Door Tweakers Partners

Laptop-experts gezocht om de nieuwe Samsung Galaxy Book3-serie te testen

23-03-2023 • 08:00

73 Linkedin

Samsung kondigde onlangs drie nieuwe laptops in het topsegment aan. De Galaxy Book3 Pro, Galaxy Book3 Pro 360 en Galaxy Book3 Ultra moeten gaan concurreren met topmodellen in de markt. Dat betekent dat ze zoveel mogelijk rekenkracht in een zo licht mogelijk jasje huisvesten. Tweakers Partners doet een beroep op community-leden die deze ultrabooks willen testen.

Tweakers Partners en Samsung organiseren hiervoor een testpanel waarin de drie nieuwe Samsung Galaxy Book3-modellen worden getest. Hiervoor zijn we op zoek naar acht tweakers die deze ultrabooks binnenstebuiten willen keren. Ben je een laptopkenner of gewoon nieuwsgierig naar deze producten? Meld je dan snel aan in de poll, onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Book3 Pro

De Samsung Galaxy Book3-lijn begint met het Pro-model. De Book3 Pro is uitgerust met een Intel Core i7-processor. Als grafische chip heeft Samsung de Intel Iris Xe Graphics-processor geselecteerd. Daarmee zit deze laptop in het hogere segment, wat ook is te zien aan de vormgeving. Met het strakke, platte ontwerp past hij prima tussen de andere ultrabooks op de markt. Het gewicht van de Galaxy Book3 Pro-modellen sluit hier ook bij aan; zelfs varianten met alle toeters en bellen komen niet boven de twee kilogram.

De laptop is verkrijgbaar met een 14”- of 16”-amoledscherm met een maximale resolutie van 2880x1800 pixels. Door de 16:10-beeldverhouding heb je net iets meer verticale ruimte bij browsen en tekstverwerken. De resolutie is een upgrade ten opzichte van de Galaxy Book2 Pro, die maximaal 1080p biedt. Daarnaast ondersteunen de nieuwe Book3-laptops een verversingssnelheid van 120Hz.

De Galaxy Book3 Pro is voorzien van twee Thunderbolt 4-poorten en een USB-A-poort. Daarnaast heeft Samsung er ook bij de Book3-serie voor gekozen om alle modellen uit te rusten met een HDMI-poort. Hoewel je een beeldscherm kunt aansluiten via een van de Thunderbolt 4-poorten, heeft lang niet iedereen een monitor die deze standaard ondersteunt. Het is dus prettig dat de fabrikant ook bij deze nieuwe generatie laptops een HDMI-poort heeft ingebouwd. Bij de Galaxy Book3 Pro en Galaxy Book3 Pro 360 gaat het om HDMI 1.4, bij de Galaxy Book3 Ultra gaat het om HDMI 2.0.

Samsung Galaxy Book3 Pro 360

In dezelfde gewichtsklasse als waar de Book3 Pro in zit, vinden we de Galaxy Book3 Pro 360. Deze laptop is voorzien van een 16”-scherm. De naam suggereert al dat dit scherm kan worden omgeklapt zodat de laptop ook als tablet kan worden gebruikt. De Galaxy Book3 Pro 360 heeft dan ook een aanraakscherm en werkt samen met de S Pen van Samsung.

Als werkgeheugen heeft Samsung in deze Book3-serie gekozen voor 16GB Lpddr5. Bij de opslagcapaciteit zijn verschillende opties mogelijk, namelijk 512GB of 1TB. In beide gevallen gaat het om een PCIe-ssd.

Net als de Galaxy Book3 Pro kan de 360 worden opgeladen via een USB-C-adapter. De Galaxy Book3 Pro en Galaxy Book3 Pro 360 kunnen maximaal met 65W laden, waar de Galaxy Book3 Ultra 100W-laden ondersteunt.

Samsung Galaxy Book3 Ultra

Het vlaggenschip binnen de serie is de Galaxy Book3 Ultra. Deze laptop wordt standaard met meer werkgeheugen geleverd en is voorzien van een Intel Core i7 van de dertiende generatie. Daarnaast kan de Ultra als enige van de drie Book3-modellen worden uitgerust met een Intel Core i9 en een losse laptop-gpu van Nvidia. Afhankelijk van het model gaat het daarbij om een RTX 4050 of RTX 4070.

Naast een flinke hardware-upgrade introduceert Samsung nieuwe eigen softwarefuncties om apparaten binnen het Galaxy Ecosysteem beter samen te laten werken. Samsung Book-laptops konden al eenvoudig pairen met de earbuds van Samsung, maar werken nu ook beter samen met de tablets van de fabrikant. Zo kan een Samsung-tablet eenvoudig draadloos worden gekoppeld om als tweede scherm te fungeren. Daarnaast kunnen makkelijk bestanden worden uitgewisseld tussen een Samsung-laptop en een Samsung-tablet of -smartphone in de buurt.

Neem deel aan het testpanel en test een van de Samsung Galaxy Book3-laptops

Samsung en Tweakers Partners gaan een testpanel met reviewers uit de Tweakers-community samenstellen. Vier tweakers mogen aan de slag met de Galaxy Book3 Pro, twee tweakers kunnen de Galaxy Book 3 Pro 360 testen, en nog eens twee testers mogen aan de slag met de Galaxy Book3 Ultra. De communityleden kunnen de laptop gedurende een aantal weken testen en krijgen als dank voor hun tijd een set Galaxy Buds2 Pro-oortjes. Je kunt deelnemen door de poll hieronder in te vullen.

Laptop-experts gezocht om de nieuwe Samsung Galaxy Book3-serie te testen

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij Samsung en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Algemene voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 22 maart 2023 actief zijn.
 • Meedoen kan tot 30 maart 2023, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen. Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • De winnaars krijgen uiterlijk 4 april 2023 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • De winnaars worden at random geselecteerd. Welke Book3-versie mag worden getest, wordt ook at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Deelnemers zijn bereid en beschikbaar om na ontvangst het product te testen en binnen twee weken na ontvangst een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en Samsung zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden zullen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net worden ingediend.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (73)

73
73
37
2
0
32
Wijzig sortering
Het komt telkens weer terug bij dit soort reviewacties: Ik hoop dat hier massaal "nee" op wordt gereageerd. Oortjes van 160 € voor een uitgebreide review, inclusief het hele gedoe van thuisblijven om het pakket te ontvangen, terugsturen, de hele installatie en dan nog een hoop tijd om een review te schrijven? Plus het risico dat als er wat stuk is of gaat aan de laptop je er nog voor mag gaan betalen. Nee dank u, een giga-bedrijf als Samsung met giga-winsten zou beter moeten kunnen dan dit.
Deze comment komt ook telkens weer terug bij dit soort review acties.
We zijn hier nog steeds op tweakers. Ik ben er van overtuigd dat hier voldoende mensen zitten die het gewoon leuk vinden om de laatste nieuwe hardware eens onder handen te nemen, los van de "betaling".
Natuurlijk vind je die hier en daar maken Samsung en co gretig gebruik van, spotgoedkope reclame voor hen.
Ik lees hier liever de onafhankelijke reviews van gebruikers die het toestel effectief hebben gekocht of de "we testen x laptops"-reviews van Tweakers zelf dan eentje waarbij men al dan niet onbewust met een te positieve blik naar een toestel kijkt omdat iemand geselecteerd is om een review te mogen schrijven.
Velen hier vinden het gewoon leuk om met een apparaat te spelen. Wat vind jij redelijk? Dat ze je de notebook laten houden in ruil voor je amateur-review? Zelfs professionals krijgen dat niet en die testen een notebook op een veel betere wijze (in de regel).

Verder, zou het niet juist onethisch zijn wanneer ze gratis notebooks zouden uitdelen in ruil voor positieve reviews?
Waarom zou het onethisch zijn? Omdat er dan sprake is van een betaling voor de review? Nu krijg je oordopjes twv 160 euro, dat is net zo goed een betaling en in jouw ogen dus onethisch. Overigens hebben professionals verdienmodellen achter de (site met) reviews en mogen de review exemplaren ook geregeld wél houden. Als Tweaker verdien je er he-le-maal niks aan en kost het veel tijd om een goede review te schrijven. Maarja dat is dan wat je een hobby noemt I guess.
Betalen voor een mening is niet-ethisch omdat het de mening ten positieve beïnvloed terwijl de review bedoeld is om anderen te informeren (en natuurlijk willen ze dat de mening positief is en zijn mensen bereid positief te zijn omdat ze later wederom in aanmerking willen komen, terwijl de eerste indruk, zeker van high-end producten bijna altijd positief is).

Oortjes van 160 euro is een beloning die redelijk conform de gedane moeite en gedeelde te verwachte expertise is.

Reviewers mogen vaak dingen houden, maar zelden dingen zo prijzig als een notebook. En deze Powerbooks zijn niet bepaald entry-level notenbooks.

En ja, we zien in gebruikersreviews zat mensen die regelmatig reviews plaatsen van dingen die ze gekocht hebben. Vaak zelfs uitgebreid op een manier waar veel tijd in gestoken is. Dat is omdat ze het leuk vonden. Jij hoeft die hobby niet te hebben, maar zat hebben die wel degelijk.

[Reactie gewijzigd door RaJitsu op 23 maart 2023 10:32]

Het klopt zeker dat professionele reviewers spullen vaak NIET zelf mogen houden.
Soms is er dan nog wel een actie dat de site/blad/kanaal waarvoor de reviewer actief is dit onder hun publiek mogen verloten.

Een kennis van mij werkt als reviewer van huis, tuin en keuken apparatuur.
Regelmatig krijgt hij de grootste spullen thuisgestuurd, BBQ's, kookplaten, ovens etc...
Deze moeten daarna vaak gewoon weer terug, of mogen dan verloot worden onder de lezers van het blad en site.
Het is ook heel menselijk om de eigen keuzes te willen valideren, zeker wanneer je een fors bedrag hebt neergelegd voor iets (of er een hoop moeite in hebt gestoken). Dat kan ook een onbewuste positieve bias veroorzaken.

Er zijn voors en tegens te bedenken voor wel/niet betaald hebben of wel/niet 'gewonnen' hebben. En dan is het ook nog maar afwachten of de reviewer zorgvuldig test, test wat iemand anders relevant vindt en wat het referentiekader is.

Al met al lijkt dit me een prima optie voor diegenen die hier plezier aan beleven. Iedereen kan een eigen keuze maken over meeloten of niet. Wat is dan het probleem :)

[Reactie gewijzigd door Bundin op 23 maart 2023 09:55]

Kijk eens naar de reviews van de Galaxy Ultra S23; allen geven op een of andere manier aan dat het wel en enorm dure telefoon is. Dat vond ik heel wat eenvoudiger om te zeggen omdat ik hem gratis kreeg.
Als je zelf meer dan 1000€ betaalt hebt, dan wil je dat niet afkraken (want dan zeg je dat je een slechte aankoop hebt gedaan).
ben het eens met vverbeke, begrijp dat dit tweakers is en dat het los van de "betaling" zou moeten staan, maar het is nou weer niet zo dat dit een mega tweakers gehalte heeft. Is het een super overclockbare cpu of moederbord met allemaal fancy features dan zou ik zeggen hier worden tweakers blij van!

dit is gewoon verkapte reclame en voor samsung een slimme manier om een goedkope review/aandacht te krijgen.

ps: heb ook nee gestemd.
Zat Tweakers (de meesten) zijn helemaal niet uber-techy en vinden de technische industrie gewoon interessant. Dus dan kun je ook praten over zaken als algemene gebruikservaring, design en out-of-the-box prestaties van een apparaat dat gericht is op een zeer algemene markt.
Ondanks dat je leuk vindt wordt je nog steeds wel gebruikt voor marketingdoeleinden. Blijkbaar goedkoper dan een youtuber die de boel uitpakt, zegt dat het goed is en bij zijn verzameling legt.

Any way, werk en beloning staan niet in verhouding hier
Je verhaal klopt als je meedoen aan deze review als werk ziet. Maar deze actie is gewoonweg niet voor jou als je zo in de wedstrijd zit. Dit is voor mensen die graag nieuwe hardware in handen hebben en die graag aan de tand voelen. Voor hen is het geen werk maar een kans om tegen materiële beloning hun hobby/interesse te mogen uitoefenen. Alle 'gedoe' nemen ze met liefde op de koop toe. Als je het zo bekijkt is een beloning niet eens nodig, dus eigenlijk keurig dat er toch iets wordt gegeven.
En natuurlijk kan Samsung meer geven, maar hoe groter de beloning, hoe meer ze de schijn van het 'kopen' van een goede review tegen zullen hebben.
Dat besef ik zeker, dat zo'n actie niet voor mij is. Als student ging ik hier misschien nog aan meegedaan hebben, als voltijds werkende met kleine kinderen wordt het een ander verhaal.

Maar toch voelen dit soort acties voor mij eerder als de geeky versie van influencers dan als de correcte manier om toestellen te reviewen en vind ik het jammer dat je af en toe dit soort reviews terugvindt in de pricewatch met dan de melding "kreeg het toestel om te reviewen", vaak dan nog prominent bovenaan het reviewoverzicht.
Dat is prima. Je bent niet verlicht van op ja te klikken, zelfs niet om te reageren 😉

Ik heb wel op ja geklikt, ik vind het leuk om te spelen met nieuwe hardware en schrijf ook graag eens een stukje.

Ik gebruikte vroeger een Samsung-laptop(voor ze stopten met die te verkopen in België), ben toen overgestapt naar een MacBook Pro. Maar dat is een 2015-model en die wordt wel erg traag bij sommige taken nu. Eens vergelijken met een nieuwe Samsung vind ik wel boeiend.
het is maar net hoe druk je leven is en hoeveel je normaal verdiend. voor sommigen zal dit juist een buitenkans zijn.
Toen er niks tegenover stond, was het niet goed.
Toen er een loting was (bijv 1 vd testers wint het product), was het nog niet goed.
Toen er een product van een paar tientjes als beloning kwam, was het ook niet goed.
En nu krijg je een beloning van circa € 190 en is het nog steeds niet goed?

Sjongejonge, dan doe je toch gewoon niet mee? Of zijn we inmiddels zo verwend met z'n allen dat we perse iets van 1000 euro moeten krijgen?

Ja het is een goedkope manier van reclame maken voor Samsung. En tegelijkertijd krijgt degene die het test een mooi nieuw apparaat in handen; kan die op zijn gemakje kijken of het wat is; en dat alles in ruil voor 1 review en 1 groot cadeau. Voor andere Tweakers is het weer een review om te lezen, nu met real life situaties. Lijkt me dat echt niet iedereen hier mega-positief voor gaat schrijven, als jouw wenstaak gewoon niet lekker loopt. En dat je echt positief bent als jouw gebruik er soepel op gaat.

Als je dat toch een probleem vindt, dan doe je (A) niet mee en (B ) sla je deze reviews over.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 23 maart 2023 10:24]

Ik snap dat het voor de reviewers enigszins een slechte deal lijkt. Maar Tweakers zelf zal ook wel een smak geld krijgen voor het überhaupt posten van deze review. Het is nog steeds vrijblijvend dus het is aan de mensen zelf om hier een keuze in te maken of ze het de tijd waard vinden.
Er zou inderdaad meer naar het totaalpakket gekeken moeten worden. Als dank een bepaalde product van te lage of te hoge waarde kan de review ook beïnvloeden of de kwaliteit en aandacht die een tweaker aan de review besteed.
Plus het risico dat als er wat stuk is of gaat aan de laptop je er nog voor mag gaan betalen
En waar staat dat? Dit vindt ik tevens het risico van de eigenaar, als normaal alledaags gereviewd moeten worden, dan hoort (potentiële) schade daar in alle eerlijkheid ook bij.
Precies waar staat dat... en dus trek je als tester waarschijnlijk aan het kortste eind...
Als ik een laptop flink onder handen heb genomen dan kunnen ze hem meteen bij de milieustraat inleveren. ;)
Onderzoek je dan ook de krasbestendigheid van het scherm 😄😄
Nou... hoe stevig is de behuizing, hoe houdt het zich in mijn rugtas, overleeft hij een val van de bank. Het is een laptop en dus een mobiel apparaat wat hier in het huis rondzwerft. Ligt dan op de bank, dan op de tafel dan zit er weer een kind met limonade bovenop. Dat is de echte test. Niet of het Crysis kan draaien, dat geloof ik allemaal wel.

Als de laptop er na een grondige test net zo uitziet als toen het uit de doos kwam, dan is het geen goede test geweest.
👍👍 ik hou van grondig testen door kinderen 🙂 dat zijn de beste testers 👍
Ik heb er 3 rondlopen. Ze hoeven alleen maar even door te hebben hoe het aan moet en de rest van de duurtest komt helemaal goed! 5 jaar intensief gebruik in slechts 15 minuten.
Nou, nou wat een zure reactie! Er zijn ook gewoon mensen, die dit voor de fun willen doen & als je daar ook nog een leuk cadeautje voor terugkrijgt, dan is dat toch mooi meegenomen? Ik heb mij iig opgegeven, aangezien ik heel benieuwd ben hoe Samsung laptops zijn (heb er nog nooit 1 in handen gehad).
Iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken of de beloning de te investeren tijd waard is.
Mocht een laptop tijdens het testen of het vervoeren kapot gaan, dan is dat gewoon het risico wat Samsung loopt. Natuurlijk moet je een laptop als een normale laptop testen en niet als een frisbee oid.

Het testen van een laptop kost minimaal vijf uur. Het schrijven van een review kost ook nog eens minimaal een uur. De beloning is dan wel heel matig. Mijn uurloon ligt wel wat hoger dan die € 27-. Een paar oortjes heb ik bovendien niet nodig. Ik ben dus niet beschikbaar voor het testen van een van de laptops. Wie het leuk vindt om eens een laptop te testen en de beloning goed genoeg vindt moet het vooral doen.

Ja, het is een goedkope reclame, maar Samsung loopt ook het risico op (stevige) kritiek. De reikwijdte van een review op Tweakers is als reclame ook maar beperkt.
Altijd jammer dat Tweakers aan zo'n reclamestunt meewerkt.

Waarom stelt tweakers niet als eis dat van de 8 testers minimaal 3 de laptop mogen houden. Waarbij deze 3 de beste/ uitgebreidste review schrijft. Tevens dat Tweakers deze winnaars dan mag trekken om evt belangen voor een positieve review te vermijden. De buds pro 2 kosten vanaf 135. Een goede review schrijven van een laptop kost je minimaal 2dagen testen en 1 dag schrijven in mijn ogen. Afgerond 25 uur dus als je 135 euro afzet tegen 25 uur werk is het een uurloon van +/- 5,50. Dat is zelfs minder dan minimum uurloon. Dus dit is wel een heel goedkope reclame. Ik sla over omdat ik een goede review wil schrijven maar hiervoor moet wel een goede tegenprestatie staan of een stimulans dat het ook een gedegen review wordt.

Voor diegene die deze laatste hardware willen testen en een review willen schrijven succes en ik lees het graag!

[Reactie gewijzigd door ronhorst op 23 maart 2023 08:38]

Het is maar te zien hoe je testen interpreteert: je zou idd geavanceerde benchmarks kunnen doen incluis temperatuurmetingen, CPU-load monitoring, tig aan games testen, alles mooi in grafiekjes e.d. kunnen plaatsen ..., maar dat wordt hier toch niet expliciet gevraagd?

Ik zie het eerder als: ik gebruik nu dagelijks een HP ZBook Fury om te programmeren en te browsen. Wat als ik hetzelfde werk nu gewoon uitvoer op deze laptop en achteraf een review schrijf over hoe mij dit bevallen is (algemene snelheidsbeleving, leesbaarheid tekst op scherm, kwaliteit keyboard/touchpad, kwaliteit hardware (webcam, micrfoon, speakers), ...), dan heb ik toch effectief gedaan wat er hier gevraagd wordt? Ik hoef m'n gedrag toch niet aan te passen, omdat ik een toestel test?

Ik heb overigens op 'ja' gestemd.
En je denkt niet dat de incentive om eventueel de laptop te mogen houden door de beste review te schrijven er voor gaat zorgen dat we een redelijk biased review gaan krijgen? Los van het feit dat 25 uur werk schromelijk overdreven is voor een review, is het doel hiervan neem ik aan tweeledig: samsung krijgt aandacht en tweakers motiveert gebruikers om eens een review te schrijven. Lijkt me bi-winning.
Waarom ze dit niet doen? Omdat dit niet redelijk is. Het is voor mensen die dit evt. leuk vinden om te doen. Niet voor hen die het als werk zien en het doen voor een beloning die veel hoger is dat dan de onduidelijke waarde die ze op basis van onbekende expertise kunnen delen met een ervarings-review.
> Waarom stelt tweakers niet als eis dat van de 8 testers minimaal 3 de laptop mogen houden. Waarbij deze 3 de beste/ uitgebreidste review schrijft.

Denk je niet dat elk bedrijf het liefst heeft dat die dingen niet terug komen? De aanschaf waarde van zon notebook is €700-1500? Dus kwa inkoop €400-800? Dus dan zou je voor die waarde zo'n product moeten registreren naar wie het gaat, terug laten sturen, controleren, nieuw maken en dan met open-box korting verkopen? Nee liever laat je die bij de reviewer.

En verder; het is geen goedkope reclame, dit is het spel. Als consument die een beetje oplet zie je dat reviews gesponsord zijn en kun je die filteren of minder belang aan hechten. En bedrijven willen gewoon ~4,2-4,5 ster bij hun producten bij pricewatch, want dan converteert die het best.

Het is geen reclame, het zit al veel verder in het verkoop kanaal. Reviews gaat om conversie, niet om zichtbaarheid.
Niet elke reclame uiting is gericht op zichtbaarheid. Je kunt ook adverteren om conversie te boosten.
Hoezo "Jammer"?

Ik neem aan dat Tweakers hier gewoon voor betaald krijgt? Dit is hoe ze de site draaiende houden.

Samsung betaalt een x bedrag, waarvoor ze in ruil deze aktie mogen uitvoeren op de frontpage.

Om het iets interessanter te maken dan de gemiddelde advertentie, gebeurt ook nog iets 'reviewerigs'.

[ed. Dubbelgecheckt en staat er ook gewoon bij]
Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij Samsung en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events
.
Nadruk toegevoegd.

[Reactie gewijzigd door Keypunchie op 23 maart 2023 13:37]

Ik werk nu elke dag op een game laptop en na zo'n 2 jaar weet ik niet echt of het dat nou de beste keus was. Bij aanschaf niet bedacht dat de voeding even zwaar is als de laptop zelf.

Dus wil wel eens zo'n dun modelletje proberen.
precies, precies wat ik denk. Mijn 1kg lader heb ik inmiddels vervangen door een GaN-lader, maar mijn Legion 7 is toch echt te lomp voor mijn dagelijkse rugzak.
Ik wist niet dat er inmiddels kleinere laders zijn. Ik zie dat ze ook bestaan voor mijn Alienware M15.
Goede tip! Scheelt toch wel wat sjouwen.
"zoveel mogelijk rekenkracht in een zo licht mogelijk jasje "
aka als throttle fest :+
Anoniem: 1837468
@Automark23 maart 2023 08:52
Of "Onder de motorkap" dan springen mij de nagels al van mijn tenen...
Of: "maar alleen als je benchmark software draait"
Tevreden met mijn eind vorig jaar aangeschafte Book2 dus laat maar zien :)
De communityleden kunnen de laptop gedurende een aantal weken testen en krijgen als dank voor hun tijd een set Galaxy Buds2 Pro-oortjes. Je kunt deelnemen door de poll hieronder in te vullen.
nah, voor een paar oortjes vind ik de tijd en moeite om een revieuw voor een laptop te schrijven teveel.
Anoniem: 1664360
23 maart 2023 08:14
Ik zou t graag willen testen

Hou wel van een beetje nieuwe tech
Op zich zou ik dat graag doen, maar ik ontzie me het gedoe met het overzetten van licenties.
Ik laat de actie dus passeren.
Weer er erg goedkoop vanaf willen komen met wat oortjes. Dat is een dikke "nee" aanklikken.
Leuk! Count me in.

Na jaren lang laptops van diverse merken te hebben uitgerold denk ik wel te weten waar ik op moet letten tegenwoordig.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee