Door Guido Hoogvorst

Word nu Elite-abonnee en ontvang een uniek Tweakers-toetsenbord

01-05-2018 • 17:22

100 Linkedin

Wat dacht je ervan om over een uniek en beperkt verkrijgbaar Tweakers-toetsenbord te beschikken? Speciaal voor jou heeft Tweakers een toetsenbord samengesteld, dat wij vanaf vandaag beschikbaar stellen voor nieuwe en verlengende Elite-abonnees.

Vier antisliprubbertjes, een cnc-gesneden aluminium frame, volledig programmeerbare rgb-leds, 64 hot-swappable Gateron Red-switches, met daarop 64 hot-swappable dye-sublimated en gelaserde keycaps. Mocht jij liever op een azerty-, qwertz-, of exotische dvorak-toetsenbordindeling willen typen, of een andere kleur switches prefereren, dan is dat dus geen probleem.

Dat alles sluit je aan met een hypermoderne usb-c-kabel, zodat het niet nodig is om de accu van jouw toetsenbord op te laden of de batterijen te vervangen net op het moment dat je een belangrijke game aan het spelen bent. En als kers op de taart is dit alles in Tweakers-kleuren en met het Tweakers-logo uitgevoerd.

Wil jij dat dit toetsenbord binnenkort op jouw bureau staat, sluit dan een Tweakers Elite-abonnement af en profiteer van nog veel meer voordelen:

 • Controle over reclame
 • Een speciaal labeltje bij je username
 • Custom css
 • Speciale winacties voor abonnees
 • Speciale Abonneedag op Tweakers HQ
 • Voorrang bij kaartverkoop Tweakers-evenementen
 • Grotere kans op prijzen bij het meedoen aan winacties
 • Bètatoegang bij grote releases van Tweakers
 • Toegang tot abonneeforum
 • Live je eigen statistieken inzien
 • 10GB opslagruimte in fotoalbum
 • Een 'executive' lunch met het Tweakers-management
 • Toegang tot het Tweakers Awards-evenement
 • Vermelding Eliteboard op de website en Tweakers HQ
 • Abonnement op Tweakers/Hardware.Info Magazine

Nieuw, verlengen of upgraden

Heb je nog geen abonnement, dan kun je heel makkelijk in onze aboshop een Tweakers Elite-abonnement afsluiten. Heb jij eerder dit jaar een Elite-abonnement afgesloten of verlengd, dan krijg jij ook automatisch het toetsenbord opgestuurd.

Wil je een lopend Hero- of Supporter-abonnement upgraden naar Elite? Dat kan en dat gaat dan gelijk in. We zetten je openstaande ‘tegoed’ van je oude abonnement naar rato om in extra dagen voor je nieuwe abonnement. Uiteraard ronden we dat in jouw voordeel af.

Wij hopen je snel te begroeten als Elite-abonnee!

Reacties (100)

Wijzig sortering
Ik ben eigenlijk wel benieuwd waar je zo'n toetsenbord kan laten maken.
Die worden op Tweakers HQ in een donkere kelder op een zaterdagmiddag door een zekere Henk in elkaar geflanst. Vervolgens wordt hij op maandagmorgen ingestraald door hoofdredacteur Wout en op dinsdagmiddag doet Arnout Wokke er nog een zijden strikje omheen. Als je geluk hebt is het volle maan en doen de elfjes er woensdagnacht nog een rondedansje om. Dan heb je hem woensdag binnen.

China kan natuurlijk ook maar dan is hij veel later binnen en danst alleen de productierobot er een rondje omheen.
ik mis de elfjes bij blauw maanlicht...
Bedankt voor de heldere uitleg :+ :+ :+ :+
Tweakers heeft er ook aandacht aan besteed, maar Linus Tech Tips heeft meer inzicht. Onderdelen kan je bestellen op Aliexpress.

https://www.youtube.com/watch?v=yd4T78x6Zhc

Valt je iets op als je het toetsenbord in het filmpje ziet? Hmmmm? Hmmmm?

Voor de mensen die hem willen even een waarschuwing, dit is een zgn 60% keyboard, dat wil zeggen dat het een zeer compact toetsenbord is. De backspace delete zit op een zeer rare en oncomfortabele plek en daarnaast is de afstand tussen de toetsen heel klein. Als hebben dingetje is het leuk om te hebben natuurlijk, maar als je hem gaat gebruiken voor het serieuze werk dan moet je het maar kunnen. Als je nu een 87 tenkeyless of 105 full keybord hebt dan zal dit toetsenbord hard tegenvallen.

[Reactie gewijzigd door SizzLorr op 2 mei 2018 21:19]

Deze layout zal inderdaad flink wennen worden als je vanaf een completere layout komt, echter is niet alles wat je zegt correct:

-Op een 60% toetsenbord zit de backspace op dezelfde plek als op een normale layout.
-De afstand tussen de toetsen is gelijk aan andere layouts, anders zou je problemen krijgen met de compatibiliteit van Keycaps.

60% bordjes zijn leuk als je spelletjes speelt zonder F-toetsen of een extreem ruimte gebrek hebt. Mocht je de functionaliteit van een Tenkeyless (87 toetsen) willen in een compacter formaat, is de 75% layout (84 toetsen) een geweldige keuze! :)

[Reactie gewijzigd door vSev op 2 mei 2018 11:48]

Je hebt gelijk ik bedoelde de delete knop. Dat ze even ver uit elkaar zitten dat kan ik toch echt betwisten. De standaard afstand tussen twee toetsen is 3/4inch, of wel 19,05mm. De standaard afmetingen van een keycap is 18x18 mm, dat wil dus zeggen dat elke toets 1,05mm spacing heeft.

Op 60% toetsenborden gebruiken ze 19mm, ofwel 1mm spacing, ofwel een verschil van 0,05mm. Is niks ga je zeggen, maar op een volle rij toetsen is dat toch 0,35mm. Dat is genoeg om zover off center te zitten dat de toetsen raar aanvoelen.

Omdat je zover off center zit zal je de toets ook een beetje schuin naar beneden duwen wat weer net genoeg is (daar komt die extra 0,05mm vandaan) om de toets ernaast te schrapen waardoor je toetsen kraken en stroever aanvoelen.

[Reactie gewijzigd door SizzLorr op 2 mei 2018 21:41]

en weg is de romantiek
hahahahaha :+ ik proestte gelijk mn koffie uit
ga eens rondkijken op TaoBao (alleen Chinees) of AliExpress, je kan daar alle onderdelen bestellen voor dit soort toetsenborden. de toetsenborden worden namelijk ook vaak zelf geassembleerd.
er is best een grote community omheen ontstaan die ook wel bereidt is veel geld voor een toetsenbord te betalen, €200 voor alleen een set keycaps komt redelijk vaak voor.

als ik zo kijk naar dit toetsenbord kijk denk ik dat als je iets vergelijkbaars zelf zou kopen je er ongeveer €130 voor zou betalen. maar ik neem aan dat Tweakers er wel wat minder voor heeft betaald.
Zit hier een minimale subscription time aan vast? Want voor net geen 19 euro is dit natuurlijk een erg goedkoop toetsenbord.
Is 1 jaar met stilzwijgende verlening. €225 dus minimaal.
Volgens mij kan je je abonnement gewoon meteen opzeggen, en wordt niks verlengd
Probeer je nu een toetsenbord voor 20 euro te bemachtigen? Nee toch. :Y)
nee hoor, ik bedoelde enkel dat wanneer je vandaag een jaar abonnement afsluit, en het morgen opzegt, dan wordt deze niet stilzwijgend verlengd ;)
Dat is wat stilzwijgende verlenging betekent, als je niet opzegt wordt het verlengd.
Je kunt zeker per direct opzeggen. Dan zit je nog steeds vast aan de contractperiode van een jaar. Daarná kun je opzeggen per maand en dat is ook hoe de wet werkt. Het toetsenbord valt onder de tegenprestatie die Tweakers.net zal leveren als jij dat jaarcontract aangaat.

Besluit je om vroegtijdig het contract te beindigen, zonder dat je het volledige abbonneegeld voor dat eerste jaar hebt betaald, dan zul je alsnog voor het toetsenbord moeten betalen (of als je mazzel hebt zijn ze coulant en kijken ze naar een andere oplossing.) Overigens zul je hier al met een hele goede reden moeten komen om er onderuit te komen... Een website is globaal bruikbaar, dus "ik ben verhuisd" zit er al niet meer in en voor de meeste andere redenen geldt vrijwel altijd dat je dat vóór ondertekenen van contract had kunnen bedenken.

Beetje zelfde verhaal als energieleveranciers die iPads "cadeau" doen met een "speciaal tarief" zonder korting. Uiteindelijk betaal je er gewoon voor, linksom of rechtsom.

[Reactie gewijzigd door Vyo op 2 mei 2018 14:03]

Gewoon even lezen. Er staat duidelijk vermeldt dit om een EENMALIGE betaling gaat gelijk aan 18.95 per maand.
Je betaald dus 12x 18.95 ineens via ideal en dan stopt het na 12 maanden automatisch.
Via bank wordt het automatisch verlengd na 12 maanden. De minimale contracture is 12 maanden.

Dat is dus een hele andere prijs dan 19 euro voor een keyboard zoals jij zegt.
Na 12 maanden wordt het automatisch verlengt per maand, niet per jaar. Automatisch verlengen voor een jaar is bij wet verboden voor consumenten.
Ja, maar zo hoeft het niet te gaan. Het abonnement kan best verlengd worden met 1 jaar en je dan 225 euro kosten. Maar zeg je dan een maand later alsnog op, dan moeten ze je de resterende 11 maanden terugbetalen. Maar een factuur met een jaarbedrag mag dus best.
volgens mij sluit je altijd voor minimaal 1 jaar af en is het 19 euro per maand
Staat op de pagina erbij :)

Prijs bij jaarlijkse betaling per automatische incasso
Looptijd: 1 jaar met stilzwijgende verlenging. Iets verder klikken dan je neus lang is

[Reactie gewijzigd door 401096 op 1 mei 2018 17:30]

Dit vraag ik me ook af. Zal je wel een jaar aan vastzitten, al staat dit niet in het artikel.
Kunnen jullie iets meer vertellen over het 'Tweakers- en Hardware.Info-magazine'? Is dit hetzelfde als HW.Info magazine?
Het gaat om een flip-cover: aan de ene kant zie je HWI-magazine, aan de achterkant (en omgedraaid) krijg je Tweakers Magazine te zien. We publiceren oa interviews, achtergronden en build-artikelen, een deel komt daarna op de site, een deel niet. De laatste editie verschijnt vrijdag en heeft retro een beetje als rode draad.
Klinkt goed! Had het .plan niet gezien.. inmiddels maar een abo genomen. :)

Vind het goed dat T.net aan de community denkt, met HW.info lijkt me de combinatie een goede. Al zou ik wel meer artikelen van hun hier willen zien en visa versa. Al weet ik niet of dit ook de koers is die beide sites willen varen.
Mooie actie :) Ik word persoonlijk alleen niet blij van een toetsenbord zonder numpad, al zie ik dat veel van mijn collega's dat nooit gebruiken. Ligt een full size toetsenbord in het verschiet?
Dat is gereserveerd voor het Extra Uber Elite-abonnement van €1337 per jaar O-).
Precies mijn gedachte. Als het nou een full-size toetsenbord was geweest zou ik het wel willen overwegen.
Ik ben op vakantie geweest en zie dit nu pas. Op de pagina om een abonnement af te sluiten is toetsenbord niet te kiezen. Houd dit in dat ze op zijn?
Zijn niet op, maar aangezien die info hardcoded is en onze development er momenteel door GDPR geen tijd voor heeft, is dat niet aangepast. Maar jij krijgt gewoon zo'n kewl toetsenbord thuis opgestuurd als jij Elite abonnee wordt
Ik zie liever dat het gewoon klopt :P Maar ik ga het beleven; ik ben Elite abonnee geworden.
Ik ook... Maar het zijt zo
Anoniem: 372172
@Kees0305 mei 2018 19:15
Deze vraag kan @Ginz het beste beantwoorden volgens mij :)
geinig toetsenbord maar ik zie zelf niet echt de meerwaarde van elite ten opzichte van hero wat ik nu heb.
Ook als je je abo verlengt met elite krijg je het toetsenbord ;-)
ja dat weet ik maar ik heb hero en ik zie de meerwaarde van elite niet in.

en deze aanbieding geld niet voor hero
En elite is ook nog eens 5 keer zo duur
Waarschijnlijk voor de echte fans :) En natuurlijk om de website te steunen. Ik zou graag abonnee worden, maar ik ben een echte Hollander :)
Zal ook een beetje gek zijn. Toetsenbord is al rond de 150 euro :D
Is ie al uitverkocht? Ik kan 'm niet selecteren, alleen de mok.
Als ik het zo lees krijgt iedereen die dit jaar al verlengd heeft of een elite abonnement heeft afgenomen dit keyboard.

Leuke actie trouwens
Kijk, T.net snapt tenminste dat die Shift \ Z een nutteloze een flut layout van een keyboard is, netjes :D

Minpunt, ik heb liever fullblown keyboards, de 101/103/105 versies zegmaar :(
Volgens mij wil jij de 104 ANSI key layout en niet de 101/103/105.

101 is 104 zonder de windows / fn toetsen.
103 is een rare variant met hoge enter en een korte backspace.
105 is ISO, dus met de hoge enter en korte shift die 'officieel' het Nederlandse toetsenbord is.

https://en.wikipedia.org/..._ANSI_ISO_KS_ABNT_JIS.png
Ik heb mijn Hero abo omgezet in een Elite maar zie nergens iets staan over het toetsenbord...?
Komt vanzelf goed
Wat gebeurd er met de 10gb foto's als je abonnement verloopt?
Die worden tentoongesteld in een openbare gallery :9~

- Heb eerder gelezen/ gehoord dat ze dezelfde methode als Google en Microsoft hanteren. Je krijgt een melding en je moet opruimen als je teveel hebt. Op gegeven moment als je niks doet kan hij wel geleegd worden. Al vermoed ik dat Tweakers wel iets liever zal zijn in het begin. :)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee