Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Advertorial

Door Tweakers Partners

De B8 65" van LG nader bekeken – De videoreview van Feni

13-05-2019 • 12:30

61 Linkedin

Oledtelevisies worden steeds betaalbaarder, maar gaat dit ook ten koste van de
kwaliteit? De B8-reeks van LG mag dan bekendstaan als ‘budgetmodel’ binnen het aanbod van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant, de aanschaf van een nieuwe oled-tv blijft nog altijd een flinke uitgave. Dan is het natuurlijk best handig als de community haar kennis en ervaring met je deelt. LG heeft acht tweakers de mogelijkheid gegeven om de twee modellen te proberen: de LG B8 55” én de LG B8 65”. Het achttal kreeg een televisie thuisgestuurd om mee te stoeien en te reviewen.

Tweaker Feni, al weer bijna veertien jaar actief op Tweakers, heeft samen met Tweakers en LG een videoreview gemaakt van de LG B8 65”-televisie. Benieuwd wat hij van de vormgeving, prijs en gebruiksvriendelijkheid vindt, en belangrijker: hoe de beeldkwaliteit is? Je ziet het in onderstaande video.

Reacties (61)

Wijzig sortering
Ter info aan OLED kopers. Inbranden is een zeer voorkomend probleem. Vandaag is mijn scherm vervangen van mijn LG C7 uit 2017. 2 jaar oud en net voor einde garantie.

Inbranden denkt niemand aan maar is mi een issue bij zulke dure toestellen. Over 3 maanden is de reparatie garantie klaar en als het weer gebeurt ben ik de sjaak.

En TV wordt hier met liefde behandeld. Staat altijd stroom op en kan zichzelf na gebruik netjes herstellen. Maar toch ingebrand. Naast logo’s ook bij een rood testbeeld een heel zwart vlak in het midden.

Neem dus uitgebreide garantie en pas hier dus mee op.

Er zijn al duur testen te vinden op het web waar je het duidelijk kan zien.

Laat je dus goed voorlichten en nogmaals. OLED kan inbranden.
Nee niemand heeft er ooit van gehoord, dus we denken er ook niet aan. :) maar goed dat LG dat wel goed regeld als er iets is mis gaat. Jij bent daar een voorbeeld aan.
Ik snap dat Tweakers ook geld moet verdienen om deze zeer gewaardeerde website in de lucht te houden, maar ik kijk dit soort filmpjes al met een knipoog, want het is en blijft reclame...!

Ook snap ik niet dat je 5 van de 5 sterren geeft terwijl je wel degelijk mispunten hebt!
Geluid neem je haast niet mee omdat je hem daar niet voor koopt? Neem aan dat er meer mensen geen soundbar gebruiken dan wel, dus denk dat dat die laatste ster niet waard is.

Android blijft in mijn ogen toch ook altijd nog een grote plus boven WebOS.

Dat de TV ondertussen al wat ouder is en daardoor de prijs interessant vind ik dan weer een grote plus!

[Reactie gewijzigd door foxathome op 13 mei 2019 12:55]

Hoi @foxathome ik geef vijf sterren binnen mijn use case, ik ben er echter wel van bewust dat die van mij anders kan zijn dan die van anderen en daarom noem ik ze als kleine minpunten. ;) En inderdaad, het is reclame voor LG waarbij zij een TV kosteloos beschikbaar hebben gesteld, maar mijn oordeel is op geen enkele wijze beïnvloed behalve door het product zelf. :)
Daar ben ik ook totaal niet vanuit gegaan... _/-\o_
Ik snap dat Tweakers ook geld moet verdienen om deze zeer gewaardeerde website in de lucht te houden, maar ik kijk dit soort filmpjes al met een knipoog, want het is en blijft reclame...!
Ik ga ervanuit dat Tweakers en de sponsoren (LG in dit geval) dat doorhebben.

Persoonlijk heb ik geen enkel probleem met deze vorm van recalme. Het is duidelijk zichtbaar/vermeld dat het gesponsorde content is en dit wekt mijn interesse meer dan een willekeurige banner met een dozijn gratis trackers.
Geluid neem je haast niet mee omdat je hem daar niet voor koopt? Neem aan dat er meer mensen geen soundbar gebruiken dan wel, dus denk dat dat die laatste ster niet waard is.
Goed punt. Daarbovenop: Zelf heb ik een mooie geluidsinstallatie verbonden met de TV, maar voor het alle daagse TV kijken worden gewoon de ingebouwde TV speakers gebruikt en staat de geluidsinstallatie uit.
Android blijft in mijn ogen toch ook altijd nog een grote plus boven WebOS.
Voor jou. Ik zie het niet gebruiken van AndroidTV juist als een pluspunt ;)

[Reactie gewijzigd door Caayn op 13 mei 2019 13:05]

Het niet gebruiken van AndroidTV zie jij juist als een pluspunt? Onderbouwing?
Ik wil niet nóg een apparaat waarop Google bepaald wat er gebeurd incl. Google tracking. (Ja ik ben mij bewust dat Google hierin niet alleen is) Daarboven op de ervaringen die ik met Android TV heb is dat het traag en buggy is, helemaal in vergelijking met WebOS.

Het enige voordeel wat ik bij AndroidTV zie is het aantal apps en het eenvoudig kunnen side-loaden van apps maar laat dat net een feature zijn die ik toch niet gebruik. En het aantal apps boeit mij ook niet zolang de apps die ik gebruik er maar zijn (de grote). Bijvoorbeeld: Alle apps die ik gebruik (Netflix, NPO, Videoland, youtube, etc) zijn gewoon beschikbaar voor WebOS en werken soepel en vlot (ja ook zaken als het casten van Youtube mocht je dat willen). Zonder dat ik ingelogd met bijv. een Google/Hotmail/LG/etc account.

Hier een leuke summary: https://www.techradar.com...n-the-world-today-1120795
Google tracking kan je gewoon uitzetten... Dus een punt die in mijn ogen al niets meer toevoegt...
Waarschijnlijk weet jij dat niet en maak je daardoor mensen bang zonder dat dat nodig is. Even inloggen op jouw account en daar de schuifjes op uit zetten en klaar...

Android TV toevallig lang geleden eens ervaren? Ik heb net een OLED TV uit 2017 gekocht van Philips op Android TV, werkte al zonder bugs en gewoon snel, alle onnodige apps uitgeschakeld en werk nu helemaal top en snel. Nog nooit een bug ontdekt, ook niet vóór het uitschakelen van apps. Net als bij WebOS, dit werd ook als zéér traag getest in vele testen die ik heb gezien, maar waarschijnlijk ook allemaal al lang geleden.

Of te wel, jij gebruikt het niet, dus... Maar andere mensen juist wel, dus... Een mening die gerespecteerd wordt, maar doordat je geen onderbouwing gaf voor mensen een afschrikwekkende mening die eigenlijk helemaal niet zo afschrikwekkend hoeft te zijn. ALS je maar weet dat het ondertussen allemaal al anders is op nieuwe apparaten en delen van data gewoon uit te schakelen is. Inloggen is ook niet verplicht... Uiteindelijk log jij ook in op Netflix en die gaan ook beginnen met reclames tonen, ondanks dat je er gewoon voor betaalt... Welke data verzamelt Netflix allemaal van wat jij op jouw LG TV doet?

Bij mij werkt alles ook soepel en snel op Android TV en ook daar hoef ik niet ingelogd te zijn om alle standaard geïnstalleerde apps (Netflix, NPO, Videoland, YouTube, etc) te kunnen gebruiken. Mijn TV komt uit 2017, dus ook niet de nieuwste, dus vraag me af waar jij het vandaan haalt dat het buggy en langzaam is... Lang geleden eens een review gelezen? WebOS was ook buggy en langzaam jaren terug op TVs van LG, nu met versie 4 en/of op nieuwe TVs is dat ook allemaal een stuk beter, maar zeker niet buggy loos als ik op internet een beetje inlees...

Ook dit is slechts mijn mening, MAAR wel met echte ervaringen en geen voorkeuren, niets meer, niets minder...

[Reactie gewijzigd door foxathome op 14 mei 2019 00:42]

Mijn eerste en laatste Android TV had ik in 2015 gekocht, dit was een nieuwe 9000 series Philips. Het draaide voor geen meter, het was traag en gevoelig voor crashes zelfs als je het smart gedeelte niet actief gebruikte (zoals TV kijken via een HDMI bron). Die Philips TV heb ik uiteindelijk verkocht voor een LG TV waar WebOS 2.X op draaide, wat een enorme verademing was op alle fronten. De TV viel niet uit, het smart gedeelte was (en is vandaag de dag nog steeds) vlot. Twee jaar geleden heb ik een budget LG TV gekocht voor een andere kamer (WebOS 3.X) ook die draait gewoon vlot ondanks dat het een budget model is. Toevallig heb ik deze maand de WebOS 2.X TV vervangen met een LG C9 (WebOS 4.5).

In de tussentijd heb ik nog wat mogen spelen met AndroidTV bij vrienden, maar ik werd er niet enthousiast van.

Ja ik heb beide OSen gebruikt, nee ik heb niet de allerlaatste en meest up-to-date/correcte/volledige ervaring met AndroidTV. Mijn punt blijft staan. Ik wil geen TV met een Google OS erop, waarbij het primaire doel is om data te vergaren en waarmee ze nu actief met (niet standaard uit te zetten) reclames aan experimenteren zijn. Ja ik ben mij volledig bewust van de toggles instellingen echter geloof ik Google voor geen meter. Daar hebben ze voor mij iets te vaak een "fout" in hun voordeel gemaakt.
WebOS was ook buggy en langzaam jaren terug op TVs van LG, nu met versie 4 en/of op nieuwe TVs is dat ook allemaal een stuk beter, maar zeker niet buggy loos als ik op internet een beetje inlees...
Zoals je hierboven kan lezen is mijn ervaring totaal anders ;)
Ook dit is slechts mijn mening, MAAR wel met echte ervaringen en geen voorkeuren, niets meer, niets minder...
Dus... Je hele post en andere reacties in dit topic komen vrij vijandig over. Het is prima dat mensen een andere voorkeur hebben ;) Ik val jou toch ook niet aan op je voorkeur voor AndroidTV?

[Reactie gewijzigd door Caayn op 15 mei 2019 23:00]

Iemand aanvallen met iets dat je zelf juist doet, dat is gewoon sneu!
Vertel mij eens waar ik iemand aangevallen heb op het hebben van een andere voorkeur... Ik deel mijn mening, maar ik denk dat juist jij je aangevallen voelt omdat jij WebOS door wilt drukken! Je laat meer dan duidelijk weten dat je door een zéér oude ervaring klaar bent met Android TV :-(

Het is meer dan duidelijk dat juist ik hier mijn mening niet kan en mag plaatsen en jij gaat met ervaringen van 4 jaar geleden zitten vergelijken?! Hoe slecht is dat, wat hebben anderen daar aan? Alsof je een review plaatst over Android 4 terwijl we op 9 zitten...

Nogmaals slechts mijn mening, alles dat jij opnoemt heb ik niet ervaren, juist snel en nog geen enkele vastloper of wat dan ook, zelfs niet met apps buiten de Play Store om. Nog nooit een reclame gezien buiten apps om en door slechts het instellen van een nieuw e-mailadres dat je verder nooit zal gebruiken was je van al het gezeik af geweest, wie zegt dat jij een bestaand account moet instellen en dus wat hebben ze dan nog aan jouw data? En nogmaals, ik heb het delen gewoon uitgezet. Denk jij nou echt dat LG niets van jouw TV verzamelt? Met of zonder account maakt echt niet uit hoor, je bent nou eenmaal met internet verbonden, dus door jouw IP-adres te koppelen weten ze ook precies wat jij doet met jouw LG TV. Ik herhaal: slechts mijn mening!

Op Tweakers te vinden: LG aangevallen omdat ze data en info verzamelen over de gebruikers (er werd o.a. een scan gemaakt van devices op je LAN en dat werd doorgestuurd). De verdediging was dat het allemaal in de 'juridische teksten' staat en dat de gebruiker het maar had moeten lezen.
Lol geloof je het zelf? Android TV is zelfs buggy (Lees: heeft min. 1 bug) en soms wat traag op een Nvidia Shield dus geloof er niets van dat jij op een TV geen issues hebt (gehad).

PS. Voordat je gaat praten over ervaringen: Ik heb dus een Nvidia Shield icm LG TV en nog een mid-range android tv (Sony). Begrijp dat je tevreden bent met je Philips tv maar grote praatjes zijn niet nodig. Perfectie bestaat niet, al helemaal niet bij Philips EN android gecombineerd lol
Jij bent de enige die nooit een bug heeft gehad op zijn Philips android tv. Chapeau
Onwijs, blijkbaar mag dat niet :-P
Opnieuw een tegenstander van Android TV.
Echt, LOL!!!
Begrijpend lezen is moeilijk hè. TEgEnsTAnDeR van android maar ik gebruik een Nvidia Shield en heb een Sony android? Owh en heb ik al gezegd dat ik dit typ op mijn Samsung S10+ met ANDROID. Doe niet zo dom en stop met je grote praatjes. Niemand, maar dan ook niemand kan hier komen lullen dat Android TV geen bugs heeft (gehad). Blabla mannetje
Dom? Android TV is GEEN Android! App makers maken zelfs speciale apps maken voor Android TV! Daarom is er nog steeds geen Ziggo Go bijvoorbeeld.
Dom? Je geeft gelukkig zelf het antwoord al meteen, (gehad!)… Ik heb nog NOOIT een bug gezien op Android TV 8.0, wie ben jij om voor mij te gaan bepalen dat ik WEL bugs heb? Dit heb ik niet! Wat verlaag jij je hier zeg :-(
Blijkbaar houd hij niet van android. Persoonlijke voorkeur bestaat. Ongeacht functionaliteit enz.

Onderbouwing willen van iedere uiting met vleug van mening is niet nuttig.

Ik kijk graag game of thrones. The walking dead vind ik niet leuk. Zal ik maar alvast beginnen aan mijn essay over de verschillen en overeenkomsten van beide series. En hoe mijn vroege jeugd invloed hooeft op deze keuze ?
Man man man, ik vraag gewoon uit interesse naar onderbouwing! Denk niet voor mij, ik vind het gewoon mega interessant om van iemands mening te leren!!! Open Minded noemt men dat, maar dat ken jij meer dan duidelijk dus blijkbaar niet :-(

Jij denkt meteen aan het slechte er van... Ik ga alsnog reageren op de mening van Caayn, omdat hij duidelijk niet van bepaalde instellingen af weet, of te wel, je kan mekaar helpen door ervaringen/meningen uit te wisselen.

Er zijn helaas ook mensen die eigenwijs zijn en helemaal niet willen leren van andermans mening, ook weer respect voor, maar prop een mening dan ook niet bij iemand anders naar binnen...
Naja een TV blijft in de eerste plaats over één ding gaan, beeldkwaliteit. En daarin blinkt OLED nou eenmaal uit. Eigenlijk kan je geen slechte koop doen met een OLED tv full stop.

Die andere zaken, geluid ed., hoewel ik je kan begrijpen is dat voor veel mensen eerder bijzaak.
Kijk eens TV zonder geluid, dan snap je toch al dat jouw opmerking eigenlijk geen toegevoegde waarde heeft...

TV kijken, films kijken, series volgen, enz... allemaal beeld EN geluid!!!
Met slecht geluid is de beleving minder mooi dan met goed geluid, net als dat met beeld is bij een beter beeld met OLED.

Ik heb mijn Philips OLED TV die slechts 1 dag € 898,- was ook gekocht terwijl ik las dat het geluid niet denderend was, maar dat heb ik gedaan omdat ik het geluid van een TV letterlijk nooit gebruik, altijd mijn boxen set waar het goede geluid vandaan komt. ALS ik die set niet had, dan had ik een TV met wat minder mooi geluid simpelweg niet gekocht, want beeld EN geluid moet goed zijn.

Dus dat jij vind dat het in de eerste plaats over één ding gaat is toch raar als je bedenkt dat je voor een TV zit te kijken naar beeld en te luisteren naar geluid? Dat zijn toch echt 2 dingen die ook 2 totaal verschillende zintuigen laten werken... De combinatie maakt het tot een succes of niet, denk aan naar de bioscoop gaan met slecht geluid.
TV kijken, films kijken, series volgen, enz... allemaal beeld EN geluid!!!
Met slecht geluid is de beleving minder mooi dan met goed geluid, net als dat met beeld is bij een beter beeld met OLED.
Eindelijk iemand die het inziet/begrijpt :)

Goed voorbeeld is de spektakelfilm Aquaman, waarbij de verhaallijn flinterdun is maar dat de schitterende Dolby Atmos track heel veel goed maakt _/-\o_
[...]

Goed voorbeeld is de spektakelfilm Aquaman, waarbij de verhaallijn flinterdun is maar dat de schitterende Dolby Atmos track heel veel goed maakt _/-\o_
Maar ga je dat echt met een TV-speaker/ingebouwde soundbar ervaren? In deze prijsklasse ga je toch al snel naar een externe geluidsbron (lijkt mij?), en dan zijn die ingebouwde speakers ineens zonde van het materiaal. Mijn TV zou niets anders hoeven te zijn dan een paneel met wat HDMI-poorten waarop ik een versterker kan aansluiten. Geluid kan voor relatief weinig geld zoveel beter dan wat ze in een TV kwijt kunnen (qua ruimte).

Overigens is het geluid op die goedkopere OLEDs niet eens heel verkeerd, heb bij vrienden gewoon TV zitten kijken met de ingebouwde speakers en dat ging best aardig, op een B7.
[...]
Maar ga je dat echt met een TV-speaker/ingebouwde soundbar ervaren?
Alles los natuurlijk :)
Ik denk dat je een beetje hyperbolisch bent hier.

Het is niet dat een OLED tv geen geluid maakt.. integendeel het maakt een geluid dat best ok is (heb zelf een b7).

Je stelling gaat op als de gemiddelde mens vind dat de gemiddelde TV extreem slecht klinkt.. maar dat is niet zo.
Hyperbolisch is geen Nederlands, tenzij je het over meetkunde. Je kunt ook zeggen: ik denk dat je overdrijft..
Ik vind het zonde dat onze taal volstroomt met anglicismen terwijl er perfecte woorden en uitdrukkingen bestaan in onze eigen taal.
https://www.encyclo.nl/begrip/hyperbolisch

Het is niet omdat jij een woord niet kent dat het geen Nederlands is.
Waarom prefereer je Android boven WebOS?

Als je geen reclame wil, tja dan ben je op deze site op de verkeerde plek en uberhaupt in dit land :)
Synchronisatie naar veel meer apparaten, veel meer aanbod van apps, games, programma's, betere samenwerking met andere apparaten, opener en makkelijker om ff een app buiten een store om te installeren, enz... (gewoon een smartphone zonder bel functie)

Ik zet er toch netjes bij dat ik het wel snap dat er reclame (inkomsten) nodig is? Verwacht alleen dan wel een eerlijke review, al is dat op deze manier natuurlijk zéér persoonlijk, daarom alleen wat opmerkingen en eigen voorkeuren laten zien.
Staat er ook bij:
- 'Advertorial' boven aan deze pagina
- Link vanuit homepage: '.Adv - De B8 65" van LG nader bekeken – De videoreview van Feni'
Ik zag dat inderdaad meer dan duidelijk staan en daarom zei ik toch ook duidelijk dat het reclame is...
Uiteraard is het reclame, dat is ook duidelijk en word ook duidelijk gemaakt. Je krijgt de TV in bruikleen in ruil voor een review.

Maar, daar houd het ook op. Je word niet financieel beloond in dit geval (geen geld en de TV mag je ook niet houden), en er worden ook geen eisen gesteld aan je review buiten wat dingen die je moet bespreken.

Het uiteindelijke oordeel word je niet voorgekauwd. De mening van de reviewer is dan ook zijn mening en niet die van LG of Tweakers.

Is het dan nog wel reclame? Ja, dat denk ik wel. Je krijgt immers een product te leen, dus je kijkt er toch anders naar dan dat je zelf er geld in steekt en het jouw eigendom is wat je nog wat jaren in je woonkamer hebt staan.

En uiteraard is een review altijd een mening. Jou mening hoeft niet het zelfde te zijn. Zeker niet als je andere zaken belangrijker vind dan de reviewer.
Waarom nu nog een b8 review? In principe is dit gewoon een C7, want het heeft de 2017 chip, en nu is de 9 serie uit. Dus eigenlijk 2 jaar oude tv nu nog een reclame vid te maken....
Een B8 is op dit moment het instapmodel en onder de 1000 euro verkrijgbaar.
Gezien de prijs erg scherp en daar is wel een doelgroep voor te vinden.
De nadelen zoals een wat tragere chip e.d. tellen ook mee maar zoals overal geldt bij een instapmodel vooral de prijs als belangrijk argument om een OLED als deze te kunnen kopen.
De B9 is ook weer een instapmodel maar nu nog niet leverbaar en om die reden ook niet te reviewen.
Mijninziens is juist nu het verschil zo klein, dat het niet meer loont om de 2017 hardware te kopen. Het verschil met de C8 is enorm, maar het prijsverschil zeer klein.

De B-serie is zelden een interessante koop als je het mij vraagt. Als die net uit is kun je veel goedkoper de C van vorig jaar kopen. En na een jaar kun je beter de C van hetzelfde jaar kopen.

[Reactie gewijzigd door Bosmonster op 13 mei 2019 16:35]

'Zelden'? Er zijn er pas drie geweest waarbij de B7 wel degelijk precies dezelfde hardware als de overige 7 serie modellen had. Het verschil tussen de B8 en C8 is ook helemaal niet enorm en voor de meeste waarschijnlijk niet eens merkbaar (al helemaal omdat vrijwel niemand hier hem laat kalibreren).
Wel is het zo dat de B modellen in NL pas heel laat op de markt verschijnen (itt Duitsland, Engeland, etc.) en het C model dan allang flink in prijs gezakt is en maar een paar honderd meer kost (waar ze in bijv. Engeland over prijsverschillen van over de 500 euro praten).
in principe is er geen verschil in beeldkwaliteit tussen in de instap modellen en de duurdere modellen van LG. Het enige wat verschilt tussen deze modellen is het geluid. dus mensen die 1400 betalen voor een Lg OLED krijgen hetfzelfde beeldkwaliteit geleverd als een LG oled van 4.000
Dit is niet waar. Het B-model heeft hardware van een jaar eerder en dit heeft wel degelijk uitwerking op de beeldkwaliteit.
Dat is dus ook niet helemaal waar een B series heeft hetzelfde OLED paneel als de rest van de serie. Het is de processor die verschilt en dat is ook pas sinds vorig jaar. Dit is ook waarom nog veel mensen zeggen dat het niet zoveel uit maakt welke je koopt.
Dat was op de B6 ook het geval, de B7 is voorlopig de uitzondering geweest. In de praktijk is de uitwerking ook weer niet dusdanig groot (of überhaupt merkbaar) dat je een B model zou 'moeten' laten liggen.
Waar is de B8 voor onder de €1000 verkrijgbaar? Ik ben oprecht geïnteresseerd, maatje van mij zoekt al
tijdje naar een relatief goedkope oled.
niet helemaal, zegebruiken wel degelijk het nieuwe paneel van 2018 ook nieuwe WEBOS, Bovendien zie of merk je met gewoon kijken het verschil tussen de nieuwe chip en de oude niet. Teminste dat is wat de meeste reviews ons vertellen. Dus waarom de c8 of zelfs de c9 die veel duurder zijn kopen, als de B8 net zo goed is. en HDMI 2.1 heb je nu toch nog niks aan. Misschien dat dat iets word over een jaartje of 5. Maar dan zijn de meeste al weer toe aan een nieuwe. een Micro led.
Het achttal kreeg een televisie thuisgestuurd om mee te stoeien en te reviewen.
Ok, wie nog meer?
Ik verwacht bij een review toch wel iets meer diepgang dan dit ook al is dit een gesponsorde actie.
Helemaal mee eens, zeker het links laten liggen van belangrijke eigenschappen door persoonlijke meningen/voorkeur, dan denk ik vooral aan het geluid.
Heb deze TV nu 3 maanden in huis, de smart omgeving werkt echt super en geluid is erg goed te noemen(zeker voor ' normaal' woonkamer gebruik). Enige nadeel is dat 55'' snel went ;) :P
http://i.imgur.com/cPFiXwa.jpg

5/5 ?

[Reactie gewijzigd door Light21M op 13 mei 2019 21:06]

Het liefste zie ik bij dit soort dingen gewoon "RECLAME" erboven staan i.p.v. advertorial in het klein.
Het liefste moet dat woordje zo klein mogelijk zodat het niet opvalt. Dat wekt irritatie op en al om die reden zou ik dat product al bijna niet kopen.
Het direct niet kopen vind ik dan wel weer onwijs ver gaan, als het product een goede prijs heeft met erg goede eigenschappen, zal ik daardoor een product echt niet links laten liggen omdat er reclame voor gemaakt is...
----bijna niet kopen....
Ik ben Sony fan, maar om erbij te horen tegenwoordig MOET je wel een Lucky Goldstar TV aanschaffen :P
Geen idee wat voor flauwekul je met je OLED TV moet doen om hem te laten inbranden, 3u+ per dag statische desktop tonen en alle refreshers uit?

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True