en internetnieuws op de voet volgt;
 • veel onderwerpen waarover Tweakers publiceert interessant vindt;
 • het leuk vindt om te schrijven over hardware en software;
 • snel kan schrijven, maar dan wel foutloos en accuraat;
 • ervaring heeft met schrijven voor internet;
 • niet bang is de telefoon op te pakken;
 • affiniteit heeft met de doelgroep van Tweakers;
 • flexibel is en ook bereid is ’s avonds, ’s ochtends en op feestdagen te werken.

Herken je jezelf hierin, maar heb je al gereageerd op de vacature van securityredacteur? Je hoeft niet opnieuw te solliciteren; we nemen sollicitaties die ook voor deze functie in aanmerking komen, mee in ons selectieproces.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op een levendige redactie die boven op het technieuws zit. Dagelijks komen de nieuwste producten langs, zoals cpu's, smartphones en gadgets, die direct door de halve redactie besprongen worden. Je hebt contact met de immer vriendelijke pr-afdelingen van bedrijven, maar ook met insiders en leakers, om als eerste achter het laatste nieuws te komen, en dit zo snel en volledig mogelijk op de site te zetten. Verder maak je gebruik van je eigen bronnen en struin je internet af om de lezers van Tweakers het nieuws te bezorgen dat hen interesseert.

Natuurlijk werk je als redacteur bij Tweakers niet alleen aan nieuws, maar kun je ook aan de slag met interviews, achtergronden of videoreportages. Zo kun je belangrijke technologische ontwikkelingen uitdiepen, meedenken over nieuwe videoseries en software, apps of producten bespreken.

Uitzicht tijdens overwerken (aan de andere kant van de redactie, dat wel)

Wat krijg je als je voor Tweakers werkt?

We bieden je een contract voor een voltijdfunctie (38 uur), met een salaris conform de cao Vaktijdschriftjournalisten. Kom je met de auto, dan krijg je van ons een kilometervergoeding, terwijl de mensen die voor het OV kiezen een trajectkaart krijgen.

Je werkplek is TweakersHQ bij de NDSM-werf in het 'hippe' Amsterdam-Noord, met uitzicht op het IJ. De sfeer bij Tweakers is los, maar ook gedreven. We proberen onze bezoekers het ultieme techplatform te bieden dat ze verdienen.

Tweakers is onderdeel van De Persgroep, uitgever van onder andere de Volkskrant, Trouw, AD en Het Parool. Daardoor heb je meteen toegang tot een uitgebreid intern opleidingsprogramma, waarin per jaar tientallen leerzame cursussen aangeboden worden.

Reageren/informatie

Vanwege naderende vakanties sluit deze vacature op dinsdag 28 juli.

Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een sollicitatie met motivatie en cv naar olaf@tweakers.net of Tweakers, tav Olaf van Miltenburg, Mt. Lincolnweg 40, 1033 SN Amsterdam. Ook kun je mailen als je meer informatie wilt.

Hard werken in de huiskamer

Reacties (82)

Wijzig sortering
Wie zoeken we?
Iemand die:
affiniteit heeft met de doelgroep van Tweakers


De doelgroep wil nu eindelijk ook eens een vrouw in de redactie.
Willen wij ook! Maar: wij willen vooral de meest geschikte journalist en we wegen het dus niet mee: de in onze ogen beste keuze wordt het, en of iemand man of vrouw is speelt niet mee voor ons. Als je vrouwen weet die kunnen voldoen aan de eisen, wijs ze dan dus vooral op deze vacature :)

[Reactie gewijzigd door arnoudwokke op 22 juli 2015 15:09]

DIT! Positieve discriminatie gaat te ver als het betekent dat minder geschikte kandidaten worden voorgetrokken omwille van ethniciteit of geslacht. De beste persoon voor de job, zo hoort het.

edit: stomme dt fout weggewerkt.

[Reactie gewijzigd door Jefboy op 23 juli 2015 09:06]

Wat overigens niet betekend dat ze niet wat meer moeite kunnen doen om het ook voor vrouwen aantrekkelijk te maken daar te werken ;)

Ik denk dat als ze al een presentatrice aannemen, het al kan helpen een ander beeld te vormen.
Ik weet niet of het goed zou zijn voor Tweakers om een 'presentatrice' aan te nemen, net zoals ze geen 'presentators' hebben. De mensen die voor de camera staan zijn mensen die gewoon op de redactie werken. In Nederland kijken we tijdens het weerbericht ook gewoon naar een meteoroloog, en niet een knappe dame. Ik kijk dan ook liever naar Wout bijvoorbeeld dan naar zoiets.

EDIT:
Op de reacties hieronder: Ik sluit niet uit dat vrouwen geen verstand kunnen hebben van techniek. Ik ben er voor dat er iemand staat van de redactie met verstand van zaken.

Verder zouden presentatie-skills een competentie kunnen zijn voor de functie. Daar hoef je echter geen knappe vrouw voor te zijn.

[Reactie gewijzigd door Zenjol op 23 juli 2015 00:01]

Ik heb daar anders geen problemen mee. Ik denk dat er qua productiekwaliteit nog wel wat verbeterd kan worden en qua spreken ook wel. Maar dat is niet erg. Er zijn momenteel in de tech-wereld genoeg dames die dingen presenteren waarbij je gewoon ook ziet dat ze verstand van zaken hebben. Overigens heeft Wout al aardig wat items gedaan, maar die is daar ook ingegroeid. Dat zal elke presentator/presentatrice hebben.
Dat jij liever naar wout kijkt ligt aan jouw bias dat vrouwen hier niet genoeg vanaf kunnen weten. Een knappe dame kan ook meteoroloog zijn en techreporter. Er zijn ook genoeg knappe mannen die daaraan geïnteresseerd zijn (niet dat wout niet knap is ofzo). Maar men hoeft niet eruit te zien als stereotype nerd (ie mager en bleek) om verstand van techniek te hebben.
Ik ben meer fan van het Mexicaanse principe. Ontzettend lekker wijf in een kort rokje die gewoon dingen voorleest. Dat ze zelf geen kennis heeft maakt mij niet uit. :+
Ik ben het met je eens, dat Wout een feest is om iets te zien bespreken in een van zijn video's maar vergeet niet dat er genoeg vrouwen zijn die er echt wel wat van techniek af weten. Ik heb nu niet een goed Nederlands voorbeeld, maar dat heeft ook te maken met dat ik net zo makkelijk een verhaal in het Engels volg. Ik vind Nixie Pixel altijd nog erg goed, en zeker niet vanwege beeldvulling.
Positieve discriminatie is uiteindelijk nog altijd discriminatie en imho mogen ze elke vorm van discriminatie bij wet verbieden. Spijtig genoeg is men steeds meer en meer bezig met het opleggen van quote (aantal vrouwen, aantal vreemdelingen, aantal laaggeschoolden, ... en dan maar hopen dat HR enkele laaggeschoolde vrouwen van vreemde origine kan vinden).
De quote wordt gebruikt omdat er een bewezen Bias is waardoor blanke mannen als meer capabel worden beoordeeld dan hun donkere of vrouwelijke tegenhangers (terwijl ze dat NIET zijn). Deze Bias verwijderen vereist ingewikkeldere sollicitatie procedures en sluiten een live gesprek uit. Dat willen veel bedrijven niet waardoor er op een andere manier tegen die Bias ingegaan moet worden. Op termijn zal de Bias verdwijnen (misschien over 100 jaar ofzo) en dan zijn die quotes inderdaad iets dat averechts werkt.

[Reactie gewijzigd door Darkstriker op 22 juli 2015 18:39]

Dan nog zijn quota's belachelijk rigoureus. Er zijn wetenschappelijk bewezen om vele redenen veel minder vrouwen dan mannen beschikbaar voor fulltime topposities. Dus vissen deze bedrijven in dezelfde kleine vijver en zullen regelmatig personeel (vrouwen) aannemen die zeker niet de beste kandidaat op positie zijn.

En dat is nogmaals belachelijk. Het is 2015, bedrijven zijn privaat en de overheid gaat zich hiermee bemoeien. What is next? Homo quota, leefstijdsquota en quota's op afkomst? Echt totaal niet van deze tijd die quota's, maar helaas zijn ze het wel.
En omdat ze privaat zijn mag alles zomaar? Wat een onzin. Als je bedrijven niet keihard controleert en aan banden legt hebben we binnen notime slavenhandel en totaal uit de hand gelopen milieuvervuiling terug. Bedrijven (of ze nou beurgenoteerd zijn of niet) hebben maar een doel: Winst maken zonder enige gedachte om de consequenties. Als het kan discrimineren zij ongestoord en schenden zij ongestoord rechten en vrijheden van mensen (kijk maar eens naar azie of afrika, waar er zwakkere overheden zijn).

En je homo quota is helemaal geen goede vergelijking. Je kan gewoon normaal door een sollicitatieprocedure komen ZONDER dat een interviewer weet dat jij homo bent (en hij mag er zeker NIET naar vragen). Maar dat je een vrouw bent (of niet) valt moeilijk te verbergen.

En wetenschappelijk bewezen minder vrouwen voor topposities? Waar haal je die onzin vandaan. Het is een feit, dat er minder zijn, maar dat ligt er net zo goed aan, dat ze ook al op lagere niveaus minder snel promoties krijgen. Dus dat er minder keuze is, ligt volstrekt aan het beleid van de bedrijven (en die raden van bestuur) zelf. En dat komt omdat die dingen van bovenaf door mannen gedomineerd worden.

Maar het is natuurlijk altijd makkelijk als de mensen tegen die je discrimineert maar lekker stil in de hoek zitten. En zodra ze er wat van zeggen gaan mensen zoals jij lekker doen alsof ze slachtoffer zijn, terwijl ze juist de daders zijn. Jij was zeker tegen het afschaffen van zwarte piet he?
En wetenschappelijk bewezen minder vrouwen voor topposities? Waar haal je die onzin vandaan.
Kan me niet bepaald aan het idee onttrekken dat jij je niet hebt ingelezen in het onderwerp vrouwen quota. Anders had je dat zeker niet beweerd.

"Vrouwen werken vaker in deeltijd, zeker wanneer ze jonge kinderen hebben. De kleine groep vrouwen met een fulltime baan is relatief gezien vaak manager, ongeveer evenveel als vaders. Volgens het CBS willen vrouwen minder vaak doorstromen naar die topfunctie dan mannen."

"Zo’n 75% van de vrouwen wil geen topfunctie omdat ze dan teveel zouden moeten opgeven. Dat blijkt uit een onderzoek van het PR-bureau Zeno Group in Amerika"

"Nederlandse vrouwen hebben niet de ambitie om door te stoten naar de top van de maatschappij. Over het algemeen zijn ze tevreden met hun huidige leven en de rolverdeling in het huishouden. Dat is gebleken uit een enquête van marktonderzoeksbureau Motivaction in opdracht van tijdschrift Esta"

Ook Google Scholar staat vol met echt wetenschappelijk onderzoek met dezelfde conclusies. En dat is de reden waarom quota's onzin zijn. Ik beweer helemaal niet dat dat er nooit vrouwen gediscrimineerd worden, alleen een feminist zou dat uit mijn argumenten halen. Ik beweer alleen dat quota's belachelijk rigoureus zijn en niet van deze tijd. Omdat een select aantal vrouwen wordt gediscrimineerd zouden we aan alle bedrijven in alle sectoren een quota opgeleggen, die daardoor regelrecht gedupeerd zijn. Zij zullen in veel gevallen niet meer voor de beste persoon op de beste plaats kunnen kiezen. Sterker nog, diverse Scandinavische bedrijven hebben fop-bestuursfuncties gecreëerd speciaal voor vrouwen om aan de quota te voldoen. Andere bedrijven wilden het eerlijk spelen en konden niet de juiste vrouwen vinden en hebben daarom de beurs moeten verlaten.

Jij noemt dat een overheid die beschermd en de maatschappij vooruit helpt. Ik noem dat een overheid die simplistische maatregelen neemt waar op een verstokte feminist na iedereen de onzin van inziet.

Waarbij ik niet genoeg kan zeggen dat er ook diverse beroepen te vinden zijn (vuilnis ophaaldienst) waar dan ook een quotum gecreëerd moet worden, gelijke monniken gelijke kappen. Ik ben er eveneens van overtuigd dat een man minder snel aangenomen wordt op een peuterspeelzaal dan een vrouw terwijl er echt mannen zullen zijn die daar graag werken. Ook maar een quotum. En ja, ze zullen totaal ongeschikte mannen moeten aannemen om jouw en mijn kinderen op te voeden, maar we willen toch een overheid die beschermd en de maatschappij vooruit helpt?

En wat betreft Zwarte Piet, kan me niet herinneren dat die is afgeschaft? Ik werk bij een groot bedrijf met een bijzonder hoog aantal hoog-opgeleiden van allochtone afkomst. Ook op hogere posities. (Evenwicht tussen man/vrouw zit daar ook wel goed, ondanks dat het IT sector is). Hun mening neem ik in ieder geval een stuk serieuzer dan de beroeps boe-roepers die ik tot nu toe vooral gezien heb in de media aangaande dit onderwerp. Tot nu toe ben ik dan ook nergens fel tegen, nee.

[Reactie gewijzigd door Malarky op 23 juli 2015 00:26]

Ik beweer alleen dat quota's belachelijk rigoureus zijn en niet van deze tijd.
Ga terug naar school, leer argumenteren en vorm dan misschien opnieuw een mening op basis van echte redenen ipv deze nonsense.
Ik studeer nog, naast mijn werk, hopelijk kan ik dat nog vele jaren blijven doen. Dezelfde argumenten werden wel enige tijd geleden bij een groot debat over dit onderwerp op mijn Universiteit gerespecteerd en gewaardeerd, toen ik ze daar aanvoerde.

Maar bedankt voor je inhoudelijke reactie.
Het probleem blijft dat je ongelijkheid probeert op te lossen met nog meer ongelijkheid. Ik blijf erbij dat een persoon de voorkeur geven op basis van geslacht (of dat nu mannelijk of vrouwelijk is), bizar is, en indruist tegen artikel 1 van onze grondwet.
Hele fijne reactie, Positieve discriminatie is de grootste onzin ooit. De keuze voor het vullen van een vacature moet gewoon gebaseerd zijn op hoe goed iemand in het team, en in de functie past.

Niks meer, niks minder.
Hulde! Discriminatie is op elke manier slecht, dus ook wanneer een vrouw zou worden voorgetrokken omdat het merendeel van de huidige werknemers man is.
Die komt niet voor dat salaris denk ik, bovendien moet je dan overal defibs weghangen en dat kost ook weer geld :P
Sterker nog, het mag geeneens..selecteren op geslacht ,religie of anderzijds factoren die andere rechten schenden of waar men niets aan kan doen, zijn geen reden voor uitsluitsel. Maar ik ben het wel eens, een vrouwelijk perspectief zou wel eens verfrissend zijn. Maar ja, zo eentje als meid Erica Griffin bijv., vind je niet zomaar.
kort gezegd CV indienen zonder naam of geslacht 8-)
Ik herken mezelf helemaal in alle punten én ik ben een vrouw.
Toch zijn er meerdere belangrijke redenen waarom ik niet zou solliciteren.
Nu maak je me toch nieuwsgierig. Waarom zou je niet reageren als je jezelf helemaal herkent in alle punten..?
- Woon-/werkverkeer vind ze zelf wellicht niet ideaal/te lang vanuit haar woonplaats
- Een vast contract die ze niet op wilt geven voor een (mogelijk) tijdelijk contract.
- Wellicht is het gezinsleven belangrijker dan een kantoorbaan
- Ze heeft een topbaan die ze erg leuk vindt
- Andere ambities

Ach het kunnen zoveel persoonlijke redenen zijn om niet voor deze vacature te kiezen.
Niet bepaald de punten die je noemt, maar ik kan het me wel voorstellen dat Canaria niet solliciteert.
Ik zou eerder denken aan het geek/nerd gehalte. Ik heb het afgelopen jaar meerdere banen geweigerd na het kennismaken met toekomstige collega's op de dev afdeling.
Ik denk dat ze daar nog niet eens zoveel moeite mee heeft, ik ken haar een beetje.
Ik snap het heel goed, maar toch vind ik het jammer dat je het niet probeert ;)
Hey Canaria, waarom help je Tweakers niet op het juiste pad naar verbetering door de redenen te geven waarom je niet zou solliciteren?
Je zou het ook als personen kunnen zien i.p.v. geslachten. Mij maakt het persoonlijk niet uit namelijk, als er maar leuke stukjes uit komen :)
De doelgroep wil nu eindelijk ook eens een vrouw in de redactie.
Want de doelgroep loopt de hele dat bij T.net binnen & buiten om te kijken wie er werkt?

Nou nee; als het aan mij ligt, nofi, dan mag T.net helemaal verdonkerd zijn in een kamertje 3 hoog met alleen maar stereotype "nerds" zolang er maar een goed produkt wordt neergezet in de vorm van een hoogwaardig platform met nieuws, discussies en achtergrond.

Of die groep nerds dan 100% uit mannen bestaat, 100% uit vrouwen of een mix daarvan, zal je waarschijnlijk niet aflezen aan de postings omdat, naast goed schrijven, er ook nog een redactie is die mogelijk een stukje man/vrouw uit de tekst kan vissen als het nodig is.
Tegenwoordig worden de grote items voorzien van een filmpje. En die zijn inhoudelijk ook goed te doen. Soms geven die zelfs een betere indruk van het product dan het artikel eromheen.

Daarnaast hebben ze de nodige videoreportages gedaan, waarbij ik het bezoek aan de NL'se techindustrie enorm kon waarderen.
... affiniteit heeft met de doelgroep van Tweakers
en waar de doelgroep van Tweakers affiniteit mee heeft
Sorry maar het boeit mij geen ene reet of je nou man of vrouw bent. De doelgroep heeft hier niks mee te maken, en ziet hier niks van terug. Zoiets moet intern geregeld worden.
Als jij meer vrouwen wilt zien dan moet je maar zorgen dat ze gaan solliciteren.
Voor de mensen met interesse, hierbij de CAO salarisschalen per 1 juli 2014
Maximum (in €)
Schaal G 5.630
Schaal F 4.962
Schaal E 4.402
Schaal D 3.976
Schaal C 3.424
Schaal B 3.040

Ik was gewoon even nieuwschierig,..

[Reactie gewijzigd door Luxurydiver op 22 juli 2015 15:20]

Let wel dat dit de maximum salarissen zijn per schaal. De minima liggen wat anders, volledig overzicht:
Minimum: Maximum:
Schaal G 3.659 5.630
Schaal F 3.226 4.962
Schaal E 2.807 4.402
Schaal D 2.534 3.976
Schaal C 2.397 3.424
Schaal B 2.280 3.040

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 71478 op 22 juli 2015 15:41]

Er zijn slechter betaalde banen (van 40) uur.
En welke schaal geldt voor deze vacature?

Als ik dit zo lees, kom je dus waarschijnlijk in C terecht.

Niet eens zo slecht betaald.

[Reactie gewijzigd door enigmafan op 22 juli 2015 16:23]

Ik neem aan dat de sluitingsdatum 28 juli moet zijn, i.p.v. 28 augustus? Nog even werken aan dat snel maar accuraat schrijven ;)

Edit: Ik zie dat dit stilletjes gewijzigd is. Sneaky hoor :P

[Reactie gewijzigd door Lau1187 op 22 juli 2015 15:07]

Dank voor de snelle en scherpe opmerking, ik heb het snel en sneaky aangepast toen ik het zag (los van je reactie) :)
Jammer dat ik nog bezig ben met m'n nieuwe opleiding, anders had ik zeker gesolliciteerd voor nieuwsredacteur op het gebied van privacy, beveiliging, recht en maatschappij! Als het nou parttime was geweest, was het een ander verhaal :o Deze vacature is ook niet verkeerd :)

Wie weet na ik ben afgestudeerd, tenzij jullie een leuke (afstudeer)stage hebben voor mij? :)

Succes iedereen en ik kijk uit naar de artikelen van de gelukkige die de functie mag vervullen 8-)
Je kan ook gewoon stoppen met je opleiding hoor ;)
Ook zo zonde, en nu vooral met het leenstelsel. Ik ben blij dat ik nog net aan het oude systeem kan meedoen :P
En nee, ik ga me nog steeds niet uitschrijven! :P #goedemorgen
Wat wordt bedoeld met: "ervaring heeft met schrijven voor internet"?
Geen ellenlange epistels of wetteksten schrijven: dus het moet catchy, +/- correct vertaald en overzichtelijk zijn.
Ik gok naast specifiek de leesbaarheid afstemmen op webpagina gebruik, ook zaken als met een CMS kunnen werken. Daarbij valt namelijk o.a. ook uploaden/invoegen van beeldmateriaal en het daarin (voor zover nodig) opmaken van de tekst; we hebben geen DTP-ers die dat voor ons doen.
Zinnen en paragrafen zijn in het algemeen korter op het web dan in bijvoorbeeld een krant of magazine.
Ik zal niet solliciteren.
:)
In een krant zijn vele nieuwsartikels toch ook redelijk kort met niet al te lange paragrafen (vaak zelfs maar 1). Tenzij je het over meer diepgaande artikelen hebt, maar die zijn hier op tweakers ook te vinden.
Ow, maar er zijn nog wel meer zaken waar je aan moet denken, bijvoorbeeld trefwoorden gebruik in verband met seo, juiste html opmaak gebruiken voor de juiste content (denk aan lijsten, citaten, definities etc) maar om heel eerlijk te zijn heb ik niet volledig opgelet tijdens de lessen webteksten. De globale regels weet ik nog wel.

Ik ben meer van t bouwen dan t schrijven ;)
Wat wordt bedoeld met: "ervaring heeft met schrijven voor internet"?
(Wat mij betreft): dat je geen letterafkortingen mag gebruiken, tenzij je bij elk nieuw artikel even uitlegt wat ze betekenen...

Het is misschien wel een hoop werk, maar je brengt nou eenmaal nieuws over wat wij geacht worden niet te weten.

[Reactie gewijzigd door Bruin Poeper op 22 juli 2015 18:03]

0Anoniem: 16328
22 juli 2015 14:57
snel kan schrijven, maar dan wel foutloos en accuraat;
Dat zouden ze ook moeten eisen van zittende redacteuren. Het is veel te vaak een foutenfeest.
0Anoniem: 135018
22 juli 2015 15:00
Jammer dat mijn Nederlands ruk is...
Als je al goed kan vertalen uit het engels dan heb je sowieso een streepje voor op veel andere t-redacteuren ;) (al kunnen slechte vertalingen ook een strategie zijn om het aantal reacties omhoog te drijven - nooit slecht voor je KPI's).
die direct door de halve redactie besprongen worden
De andere helft is niet geïnteresseerd genoeg en dient te worden vervangen? :P
"niet bang is de telefoon op te pakken;"
Crap.
Mensen met een headset vallen dus al af :)
Jammer dat mijn schrijven niet mijn sterkste kant is, ik houd het maar bij programmeren. :)
Ontwikkel je schrijfkunsten snel dan kan je zeggen dat je in twee "talen" kan schrijven. Investeer in jezelf;-)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee