Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade - Dag 6: Win een Acer Nitro-laptop

12-12-2018 • 08:00

217 Linkedin

Win een Acer Nitro 5

De laatste weken voor kerst viert Tweakers altijd de December Prijzen Parade. Mede dankzij onze partners mogen we jullie, onze trouwe users, dan blij maken met vette cadeaus. Vandaag staat de Prijzen Parade in het teken van de volgende weggeefactie: een Acer Nitro 5 (AN515-52-50KS).

 • Product
 • Specs

Laat je compleet meeslepen door de game dankzij de hightech functies van de Acer Nitro 5. Met het full-hd-ips-scherm is ieder detail zichtbaar vanuit iedere hoek. De krachtige processor, de GTX 1050 videokaart en Acer CoolBoost koeling zorgen er voor dat jij probleemloos kunt doorspelen. Ook tijdens de donkere decembermaand is dit geen probleem dankzij het backlit toetsenbord.

De belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal 15,6"
Resolutie 1920x1080 (full hd)
Toetsenbordindeling Qwerty
Videochip GeForce GTX 1050
Werkgeheugen 8GB
Geheugentype Ddr4 (sodimm)
Opslagcapaciteit 256GB pci-e nvme-ssd
Totale opslagcapaciteit 1,256TB
Cpu/soc Intel Core i5-8300H
Geheugengrootte videokaart 4GB
Laptopextra's Cardreader, verlicht toetsenbord, hd-webcam
Besturingssysteem Windows 10 Home

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag, Acer. Wil je deze winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen en je maakt automatisch kans. Niet gewonnen? Niet getreurd, want alle deelnemers ontvangen eenmalig een e-mail met een kortingscode van onze partner. Zo wint iedereen een beetje.

December Prijzen Parade - Dag 6

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 december 2018 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 13 december 2018 07.55 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 13 december 2018 bericht via e-mail (niet-winnaars ontvangen geen bericht). Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Door deelname aan de poll ga je akkoord met het ontvangen van een eenmalig bericht via Tweakers met een kortingscode van Acer.
 • Niet-winnaars ontvangen eenmalig een kortingscode per e-mail. Binnen enkele dagen ontvang je de code. (Onder niet-winnaars wordt verstaan: deelnemers die op 'Ja, ik wil kans maken op een Acer Nitro 5!' hebben geklikt op de poll en niet gewonnen hebben).
 • De kortingscode is geldig op de Acer Nitro 5 zolang de voorraad strekt.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Acer zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (217)

Wijzig sortering
"404 Not Found
.Plan met slug december-prijzen-parade-dag-6-win-een-acer-nitro-laptop.html niet gevonden."

10x refresh button gedrukt en eindelijk succes. Nu fingers crossed en afwachten :)
Ik had precies hetzelfde. Komt door al die Tweakers die met smart wachten op de volgende dag van de December Prijzen Parade. De prijzen zijn ook wel weer erg goed.

Off-topic: Ik zie dat bij elke dag staat dat je account actief moest zijn voor 6 decermber 2018. Was het niet eerlijker geweest om bijvoorbeeld 1 december aan te houden? In elk geval een datum van vóór de vooraankondiging van de December Prijzen Parade? Er zullen vast legio accounts zijn aangemaakt voor 6 december om ook maar een kans te maken, juist n.a.v. de vooraankondiging. Begrijp me niet verkeerd, alle accounts zouden evenveel kans mogen maken wat mij betreft, maar mensen die puur voor de prijzenjacht hier komen om een accountje aan te maken.. moet je die willen belonen?

@nhaandrikman De aankondiging was op 4 december dat op 6 december de Prijzen Parade van start zou gaan; ik verwacht niet dat Tweakers 4 en 5 december geen activatiemails heeft verstuurd.

@B-Real @himlims_ Winnaars kunnen niet inactief zijn, want ze moeten volgens mij wel actief ingelogd zijn en op een poll klikken. Het gaat er mij ook niet om dat het Tweakers zijn met veel Karma, veel forumreacties of reacties op nieuwsartikelen. De eerste jaren dat ik hier kwam had ik ook geen account, maar was ik vooral geïnteresseerd in de artikelen, dus kwam ik hier vooral om te lezen. Later kreeg ik meer vragen, etc. en heb ik een account aangemaakt en ben ik zelf ook gaan vragen, maar ook dingen gaan toevoegen aan de community (tenminste, ik hoop dat het nuttige toevoegingen waren :)). M.a.w., ook zonder actief deel te nemen kun je best een Tweaker zijn. Waar het mij vooral om gaat is dat je, ook als lezend Tweakers-lid, kans zou moeten kunnen maken, ook al voeg je weinig toe aan de community zelf. Maar als je alleen hier komt om een prijsje (nou ja, het zijn beste prijzen dit jaar) te pakken, dan lijkt me dat niet welkom. Dus vandaar dat ik zou opteren voor een datum vóór de vooraankondiging, zodat je er in elk geval al wat uitfiltert.

Daarnaast: Clones zouden toch sowieso niet moeten kunnen winnen, want das war verboten!

[Reactie gewijzigd door Frituurman op 12 december 2018 09:05]

Die discussie is ieder jaar, mede omdat bij de lijst van winnaars veel nieuwe en of clones/inactieve zitten...
Tja, inactief.. kunnen toch ook mensen zijn die niet veel reageren maar wel lezen? Zelfde voor nieuwe accounts (hoewel daar natuurlijk ook mensen bij zullen zitten die alleen hiervoor een account maken).
En inactieve mensen kunnen helemaal niet meedoen, omdat je zelf op de knop moet drukken om mee te kunnen doen. Daar ben je dus al actief mee bezig.
Zou leuk zijn als er 2 prijzen per dag waren: eentje voor iedereen en een luxere voor de tweakers met wat meer karma. Je trekt dan alsnog nieuwe bezoekers, maar beloont ook je trouwe garde
Sommige mensen zijn niet gauw tevreden... Wees blij dat er zo'n leuke actie is met prachtige prijzen zoals deze! _/-\o_
Dat is dus hetzelfde als kans maken op een olympische medaille vanachter je tv O-) ;)
Kan je ergens terug vinden wie er gewonnen heeft met prijsvragen van tweakers? Zoja waar? :P
Kan je ergens terug vinden (...)
Tja, hoe zoek je iets op het internet...

Met de meest voor de hand liggende methode vind ik bijvoorbeeld reviews: Tweakers speelt voor Sinterklaas: de winnaars zijn bekend!
Ja Ok, die vond ik ook, maar ik vond dat toch niet van elke prijsvraag oid. Dacht dat er zoiets misschien ook zou zijn.
Dat staat gewoon in dit bericht: "Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd."
Ja, en misschien zouden ze (T.net) eens moeten luisteren.
< 6 maanden lid, en < dan 10 posts in forum en/of frontpage? uitgesloten van deelname. Klaar, het is toch bedoeld voor tweakers, niet voor gold diggers?

"Vind je het een gave actie? registreer, maak jezelf actief in de tweakers gemeenschap, en dan kan ook jij volgend jaar meedoen met deze actie!!!!!" (beetje marketing er tegen aan voor de commerciele moeder van T.net, ét voila, iedereen blij)

Krijg je ook nog terugkerende bezoekers, meer reclame inkomsten, ik zie geen nadelen.

@Anoniem: 120539 Daar heb je helemaal gelijk in.

[Reactie gewijzigd door zion op 12 december 2018 10:39]

Het is voor Tweakers ook acquisitie hè.

Als er 10.000 accounts bijgemaakt worden waarvan 5% blijft hangen, dan heb je toch weer 500 Tweakers erbij.
en dat is in mijn scenario toch niet anders, sterker nog, alleen maar beter, want dan heb je misschien "maar" 3000 nieuwe accounts, maar waar wel 50% blijft hangen....

(puur uit de lucht gegrepen cijfers btw)

[Reactie gewijzigd door zion op 12 december 2018 11:38]

Anoniem: 120539
@zion12 december 2018 09:40
< 6 maanden lid, en < dan 10 posts in forum en/of frontpage? uitgesloten van deelname. Klaar, het is toch bedoeld voor tweakers, niet voor gold diggers?
Die 6 maanden kan ik me iets bij voorstellen.
Dat iemand zijn mening voor zich houdt wil niet zeggen dat het geen actieve gebruiker is.
Zoals ik een andere dag al heb gemeld: Je bent voor Tweakers iets waard als je (1) advertenties consumeert en (2) iets bijdraagt, zodat de site als geheel nuttiger wordt, en dus meer bezoekers trekt, en dus punt 1 weer omhoog stuwt.
Iemand die alleen leest, (en dus ads consumeert) en regelmatig iets koopt vanuit de Pricewatch zou zomaar meer kunnen opbrengen dan iemand die regelmatig een onzinnige bijdrage (zoals deze van mij) levert aan discussies.
Ik ben juist abonnee geworden om GEEN advertenties te hoeven consumeren.
En dan zou ik niks waard zijn terwijl het mij geld heeft gekost. 8)7
Het abonnee zijn siert je.
Ik kan me echter voorstellen dat Tweakers opgeteld meer geld ontvangt voor regelmatige bezoekers met advertenties dan voor abonnees. Wellicht dat iemand met kennis van zaken op de advertentiemarkt daar een mooie inschatting van kan maken.
Daarom zou een eerlijkere variant ook zijn dat je inderdaad zolang lid moet zijn, zeg een jaar, en dat je minstens 1x per 2 maanden ingelogd bent geweest.

Zo voorkom je een spam accounts en ook spam posts van mensen die maar die 10 posts proberen te halen :)

[Reactie gewijzigd door Nat-Water op 12 december 2018 10:44]

Het aantal pageviews van een account dan. Een middag F5-en is het niet waard lijkt mij, maar lurkers maken gewoon een kans.
Beetje jammer. Aangezien je geen abo hebt, gebruik je dus een adblocker. Wel gebruik maken van de content maar daar op geen enkele manier voor “betalen” is niet echt fair....
misschien koopt ie veel via de pricewatch?
Als tweakers zelf haar advertensies serveert op haar zullen deze niet geblokkeerd worden.
Third party reclame liever niet, vandaar de block.
Waarom zou dit niet fair zijn? Tweakers staat het gebruik van een adblocker toe, dat is hun keuze.
Waar vind ik de lijst met winnaars eigenlijk?

Dat winnaars kunnen bestaan uit, op het oog, inactieve leden lijkt me logisch. Zoveel users en een hoop mensen die niet de behoefte hebben om actief te reageren, maar misschien wel veel meer op deze site rondhangen dan de veelposters. Tja, moeten die dan minder kans hebben?
Totaal aantal vergaarde karmapunten boven de x aantal. Zit je er onder doe je niet mee. Je doet gewoon niet mee.
Ik doe al vanaf dag één mee. Geen idee hoeveel jaar dat al is maar nog nooit wat gewonnen :+
Met wat voor soort reacties of forumposts ben jij begonnen om actief deel te nemen in de Tweakers community ? Zelf zou ik dit ook wel willen, maar ben enkel nog student dus tegenover mensen die al enkelen jaren in het vak zitten haalt dit toch niks uit.

Wel heb ik het graag over games/films (vooral Marvel)/boeken/IT-security. Hoe zou ik hiermee zelf dan iets kunnen toevoegen of meegaan in discussies ? (serieuze discussies gerelateerd aan IT... niet onderlinge discussies tussen mede-tweakers) ... :)

Alvast bedankt ;)
Is dit een serieuze vraag? Dat kan dan misschien beter op de DM. Maar de community is zoveel breder dan alleen IT-gerelateerd. Als je graag over Marvel praat of films; er zijn complete topics te vinden op GoT (het forum). Gaming en boeken net zo! :) Er zijn complete topics over 'Wat eet je vandaag?' of 'Hoe gaat de Tweaker naar de WC?'. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het is soms serieus, soms voor de leuk.

En dat je denkt dat jouw toevoegingen niets uithalen. Hoezo niet? Je zou vragen kunnen stellen (er zijn ook specifieke topics die gaan over security), want ook dat zijn toevoegingen. Je prikkelt je mede-tweaker tot nadenken over zijn eigen rol of over jouw vraagstuk en daar krijg je dan vaak wel weer een goed antwoord op. Jij komt er verder mee, maar je helpt daarmee ook de Tweakers die zelf weer wat minder reageren. Gewoon doen! Domme vragen bestaan niet! :)

@RandomCreated No problem!

[Reactie gewijzigd door Frituurman op 12 december 2018 09:26]

Het was inderdaad een serieuze vraag. Heb al even gekeken naar enkele forums waar ik actief kan deelnemen. Het is altijd prettig om je mede-tweakers te prikkelen tot nadenken over je vraagstelling/stuk. :)

Bedankt voor de snelle reactie :) Zit zelf wel in een van de discord servers gemaakt vanuit Tweakers, en daar doen mensen heel actief gamen/Discussiëren/tech-related informatie geven/overleggen etc. En krijg ook door de vragen die hier op Tweakers zelf en in de Discord server gesteld worden veel meer motivatie om dingen te ondernemen en proberen als het gaat om IT-gerelateerde topics. Maar ook de motivatie om actiever op tweakers mee te kunnen doen en bijdrage bieden aan de community.

Hartelijk dank voor de reactie :D

[Reactie gewijzigd door RandomCreated op 12 december 2018 09:25]

Zelfs een 'nutteloze' opmerking kan weer aanleiding zijn om iets op te rakelen, wat uiteindelijk weer voor iemand anders belangrijk te zijn.

Al zou het alleen maar zijn om een andere kant van de zaak te belichten, of zelfs tegen te spreken
Daarom dat ik dus ook meer in gesprek ga en opmerkingen plaatsen. Altijd leuk om zo zaken op die manier te belichten en te bespreken. Dankjewel :D

[Reactie gewijzigd door RandomCreated op 12 december 2018 12:40]

Met "op het oog inactief" bedoelde ik leden die wel een account hebben, hier praktisch dagelijks rondhangen maar dus zelden reageren of misschien zelfs niet eens altijd ingelogd zijn. Die mensen horen wel kans te maken.

Daar staat ook tegenover dat je mensen hebt die alleen een account hebben om de poll aan te klikken bij dit soort acties, dit eruit filteren lijkt me erg lastig.

Dus voor Tweakers gewoon de beste opties om alle accounts even veel kans te laten maken, mits aangemeld voor 6 december dus. Wellicht had die datum nog wat verder naar voren geschoven kunnen worden idd, maar so be it :)
Er staat mij iets van bij (heb het niet gecheckt) dat vorig jaar de deadline van inschrijving elke dag een dag opschoof. Dan is dit al een stuk beter. Maar ik kan daar dus flink naast zitten.
Klopt, dit is de eerste keer dat er een vaste startdatum staat, tot nog toe was het nu inschrijven, en morgen meedingen
Off: het account moet voor 6 december geactiveerd zijn. Ga er van uit dat de activatiemails pas vanaf de 7e verstuurd worden ;)

On: leuke prijzen weer dit jaar. Iedereen succes !
De manieren waarop authenticity wordt verkregen zijn spartaans. Je kunt er donder op zeggen dat er clones bestaan met een @gmail.com adres (of wat voor publiek adres dan ook) die enkel een keertje zijn ingelogd via een 4G proxy van een van de 3 mobiele boeren. Om nog maar te zwijgen over proxies bij grote bedrijven. Er is ook -behalve deze prijzen- weinig reden om daar werk van te maken. Dus de schade wordt voor lief genomen.
Misschien een domme vraag maar de korting codes wanneer krijg je die?
Heb er nog 0 ontvangen namelijk.

[Reactie gewijzigd door Th0rsten op 12 december 2018 09:44]

Lijkt mij geen domme vraag, maar heb helaas geen definitief antwoord voor je.

Heb je wel bij elke dag tot nu toe gezegd "ja, ik wil winnen" ?

Ik heb namelijk voor de Philips en LG TV's op "JA!!!" geklikt en heb daarvoor inmiddels een kortingscode ontvangen in mijn DM-box.

Nu weet ik wel dat het zo is dat niet iedereen tegelijk een code ontvangt.

Dit staat er in de voorwaarden:

"Binnen enkele dagen ontvang je de code. (Onder niet-winnaars wordt verstaan: deelnemers die op 'Ja, ik wil kans maken op een Acer Nitro 5!' hebben geklikt op de poll en niet gewonnen hebben)."

Als je dus op "Nee, ik doe niet mee" klikt ontvang je sowieso ook geen code.

Hope this helps :)
Hoi Dartbord,

Heb al aan 4 acties meegedaan en op "JA!!!" geklikt.

Maar omdat ik nu 0 berichten krijg weet ik niet of ik überhaupt mee doe.
Die korting codes zijn handige feedback voor of je in de loting bent opgenomen en voor de boxen actie korting's code was oprecht in geïnteresseerd want mijn huidige situatie wil ik graag upgraden :Y)

Misschien tweakers admin even een berichtje sturen dan maar.

[Reactie gewijzigd door Th0rsten op 13 december 2018 10:21]

Hier keurig elke keer een mail gekregen :)
Mocht je geen code meer ontvangen, dan mag je me een DM sturen, ik gebruik de codes toch niet;)
Er stond bij een van de vorige dagen dat je uiterlijk 11 December de codes van de Expert prijzen binnen zou moeten hebben (de twee tv's en een soundbar). Is een 10% kortingscode op een beperkt assortiment ...

[Reactie gewijzigd door apis29 op 12 december 2018 11:46]

Deze heb ik dus ook niet gekregen thx voor de info!
Mooie prijzen dit jaar! Uiteraard wil ik winnen!
Morgen een mooie camera? Dat nieuwe mirrorless systeem van Canon lijkt me wel wat :) mag best zonder glas ....
Die van Nikon liever, de Z6 of Z7. Met adapter (eventueel zonder lens).

Maar goed uberhaupt iets winnen (want alles tot nu toe zou erg leuk zijn geweest) is al prima.
Zeker weten! Ze pakken behoorlijk uit deze keer.
Prijzenslag lijkt het wel, als je wat wint, win je wat moois, dat was bij prijzenslag soms wel anders ^^
Ik (lees: mijn kinderen) kan hem wel goed gebruiken, dan wordt papa's PC niet gekaapt voor een potje Fortnite }>
Kids hebben gewoon van pappa’s pc te blijven. :+
Ze hebben ook een PS4, alleen PC blijft natuurlijk gewoon "MasterRace" 8-) .
Voor fortnite zal dat niet heel erg uitmaken toch? Fortnite ondersteund volgensmij gwn keyboard met muis voor de ps4.

De graphics zal voor dat spel niet veel onder doen gok ik zo :+
Mooie prijs, mooi C2D E8400 vervangen haha
En ik dan met mijn E6600? :+
Ik hoop echt dat de trekkingen op actieve accounts vallen. Anders lijkt het als staatsloterij vroegah die prijzen liet vallen op niet verkochte loten. :/
Als je een account aan hebt gemaakt, maar er nooit iets mee doet, dan kan die deze prijs ook niet winnen, want je moet op een knopje klikken hé? :)

Als iemand al een tijdje een account heeft, maar alleen dingen leest en verder nooit opmerkingen maakt, tja dan maakt die persoon ook gewoon eerlijk kans als hij/zij op het knopje drukt.
Hoppa, weer een dikke laptop.. De prijzen worden er maar niet minder op, succes allemaal!
Mooie prijzen hoor, goed bezig Tweakers!
Uiteraard wil ik kans maken. <insert random zielig verhaal></insert>. :) Succes iedereen!

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 17

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee