Door Tweakers Partners

Beleef ultiem het EK voetbal - Meld je aan voor de Hisense set-up-challenge

19-05-2021 • 08:00

123 Linkedin

Het EK voetbal staat voor de deur en wat is er leuker om samen met vrienden in een ultieme set-up de wedstrijden te bekijken? Lijkt het niet geweldig om te worden ondergedompeld in spectaculair beeld en geluid vanaf een enorm scherm, waarbij het voelt alsof je in een bioscoop of voetbalstadion zit? Of ben je gewoon razend nieuwsgierig naar de beeld- en geluidservaring van een laserprojectie-televisie? Doe dan mee aan de Hisense set-up-challenge en maak kans om tijdens het EK voetbal een week lang een 100” Hisense 100L5F-B12 laser-tv in huis te hebben.

Hisense set-up-challenge & de coronamaatregelen

Tijdens de filmopname voor de Hisense set-up-challenge worden de dan geldende coronamaatregelen nageleefd.

We stellen daarbij als eis dat alle aanwezigen zich middels een sneltest laten testen op corona. Deze sneltest wordt aangeboden door Tweakers.

Op deze manier zetten wij een zo coronaproof mogelijke filmopname neer.

Hisense wil het aankomende EK zo goed mogelijk voor de dag komen en heeft met zijn laser-tv misschien wel de ultieme troef in handen voor een onvergetelijk voetbaltoernooi. Het Chinese elektronicabedrijf bestaat al sinds 1969 en produceerde zijn eerste televisie in 1978. Sinds 2015 verkoopt Hisense Group in de Verenigde Staten tv’s onder de Japanse merknaam Sharp. Daarnaast levert de fabrikant schermen aan andere producenten, die ze inzetten onder merknamen als Hitachi en Toshiba. De belangrijkste producten van Hisense zijn televisies, maar het bedrijf produceert ook smartphones, airconditioners, koelkasten en wasmachines. Hisense is onder andere marktleider in China, Australië en Zuid-Afrika, en wereldwijd de op drie na grootste producent van televisies en koelkasten. De laatste jaren verkoopt Hisense ook in Europa televisies, onder de eigen merknaam. Tijdens het EK worden voetballiefhebbers op spectaculaire wijze op hun wenken bediend.

De apparatuur die wordt ingezet tijdens de unieke challenge betreft een beest van een scherm dat in combinatie met een projector iedere kamer zonder overdrijven verandert in een thuisbioscoop. Het gaat hier om een Hisense 100L5F-B12 laser-tv die bestaat uit een losse laserprojector (547×158×346 mm) en een scherm (2244×1257×31 mm). Het systeem kent een projectiediagonaal van maar liefst 100 inch en levert Ultra-hd beeldkwaliteit in 4k met een resolutie van 3840×2160. Zo ziet echt iedereen die vuile overtreding of die historische omhaal in de derde minuut van de extra speeltijd. Doordat de laserprojector heel kort voor het projectiescherm staat - minder dan 30 centimeter - is hij eenvoudig te plaatsen en loopt niemand tijdens die beslissende wereldgoal door het beeld, iets dat bij de meeste beamers al snel kan gebeuren.

Het scherm is voorzien van ondersteuning voor HDR10, HLG, Dolby Atmos, Ultra HD-upscaling en de decoderingformaten H.264, HEVC (H.265), MPEG2, MPEG4, MVC, VC1 en VP9. De laser-tv heeft daarnaast 10bit kleurdiepte, 2700 lumen, produceert tot 1,07 miljard kleuren en gebruikt memc-technologie voor het inschatten en compenseren van bewegingen, zodat snelle en bewegende beelden vloeiend worden weergegeven. Met smooth motion moet ieder beeld haarscherp worden geprojecteerd zodat jij en je mede-voetballiefhebbers alles zelfs beter zien dan de VAR. De speciale sportmodus brengt met één druk op de knop voetbalwedstrijden en andere sportbeelden nog levendiger in beeld. De laserprojector verzorgt tevens het geluid. Met het 2x15W-audiosysteem bootst hij zonder probleem een kolkend voetbalstadion na, waarbij Dolby Atmos wordt ondersteund voor een ruimtelijke, volle ervaring.

Laat je huis omtoveren tot een plek waar iedereen het EK wil komen kijken

Via een speciale Hisense set-up-challenge vragen Tweaker Partners en Hisense aan onze communityleden om de poll in te vullen en een foto te mailen van hun huidige opstelling thuis. Kan jouw tv-set-up een make-over gebruiken voor het EK en wil je de blits maken bij je vrienden? Of ben je er al helemaal klaar voor maar mis je alleen nog dat hele grote scherm dat ervoor zorgt dat je bij wijze van spreken in het beeld kunt duiken? Heb jij thuis een speciale ruimte of kamer waar je voetbalwedstrijden, films en games ervaart? Laat het ons weten en toon de wereld hoe jij straks de voetbalwedstrijden gaat of wil gaan kijken! Heb je nu al een volledige thuisbioscoopkamer met speciale stoelen, een popcornmachine en surround-sound - of een speciaal verlichte (wo)mancave? Wie weet ga je speciaal voor het aankomende EK je tuin, dakterras, schuur of woonkamer helemaal verbouwen zodat iedereen alleen nog bij jou naar voetbal wil kijken (alleen binnen de dan geldende coronamaatregelen). Misschien beschik je wel over de ruimte maar heb je nog altijd een ouderwetse crt-televisie en wordt het nu toch echt tijd voor een upgrade. In alle gevallen willen we heel graag de foto’s van jouw set-up zien. Je kunt ze mailen naar hisenseEKchallenge@tweakers.net.

Uit alle inzendingen trekken we één ultieme winnaar uit onze hoge, oranje hoed en vervolgens gaat Tweakers met een volgeladen vrachtwagen bij hem of haar op bezoek. Samen met de gelukkige tweaker installeren we de enorme Hisense laser-tv zodat het grote genieten kan beginnen. Vervolgens kun je samen met een, twee, drie of vier vrienden, afhankelijk van de dan geldende corona regels, een week lang je favoriete voetbalwedstrijden bekijken, op een manier die je niet eerder hebt meegemaakt.
Tweakers zal bij de winnaar thuis een korte filmopname van de installatie en het uiteindelijke feestelijke resultaat maken. De tv wordt op 11 juni bij de winnaar thuisbezorgd en op 18 juni weer opgehaald. Als bedankje voor het meedoen ontvangt de winnaar een waterafstotende Sugarpufy-zitzak en de Hisense 55U8QF ter waarde van €999,-.

Wil jij deelnemen aan de Hisense set-up-challenge?

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Algemene voorwaarden actie

 • Je Tweakers-account moet voor 18 mei 2021 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 26 mei 2021, alleen via de poll en door een e-mail te sturen naar hisenseEKchallenge@tweakers.net. Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 28 mei 2021 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaar wordt geselecteerd op basis van set-up en deelname poll. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Winnaar mag De Hisense laser-tv gebruiken van 11 juni 2021 tot en met 18 juni 2021. Op 18 juni 2021 komt Hisense het product weer ophalen.
 • De prijs wordt door Hisense opgebouwd op 11 juni 2021 en afgebouwd op 18 juni 2021. Deze periode en data kunnen niet worden gewijzigd. De deelnemer zal er zorg voor dragen dat er iemand aanwezig is tijdens het op- en afbouwen.
 • De ruimte waar de laser-tv wordt geplaatst dient goed toegankelijk te zijn. Dit betekent dat er een doorgang is die groot genoeg is voor de laser-tv en het display. Dit wordt overlegd voordat de installateur komt. In geval van plaatsing op een verdieping dient het trappenhuis of de aanwezige lift groot genoeg te zijn voor de laser-tv en het bijbehorend display (zie hieronder de maten). Als dit niet het geval is, houdt Hisense zich het recht voor om de laser-tv niet te plaatsen. De ruimte waarin de laser-tv en het bijbehorend display worden geplaatst dient groot genoeg te zijn voor de projector in combinatie met het display van 2,3 meter breed bij 1,89 meter hoog en 0,8 meter diep.
 • Gedurende deze week mag de laser-tv niet buiten worden geplaatst en ook niet worden verplaatst.
 • De winnaar dient toegang te hebben tot internet en tv, digitaal of via een netwerkkabel.
 • Hisense is niet verantwoordelijk voor de aanlevering van audio, externe decoders of een CI-kaart.
 • Hisense is de eigenaar van de laser-tv en bijbehorend display. De winnaar krijgt deze gedurende voornoemde periode in bruikleen. De winnaar zal bij de opbouw een ontvangstbewijs tekenen waarin hij/zij aangeeft akkoord te gaan met deze voorwaarden.
 • De winnaar zal zorgvuldig met de laser-tv en bijbehorend display omgaan. In geval van schade die is veroorzaakt door grove onzorgvuldigheid of nalatigheid zal Hisense de schade verhalen op de winnaar.
 • De winnaar is bereid en beschikbaar om zijn of haar set-up beschikbaar te stellen voor video-opname. Een videocrew komt op 11 juni 2021 naar de winnaar om een opname te maken.
 • De geldende coronamaatregelen worden nageleefd en vooraf wordt een sneltest uitgevoerd die wordt aangeboden door Tweakers.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Medewerkers van Tweakers en Hisense zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.

*Edit - 19 mei (12:22 uur): namens Hisense is er een reactie onder het artikel geplaatst en is de incentive aangepast.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij Hisense en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (123)

Wijzig sortering
Hierbij een reactie namens Hisense:

Het klopt inderdaad dat de actievoorwaarden uitgebreider zijn dan normaal gesproken het geval is bij een actie. Dit is zo gepubliceerd, omdat we graag transparant communiceren over de voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Dit om deelnemers achteraf niet blij te maken met een dode mus, omdat de ruimte er wellicht niet is. 

Daarnaast hebben we meegelezen met de comments en naar jullie geluisterd. Daarom hebben we besloten de incentive uit te bereiden en ontvangt de winnaar, die uit de hoge hoed naar voren komt, de Hisense 55U8QF twv €999,-.

[Reactie gewijzigd door Zoetje op 19 mei 2021 12:31]

Zijn er meer details bekend over de montage?

Ik lees hier al een aantal verontruste reactie die bang zijn dat er tijdens de installatie geboord wordt, wat achteraf weer gevuld en gestuct dient te worden. Is deze zorg terecht, of wordt er alleen iets op de grond neer gezet en aangesloten?

Staat de beamer op de grond als short range beamer met compensatie voor het perspectief, of komt deze ergens aan het plafond te hangen?
@hooibergje Hisense zal een op maat gemaakt meubel neerzetten, waarin de beamer opgenomen is. Het is dus inderdaad niet zo dat er geboord zal worden in muren.
Dank je voor je reactie. Dan ga ik het er op wagen!

Het is zo'n bizar apparaat dat ik ervoor wel door wat hoepels wil springen.
Ik heb meerdere doelen (pun intended) waarmee ik plezier zou kunnen hebben met zo'n achterlijk groot beeld. :Y)

Als eerste komt het in me op om RealFlight te spelen. Een enorm field of view maakt daarbij een wereld van verschil. Dan wil ik nog wel die honderd euro uitgeven voor de laatste versie 8-)
Lekker voor het beeld op de grond hangen op zitzak, controler in de hand, en vliegen maar.
Mooie update een goede compensatie voor de winnaar. Nu maakt het een aangenamere actie, vooral doordat de winnaar nu niet teleurgesteld achter wordt gelaten met zijn/haar oude tv.
Normaal reageer ik niet op acties die mij niet kunnen bekoren, iets met gegeven paard enzo, maar deze actie is wel heel, laten we zeggen, twijfelachtig.

Ten eerste actief propageren dat je vrienden moet/kunt uitnodigen in een tijd waarin de overheid toch echt stelt dat je zo min mogelijk "anderen" moet zien. Ja momenteel mag je een X aantal mensen uitnodigen, maar of je dat nu moet doen omdat je een Chinese tv en week mag gebruiken....

En dan de overige voorwaarden, een week gebruik ten tijde van het saaiste gedeelte van het EK, een videocrew op bezoek (nog meer "anderen" die je eigenlijk moet mijden), een week bang dat er schade ontstaat door onoplettendheid (wat bij het beleven van een EK niet ondenkbaar is), een minimaal twee dagen thuis zijn voor het brengen en ophalen en als klap op de vuurpijl je hele hebben en houden, inclusief waarschijnlijk je poffertjesporum in een gelikte videoadvertentie.

Ik wens de "gelukkige" winnaar veel plezier (en sterkte).
Vergeet niet dat die laser tv met een scherm komt wat je op moet hangen. Leuk gaten in je muur dus
 • ]Wat is hier een 'Challenge' aan? je hoeft er niets voor te doen, anders dan een ruimte in je huis hebben waar dit ding past toch?
 • Het EK duurt van 11 juni tot 11 juli, daarvan krijg je de TV maar een week te leen.
Titel klopt dus niet bepaald bij de inhoud.

Daarnaast is reclame maken met mensen uitnodigen in je huis is in deze tijd ook (nog) niet helemaal top.
De challenge voor mij zou zijn dat:
 • ik mijn kapot geboorde muur mag herstellen of een stukadoor mag betalen om het te laten doen
 • er geen beschadigingen gemaakt worden op het aangeboden product (anders => schade betalen)
 • ik in onzekerheid zit over wie er verantwoordelijk is voor eventuele schade aan mijn eigen spullen bij het plaatsen en weghalen (staat niet in de voorwaarden, maar ik vrees het ergste)
 • mijn huidige tv veilig opgeslagen kan worden (in mijn geval vrij lastig met 85" en ik zal niet de enige zijn)
 • ik dan een kek reclame filmpje moet hypen op social media om te laten zien hoe over de top cool ik wel niet ben :+
MAAR!!!

Bij het doorstaan van deze "Tweakers EK Stress Challenge" word je dan gelukkig wel beloond met een luxe zitzak om op bij te komen en niet een dansend eendje naast je posts of een coole hyves-like achtergrond! Kan mijn grote comfortabele bank ook gelijk de kamer uit...

Bij nader inzien, toch ook maar op nee geklikt ;).
Ik denk dat deze heisa voor de stap van 85 inch naar 100 ook niet de moeite waard is voor een weekje.
Ik moet zeggen dat tegenwoordig een huis kopen waar een 100inch in past voor een fatsoenlijke prijs echt wel een challenge is tegenwoordig 8)7
Het past in ieder huis, de vraag is meer of je dan nog ruimte over houdt voor je andere meubels. Kwestie van prioriteiten stellen ;)
Zet de TV dan in ieder geval neer in de week om de laatste paar wedstrijden, die waarschijnlijk het spannendst zjin, op te kijken. Nu is het een paar voorrondes en dan weer houdoe en bedankt.
De ruimte waarin de laser-tv en het bijbehorend display worden geplaatst dient groot genoeg te zijn voor de projector in combinatie met het display van 2,3 meter breed bij 1,89 meter hoog en 0,8 meter diep.
Ik weet niet hoe jouw huis eruit ziet, maar het wordt een flinke uitdaging om die ruimte te vinden in mijn huis. Vooral als er dan óók nog ruimte moet zijn om er vanaf passende afstand naar te kunnen kijken...
Toch wel een treurige ervaring lijkt me, weekje 100 inch, hoop gedoe, veel voorwaarden, continue tegen de kinderen zeggen dat ze er met een grote boog omheen moeten, want papa wil niet verantwoordelijk zijn voor schade. En als ze eenmaal weer weg zijn met de TV nadat je je gebruikt voelt voor een promo filmpje zit je daar een beetje te zitten op je vers gewonnen zitzak, te staren in de leegte, je af te vragen of je wel mee had moeten doen met deze actie. Ik opt dus voor nee, bedankt. :)
Volledig mee eens, wat een triestige actie zeg. Je weet op voorhand al dat je een troostprijs krijgt ...
Misschien kijk je achteraf tegen gaten in de muren aan, toch maar wat extra foto's ophangen :P
Misschien kan je daarna met de buren samen kijken. :+

Maar serieus, voor één weekje en inderdaad met al het gedoe aan je muren/kids/kat.. nee, ik ben benieuwd welke Tweaker dit wel goed gaat.
Geef dat ding dan op zn minst weg, zo wordt het hele goedkope reclame natuurlijk.
waarschijnlijk zit er op dat toestel ook extra verplichte reclame om de 20 minuten :)
Dat valt nog wel mee. Ik heb sinds kort een Hisense en eigenlijk heb ik daar nog geen last van gehad. Zeg nooit nooit natuurlijk maar ik krijg de indruk dat het merk wil groeien en hun klanten niet wil afschrikken. Enkel deze actie slaat de plank wat mis, verder is er tot nu toe nog weinig mis mee.
'Wie weet ga je speciaal voor het aankomende EK je tuin, dakterras, schuur of'

Algemene voorwaarden actie:
'Gedurende deze week mag de laser-tv niet buiten worden geplaatst en ook niet worden verplaatst.'

Hoewel ik mij afvraag of 2700lm genoeg is voor buiten, alleen savonds denk ik.

En reclame om samen binnen te gaan kijken? Dat vind ik bijzonder. Ik ga inderdaad met wat buren buiten kijken, binnen is niet verantwoord is mijn mening. Tenzij je een grote ruimte tot je beschikking hebt. Volgens mij mag het officieel nog niet eens? Meer dan 2 personen bij je thuis? Maar voetbal is heilig natuurlijk..

[Reactie gewijzigd door hrichard op 19 mei 2021 08:14]

Je huidige TV moet ergens naartoe, die kan dan naar "je tuin,dakterras, schuur of..."
Welke huidige tv? :'(
Zegt de Karmakoning der televisies. :+
haha. Nu je het zegt. Ja ik ben de ideale TV nog niet tegengekomen en heb er hier dus nu ook geen staan. In Juni kwamen er weer een paar leuke op de markt.

Philips heeft met Ambilight wel een mooie USP, maar de rest loopt een beetje achter (appleTV, airplay en Homekit enzo) dus het is ff goed onderzoek doen.
Ah, de jacht op de gouden eenhoorn! Er komen steeds hippere en betere uit en je zult de ultieme nooit bemachtigen, wetend dat er volgend jaar iets nog mooiers uit komt.
Mwah valt mee. Ik ben alleen recent verhuisd en heb in januari CES aankondigingen gezien die me wel aanspraken. Sws leek het mij voordeliger om even te wachten op de nieuwe modellen. Ik kijk sws weinig TV en als ik kijk is het meestal een film dus gaat wel nog even zo.
Als je de huidige TV naar de tuin verhuist kan je die gebruiken om met je buren samen te kijken ;)
Normaal zou ik niet negatief reageren op een prijsactie, maar ik vind dit wel een heel bijzondere. Zoveel exposure voor Hisense en Tweakers en wat zetten ze er tegenover? Dat je wellicht vrij van werk moet nemen op 11 en 18 juni en je kamer te verbouwen om één weekje te genieten van mooi groot beeld waarna het weer weggenomen wordt en als beloning voor alle medewerking aan dienen als promotiemateriaal krijg je dan een zitzak om op te treuren dat je huidige tv nu wel heel klein lijkt..

Je kan toch op zijn allerminst deze UST beamer het gehele EK ter beschikking stellen.
Gezien de afmetingen die ze noemen van het scherm (2,3 meter breed bij 1,89 meter hoog en 0,8 meter diep) lijkt het er op dat ze een los scherm op poten neer willen zetten.
Dat zou inhouden dat er geen gaten geboord worden, maar dit ziet er in de meeste kamers niet uit. De projector moet daar nog weer 30 CM voor staan. Plus met de diepte van de projector komt ie dus zo'n 1.5 meter van de muur af te staan. Mooi is anders.

Maar goed, ik vind het net zoals velen een slechte 'winactie'. De grote winnaar is Hisense, als ze een deelnemer kunnen vinden.
Wat een verschrikkelijke voorwaarden... Ik laat deze gaan.
Hierbij een reactie namens Hisense:

Het klopt inderdaad dat de actievoorwaarden uitgebreider zijn dan normaal gesproken het geval is bij een actie. Dit is zo gepubliceerd, omdat we graag transparant communiceren over de voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Dit om deelnemers achteraf niet blij te maken met een dode mus, omdat de ruimte er wellicht niet is.

Daarnaast hebben we meegelezen met de comments en naar jullie geluisterd. Daarom hebben we besloten de incentive uit te bereiden en ontvangt de winnaar, die uit de hoge hoed naar voren komt, de Hisense 55U8QF twv €999,-.
Het siert jullie dat jullie meelezen en wat met de terechte kritiek doen. (y)
Fijn, top! :) Dit is wel al de zoveelste keer dat er achteraf ingegrepen moet worden vanwege bizarre voorwaarden/incentives. Jullie kunnen toch zelf ook wel zien dat het niet te doen was? Misschien in de toekomst meteen zorgen voor een redelijke actie, scheelt gezeik en achter de feiten aanlopen. ;)

Tenzij het een bewuste “negatieve aandacht is ook aandacht”-actie is, maarja… Dat zou ook jammer zijn. :P
Nou, inderdaad. Ik ben niet snel negatief en zeur niet snel over de commercie, maar ik WIL niet eens meedoen aan deze actie. Toen ik de titel las, dacht ik "cool, je kunt een grote tv winnen", maar je wint min of meer een commercial in je woonkamer en bent overal verantwoordelijk voor. Nee, dank je. Dit is een van de eerste keren dat ik het product wel aardig vind, maar geen seconde heb geaarzeld om op "Nee, dank je" te klikken :)

Ik ben ook geen voetbalfan, dus ik zou er F1 op kijken als dat toevallig op is in die periode. Volgens mij valt de Turkse GP (zou de GP van Canada zijn) precies in die periode, al komen ze hem vast midden in de vrije trainingen op vrijdag brengen :D

[Reactie gewijzigd door Grrrrrene op 19 mei 2021 10:56]

De Turkse GP gaat niet door daarvoor in de plaats is een tweede GP gekomen in Oostenrijk.
De GP van Frankrijk is hierdoor een week vervroegd naar 17-20 juni.
En na de GP van Frankrijk twee maal een GP in Oostenrijk (GP Stiermarken en GP Oostenrijk) (triple header :D)

[Reactie gewijzigd door Meander87 op 19 mei 2021 11:55]

Ja, stom, dat wist ik, maar ik zocht even snel wat er ook alweer voor Canada in de plaats was gekomen. Het is een chaos met de kalender, dus ik was even in de war :)
Inderdaad. Zelfs als je de TV zou mogen houden zou ik niet gedwongen willen worden voetbal te kijken.
Er staat nergens in de voorwaarden dat de beamer gebruikt moet worden om voetbal te kijken. ;)
Je mag hem een week gebruiken voor wat je wil, lees ik, ondanks dat de titel anders doet vermoeden.
Een laser tv? :?
Is dus gewoon een beamer, wat een verwarrende benaming zeg...
Techniek is anders. Een beamer projecteert op een wit scherm, laser op een zwart wat de zwartwaardes verbetert. Tevens staat het ding zeer kort op het scherm. Vergelijk het een beetje met een omgekeerde projectie tv.
Waar zet je deze normaal? Ik neem aan dat je hier dezelfde nadelen hebt als een normale beamer, zoals het ophangen of er voor zorgen dat niemand voor de laser loopt.
Shortthrow, recht voor het scherm op nog geen 10cm afstand. Dus niemand loopt in je beeld :) .
Ik dacht dat het aan mij lag, ik had nog nooit van een laser-tv gehoord, bleek het gewoon een ander type beamer te zijn.
1 2 3 ... 7

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee