Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Doe de Achmea Treasure Hack en win een van de twintig Raspberry Pi's

29-11-2016 • 06:01

50 Linkedin

In ieder van ons schuilt een beetje een hacker, want wat is er leuker dan te weten wat je niet mag weten, te gaan waar je niet mag komen of te vinden wat verstopt zit? Tweakers en Achmea dagen je uit om in de Treasure Hack zo ver mogelijk te komen en een van de verborgen prijzen te winnen. Op het Tweakers HQ zijn Raspberry Pi 3b’s verstopt en het is aan jou om ze te vinden. Ga jij de uitdaging aan?

Je kunt een van de twintig Raspberry Pi’s winnen als je de zoektocht succesvol afrondt. Weet jij alle obstakels te omzeilen? Dan ben je naast kanshebber op een van de prijzen ook van harte welkom bij een exclusieve kennismaking en nieuwjaarslunch op het hoofdkantoor van Achmea. Want Achmea wil zeker met je kennismaken; jouw vernuft en inzicht kunnen gaan helpen bij de preventie van echte hacks.

Naast een leuke game mogelijk maken wil Achmea jullie graag laten zien dat het werken als it-trainee ook een uitdaging is. Geen saai repeterend werk, maar veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens je traineeship ga je in blokken van zes maanden vier verschillende opdrachten uitvoeren. Die opdrachten vinden plaats binnen de verschillende afdelingen van Achmea IT. Je gaat je tanden zetten in actuele thema’s als innovatie, security, business intelligence en big data. Op de pagina van Treasure Hack lees je er meer over en in het forumtopic kun je je vragen stellen aan it-trainees Michelle en Sven.

Doe mee met de Treasure Hack van Achmea en win! Om de game te kunnen spelen dien je de pagina via een laptop of desktop te bezoeken met een browser die WebGL ondersteunt.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (50)

Wijzig sortering
Ethisch hacken dus? Zodat je daarna met al je ethisch besef aan de slag mag bij een bedrijf wier businessmodel bestaat uit het zo onbehulpzaam mogelijk zijn tegen en het zo veel mogelijk traineren van dik betalende klanten om maar niet uit te hoeven betalen? Dat lobbyt bij overheden om er regelgeving door te krijgen die meer omzet genereert ten koste van de maatschappij? Nee dank je.

IT-ers zijn inmiddels onmisbaar voor het reilen en zeilen van de wereld. Laten wij als onmisbare krachten dan ook onze verantwoordelijkheid nemen, zeker nu de IT-banen weer voor het oprapen liggen, en alleen kiezen voor werkgevers die de wereld daadwerkelijk een betere plek proberen te maken.
In dat geval kun je bij nog maar heel weinig bedrijven aan de bak, en een heleboel (kleine) detacheerders doen ook klussen voor grote bedrijven. Ongeveer onze hele AEX doet flink aan lobbyen, heeft meer regels dan klantvriendelijkheid en probeert meer en meer winst te genereren ten bate van de aandeelhouders. That's life, en in plaats van dan maar niet meer voor die bedrijven gaan werken bestaat er een 2e optie, die je aankomend voorjaar mag uitoefenen. Stem voor goede regelgeving, en zorg dat overtreders op de vingers getikt worden.

Dat lijkt me beter dan het negeren van ongeveer alle banen, omdat de top er nare praktijken op na houdt.
Je kan bijvoorbeeld werken voor de overheid (uiteraard niet voor het ministerie van Volksgezondheid, want dan werk je alsnog voor Achmea), binnen de culturele sector, bij "kleine" verzekeraars die niet tot de grote vier behoren, en bij de enorme berg bedrijven in Nederland die wél met ethisch besef gerund worden. Dat zijn er immers genoeg; je bewering dat er bijna geen keuze is als je niet voor een bedrijf wilt werken dat er nare praktijken op nahoudt snijdt dan ook geen hout.
Voor het geval het je ontgaan is: de culturele sector is niet op zoek naar nieuwe medewerkers., afgezien van misschien een medewerker Outplacement. De bulk van de werkgelegenheid in Nederland en elders is te vinden in de commerciële sector, omdat daar nu eenmaal het geld verdiend wordt waarvan de salarissen betaald moeten worden.
Wanneer heb je voor het laatst gesolliciteerd binnen de culturele sector? Ik weet uit m'n hoofd vier culturele instellingen die op zoek zijn naar IT-personeel, en dat is alleen nog in de plaats waar ik woon.

Welke ervaring heb jij binnen de culturele sector waar je jouw uitspraak op baseert?

[Reactie gewijzigd door HooksForFeet op 29 november 2016 14:36]

Ik kijk van de andere kant (subsidies).
"Stem voor goede regelgeving".... hahaha.. de helft van alle Eerste Kamerleden heeft nauwe banden of commissariaten bij zorgverzekeraars. Dat kun je dus wel shaken.
Ik negeer mijn hele leven al 99% van de banen omdat ik niet wil bijdragen aan corruptie. Kan je vertellen dat dat prima te doen is in deze tijd, zit er goed bij en mag niet klagen. Ik werk als Freelancer en bepaal zelf waar ik mijn tijd in steek. :)
En hoe vind je die bedrijven?

Als ik google naar ethische bedrijven zie ik namen zoals Capgemini die onze overheid uitzuigt (zie zembla uitzending 'spaghetti code' van 02-09-2015).
Door bijvoorbeeld wat meer werk te doen dan een minuut Googelen naar "ethische bedrijven".

Je kan als IT-er geen LinkedIn-profiel aanmaken zonder direct dagelijks overspoeld te worden door berichten van recruiters. Zeg zo'n recruiter eens wat je verlangt van je werkgever, bijvoorbeeld een ethisch besef als een van de kernwaarden. Lees je eens in over de werkgevers waar zij mee komen. Geef aan waarom het niets voor je is en dat je dit eerder ook al hebt aangegeven. Laat hén eens met goeie opdrachtgevers komen. Dat is immers hun werk, en het is er die recruiter alles aan gelegen om jou een vacature aan te bieden die je accepteert. Maak gebruik van dat belang.

Of ga zelf op zoek. Pluis de vacatures na van zorgverzekeraars die niét onder Achmea, VGZ, CZ of Menzis vallen. Ga op zoek binnen de culturele sector: podiumkunsten, musea, bibliotheken. Ga aan de slag bij een van de vele goede doelen die ons land rijk zijn (en zoek er een waarvan het management expliciet van topsalarissen afziet, want die zijn er), of pluis de vacatures van de overheid er eens op na en besluit in hoeverre dat overheidssegment zich ten faveure van megacorporaties in onfrisse wetgeving laat lobbyen.

Denk voor je zelf. Ga op zoek. Overweeg functies waarmee je je maandlasten kan betalen én je hoofd rechtop kan houden. Die zijn er, meer dan genoeg. De wereld springt om IT-ers: het is ons nu vrij om te kiezen waar die wereld naartoe gaat.
Ok, ik heb 'm uitgespeeld. Leuk spelletje, maar hier haal je echt geen (ethische) hackers mee binnen. Ik weet helemaal niets van hacken en kon dit spel prima doorspelen, aangezien het niet meer was dan een paar puzzels.

Als je ooit een Professor Layton hebt gespeeld, kan je dus al een baan krijgen bij Achmea?

Nouja, een Raspberry Pi is altijd leuk en daar deed ik het natuurlijk voor.

In het artikel staat trouwens dat je één van de 20 kan winnen, terwijl er in het spel gesproken wordt over 10. Wat is het nou? :D

p.s. Jammer dat het sudo-commando niet werkte in de terminal. Daarmee had ik de camera's natuurlijk meteen uit kunnen schakelen.

[Reactie gewijzigd door RVervuurt op 29 november 2016 10:07]

Ach zo hoor je dat iedereen tegenwoordig kan hacken ... maar uiteindelijk moet je wel weten wat je doet.
Ik volg nu een cursus in ethisch hacken en vind het machtig interessant, maar meer doordat je met commandos werkt en daadwerkelijk ziet wat je doet. Misschien niet goed uitgelegd maar ik vermaak me prima :)
In het spel zijn het er 10 maar in het echt maak je kans op 1 van de 20 :)
Ik was inderdaad ook al met sudo commando's bezig, maar jammer genoeg zonder effect! :)
Please note that Unity GL is not currently supported on mobile devices. Press Ok if you want to continue anyway...
Excuses, de game is inderdaad niet te spelen op een mobiel apparaat.
Was wel even geinig, maar komt niet in de buurt van hacken. Terminal op het einde kon een beetje weinig (maar wel genoeg) 8-) Uiteindelijk gewoon meer logisch nadenken, dus wat Achmea hiermee wil... geen idee. En verder heb ik al superleuk werk maar een Pi is altijd leuk! :)
Dus als er toch een "prijsvraag" is dan maar zo een
Wel 'n leuke prijsvraag! Is eens iets anders dan gewoon op 'n bolletje klikken 'ik wil een prijs winnen' :+ Verder ken ik als Belg zijnde Achmea niet, maar hey, een extra Raspberry Pi? Waarom niet! :Y)
Doe de Achmea Treasure Hack en win een van de twintig Raspberry Pi's
Of studeer elektrotechniek en werk dagelijks goedbetaald met veel betere hardware :P
Precies. En Achmea is nou niet bepaald een organisatie waar je je mee zou moeten willen associeren. Wurgcontracten afsluiten met zorgverleners, oppotten van miljoenen en te weinig (lees: onder de kostprijs) uitkeren aan zorgverleners en hun klanten. Bah. Walgelijke praktijken. Ik ken voorbeelden (uit eerste hand) waar een fysiotherapie al gewoon zegt dat als je Achmea-klant bent je niet meer geholpen kan worden vanaf augustus omdat het geld simpelweg op is....
Helemaal mee eens.

Ik kan er echt niet bij hoe we het in Nederland zo ver hebben kunnen laten komen dat een zorgverzekering 100% (2x) duurder is geworden met meer eigen risico en minder vergoeding. Ik hoor Balkenende nog zeggen "zorg wordt echt niet duurder" toen het ingevoerd werd en ik 65 EUR per maand betaalde zonder eigen risico met brilvergoeding e.d. Ik ga volgend jaar 120 EUR/maand betalen met 385 EUR eigen risico en minimale vergoedingen.

Echt van de pot gerukt, ik snap niet waar we mee bezig zijn. Het is iedereen toch wel duidelijk dat het systeem door een door corrupt is?! Ziekenhuizen die teveel declareren, doctoren die zich laten omkopen door farma bedrijven, zorgverzekeringen die de politiek chanteren voor meer geld, de zorg-top die tonnen per persoon binnen harkt, zorgverzekeraars die jaarlijks miljarden winst maken. Perfect naar (kapot) Amerikaans zorg model. Echt... |:( |:(

[Reactie gewijzigd door GeoBeo op 29 november 2016 07:37]

Ik vraag me echt af in hoeverre dit aan zorgverzekeraars ligt. Hoewel het ook keerzijdes heeft is de zorgverzekeraar nu veel efficiënter dan het overheidsapparaat 20 jaar geleden was. Nu betaal je ongeveer 6% aan echte 'kosten'. De rest komt terug in zorg. Dit was voor de invoering van de basisverzekering nog meer dan 10%.

Daarnaast, je betaalt de zorg nu meer via de premie. Bij de invoering van de basisverzekering betaalde je zorg nog veel meer via de belastingen. Naast de reguliere inflatie is hierdoor een beeld onstaan dat het veel duurder is.

Een beetje nuance mis ik vaak in de discussie over zorgverzekeraars en zorg.
Dan zou ik graag een berekening willen zien die aantoont dat er inderdaad €1.681 per belastingbetaler per jaar minder belastinggeld naar zorg (die de zorgverzekeringnu vergoed) gaat. Zonder een dergelijke berekening kan je immers onmogelijk zeggen of het duurder of goedkoper is.
Daarnaast, je betaalt de zorg nu meer via de premie. Bij de invoering van de basisverzekering betaalde je zorg nog veel meer via de belastingen. Naast de reguliere inflatie is hierdoor een beeld onstaan dat het veel duurder is.

Een beetje nuance mis ik vaak in de discussie over zorgverzekeraars en zorg.
Je betaalde het eerder meer via belastingen en nu meer via premie?

Ok. Wat is je punt precies? Zowel de zorgpremie als ook belastingen zijn fors gestegen sinds de invoering van het nieuwe zorg systeem. Waar moet ik uit opmaken dat we goed en efficiënter bezig zijn? En hoezo is dat een vertekend beeld?

Inflatie is ook een non-argument want die is er amper geweest in de afgelopen jaren. En de inflatie is sinds de invoering al helemaal geen 100% geweest.

[Reactie gewijzigd door GeoBeo op 29 november 2016 08:24]

Ojjorz heeft gewoon een punt. De totale uitgaven aan zorg werden maar voor zo'n 3% gedekt door de premies. Dat is inmiddels een stuk hoger, maar het is nog steeds een heel klein deel.

Overigens: het probleem in de zorg is niet de kostprijsinflatie (wat dingen bij de Albert Heijn kosten) maar de looninflatie; het grootste deel van de zorgkosten zijn loonkosten. En die looninflatie is een stuk hoger geweest de laatste paar jaar.
Zorg wordt, door alle technologie en dure behandelingen, inderdaad duurder ja. Maar geen 30 euro per persoon per jaar er bovenop. Bovendien worden er miljarden opgespaard door alle verzekeraars. Ook die zogenaamde 'geen winstoogmerk'-toko's doen daar vrolijk aan mee - die vervangen gewoon jaarlijks al hun kantoormeubilair om maar geen winst te hoeven maken, in plaats van dat ze uitkeren.

Als je ziet hoe achterlijk veel er aan minstens net zo veel strijkstokken blijft hangen, declaratieproblemen, mislukte IT-projecten, nieuw- of verbouw die onnodig is en noem maar op - als dát eens rechtgetrokken zou worden kun je iedere inwoner van Nederland voorzien van kunstmatige organen tot hun honderdste levensjaar.
Het basispakket is een dynamisch iets. Er gaan vergoedingen uit en er komen andere (duurdere) vergoeding voor terug. Dat bepaalt de overheid. Je betaalt dus niet steeds meer voor exact hetzelfde, want dat is inderdaad niet uit te leggen. Daarnaast is veel medicatie duurder, zoals kankermedicijnen. Dat alles vertaalt zich tot de hoogte van de premie.
Die medicijnen worden overigens extra duur gehouden. Prijzen die 10, 20 of 50 keer over de kop gaan zijn echt geen uitzonderingen.

Denk aan het geneuzel rond sofobuvir (een hep. C middel, á € 1000,- per pil (!) ).

Op deze link staat het een en ander keurig beschreven hoe dit werkt en wat de maatschappelijke consequentie is:

http://geneesmiddelenbull...or-nieuwe-geneesmiddelen/
Dat klopt. Daarom wil men die hele medicijntoestand in handen van huisartsen etc houden, lekker cashen.. niet omdat eigen medicijnen inkopen gevaarlijk zou zijn. Medicijnen zouden vrij verkrijgbaar moeten zijn. Je kunt jezelf op 1000 manieren omleggen, dus dat is geen excuus. In NL doet men zo moeilijk over medicijnen, terwijl in andere landen medicijnen gewoon over de toonbank gaan. In Amerika is het nog erger...daar mag je niet eens contactlenzen zelf kopen... (want "medisch hulpmiddel"). Zie waar de ziektekosten het hoogst zijn? Waar bureaucratie en ons kent ons hoogtij vieren... waar de markt niet open en transparant is...

[Reactie gewijzigd door Rinzwind op 29 november 2016 14:20]

Ik zit bij een kleine zorgverzekeraar. Echt compleet vrije artsenkeuze, kan vanalles declareren wat normaliter niet vergoed wordt (alles wat je op recept krijgt wordt vergoed minus eigen risico), doet nooit moeilijk, bij overstap naar een nieuwe ICT omgeving even wat geneuzel rondom een declaratie die 2x overnieuw moest maar verder nooit gehannes met ze gehad. Inderdaad, géén Achmea-bedrijf gelukkig.
Hmm "saai repeterend werk" om XX keer een code invoeren, geen idee wat er daarna komt, omdat het mijn aandacht niet vasthouden kon. Mogelijk ook te maken met het feit dat ik niet zou weten wat ik met nog een Pi of traineeship aanmoet. Leuk(e) initiatief/puzzel evenwel.
Ik had 'm na 5 "gokken" goed. Gewoon even logisch nadenken, eventueel notities maken en je hebt 'm binnen no-time.

Had ik wel geluk dat ik bij de eerste gok 3 op de juiste plek had natuurlijk, dat scheelde.
goedkope manier van personeel werven.
If you pay with peanuts, you can expect monkeys..
Boeven zijn het. Ik heb ooit eens inzage mogen hebben in enkel een AdWords account (google advertenties) van een soortgelijk bedrijf. In de maand november/december geven ze al 3 ton uit om mensen van de ene zorgverzekering naar de andere te krijgen. Kostte vijf jaar terug nog +100€ om een klant van de ene zorgverzekeraar naar de andere te krijgen. Klikkosten op een advertentie kostte tien tot twintig euro. Kosten per conversie maakte weinig uit zolang er maar aantallen werden behaald. En wie betaald dat uiteindelijk? Precies.... En dat voor een verzekering waarvan iedereen verplicht is om het te hebben. Dus concreet worden er miljoenen uitgegeven (want alle zorgverzekeraars zitten in dezelfde vijver te vissen) om mensen te laten wisselen tussen iets wat ze verplicht moeten hebben. En dan praat ik over 1 kanaal! Dan hebben we nog Facebook, bing, blog postings, whitelabel deals, linkedin, twitter, affiliate, TV, abri's buiten, gedrukte media etcetc.... Geen idee of dat tegenwoordig inhouse wordt gedaan maar anders is er voor elk kanaal een bureau ingeschakel met een uurtarief van +100 bruto. Waanzin it is - hetzelfde geldt voor autoverzekeringen, in principe alles wat verplicht is.

Kan er echt pissed om worden dat er zo met geld gesmeten wordt / kan worden. Want waarom wordt het überhaupt toegelaten om marketing in te zetten voor iets wat bij wet/overheid verplicht is. De uiteindelijke dienst komt toch op hetzelfde neer

Edit: kleine aanvullingen toegevoegd
Edit 2: ergens hoop ik dat een verstandig persoon met enige vorm van invloed dit eens aankaart op Nederlandse televisie en/of aankaart bij de tweede kamer. Puntje vd ijsberg

[Reactie gewijzigd door AOC op 29 november 2016 08:50]

Het leukste is nog dat 'wij' er massaal intrappen, en ook straks weer lekker ontzorgd worden door een willekeurige groep, die wel geld uitgeeft om nieuwe mensen te lokken, maar mensen niet wil houden. Waarom zouden ze ook? Als kleine maatschappij kom je er amper tussen, met al dat mediageweld.
Er zijn idd veel van dit soort voorbeelden. Ook ik vraag me af of het niet mogelijk is een instantie op te richten die al dit soort zaken non profit doet met volledige transparantie van waar het geld naar toe gaat.

Het lijkt me dat als er maar genoeg mensen zijn die dit willen het er moet komen.
Oh, je bedoelt het ziekenfonds?

Het probleem zijn grote organisaties, niet bedrijven. Kleine bedrijven zijn een stuk efficienter dan grote non-profits. Het probleem met de ziektekostenverzekeraars is dat ze nu al te groot zijn, en jij wil een nog grotere club? Dan krijg je alleen maar UWV-toestanden waar er gouden kranen in de toiletten van de bestuursvleugel worden gemonteerd.
Nee, ik bedoel volledige transpartie van waar het geld naar toe gaat. Dus iedereen die het wil kan dit inkijken.

En nee, ik bedoel een non profit organisatie, wat mij betrefd vergelijkbaar met een goed doel, waar dus alles zo veel mogelijk in "het goede doel" en niet in het verkeerde doel gestopt wordt.
[offtopic]Ik begrijp je punt. Het is echter wel eerlijk om een compleet beeld van de cijfers te geven: de omzet van ZKA bedraagt €11,4 miljard. Dus al zijn de marketingkosten €10 miljoen (het zal wss nog wel meer zijn...), dan is dat slechts 0,1% van de totale omzet.

Ons bedrijf levert ook een medische dienst, wettelijk verplicht voor werkgevers. Desondanks hebben wij ook een marketingstrategie. Dat maakt ons geen boeven, dat maakt ons net als iedere organisatie die klanten probeert binnen te halen. Ik ben dan ook van mening dat de systeemfout ligt bij de overheid (marktwerking in de zorg, wat een mislukking) en niet zo zeer bij de aanbieders die in de markt actief zijn.

En dat zorgverzekeraars boeven zijn, jazeker, maar dat is een andere discussie. :)

[Reactie gewijzigd door herofruit op 29 november 2016 11:10]

Thx voor je toelichting, geeft prima inzicht.

Toch blijft het een enorm pijnpunt dat er x-tal huishoudens/individuen jaarlijks meer moeten betalen voor (minder wordende) zorg. Vooral wetende dat enorm veel mensen qua financiën hun hoofd net aan boven het water kunnen houden. Die worden dan wel weer opgevangen door de sociale voorzieningen, maar goed, dat komt weer van de middenmoot.... En daarbij wetende dat diezelfde partijen enorm veel geld verbrassen aan marketing activiteiten om mensen van de ene zorgverzekering partij naar de andere doen laten schuiven. Naar mijn mening een ontzettend onnodig spelletje wat hier gaande is en enorm belastend voor de maatschappij/samenleving. Het doet gewoon pijn aan mijn hart want alleen al met die kleine 0,1% van de totale omzet kan je enorm veel mensen helpen.

[Reactie gewijzigd door AOC op 29 november 2016 12:37]

Dat het pijn doet kan ik begrijpen. Maar de zorg wordt niet minder, dat is de perceptie, mede gevoed door de media. Wij hebben in NL knallend goede zorg in vergelijk met de rest van de wereld. Vooraanstaande technieken, centralisatie van specialismen waardoor het tarief per operatie wordt verlaagd en kwaliteit toeneemt.... Vrije keuze? NL is boos omdat Jannie van 62 niet haar heup-operatie in het lokale ziekenhuisje kan laten doen maar een heuse 50km (!!!) moet reizen... Niet zeuren, als je wilt dat de zorg voordeliger wordt, zal je streng moeten zijn. Ook sneller iemand als uitbehandeld verklaren.. Impopulair, maar o zo nodig... 90% van de zorgkosten worden gemaakt in de laatste levensjaren. Maar wat is een extra maand leven waard? €10.000? €50.000? €200.000?

Want het probleem van de duurder wordende zorg is de vergrijzing. Dat hebben we vanaf de jaren 50 al kunnen zien aankomen en daar heeft politiek Nederland haar ogen voor gesloten. Hetzelfde probleem met de AOW. Nu moeten er impopulaire maatregelen genomen worden (hogere zorgverz.premie, hogere AOW-leeftijd) en dat schiet het grootste deel van NL (de oudere groep) in het verkeerde keelgat. Logisch ook, maar dan had je eerder de problemen moeten voorkomen.

Kortom, we kunnen wel boos zijn op zorgverzekeraars, maar de politiek heeft hier de steken laten vallen. Struisvogelpolitiek heeft nog nooit gewerkt. En daar betaalt werkend Nederland in de leefstijdscategorie 25-45 nu (en straks nog meer) keihard de rekening voor.
De vergrijzing is maar verantwoordelijk voor 20% van de stijging van de zorgkosten, de rest komt voor rekening van de volumegroei. Een belangrijke oorzaak van de volumegroei is de steeds toenemende bureaucratie in de zorg. En zo zijn we toch weer bij de overheid uitgekomen. ;)
Daarom zouden zaken die door de overheid verplicht worden ook door de overheid aangeboden moeten worden. Tegen kostprijs uiteraard. Dus niks geen privatisering van de zorg! Gewoon een overheid die alles regelt omtrent zorgverzekeringen, autoverzekeringen, etc. Dan hoeft er niemand reclame te maken, kun je door groot in te kopen ook direct de medicijnhandel meer beïnvloeden en hoeven afspraken maar 1 keer te worden gemaakt. Oh, en vergeet de asociale bonussen niet natuurlijk. Daar ben je dan ook direct vanaf.

[Reactie gewijzigd door 3raser op 29 november 2016 11:20]

Zelfde geldt voor die pechhulp reclame... Dat zijn ook boefjes. U heeft het afgelopen jaar geen pech gehad, maar wel betaald! Wat is dit nu voor een uitspraak? Iets in de trend van: "Ik ben het hele jaar niet ziek geweest, maar heb wel zorgverzekering betaald!"
Nooit begrepen waarom de zorgverzekeringssector geprivatiseerd en gecommercialiseerd is, terwijl de overheid als insititutie/regulator optreedt. In theorie zal dat concurrentie en lagere prijzen in de hand moeten werken, de realiteit blijkt helaas het tegenovergestelde dankzij informatieassymetrie en opportunistisch gedrag van de verzekeraars.
Helemaal correct!!
Het is gewoon een maffia en wij maar betalen omdat het per wet vast staat!

Offtopic: Sinds 20 september weer wonend in Nederland, stuurt een zorgverzekeraar een factuur van 300 euro. September, oktober, november én december gelijk maar even aftikken.... waarom dan? Juist, al weken geen reactie gehad.
Ik heb een poging gedaan maar ben gestopt bij de fietsenstalling waar ik de code moest invoeren, succes voor mensen die het wel kunnen! :-)
Hijs niet zo moeilijk, ik zat gewoon beetje te klooien en had em na 16x proberen (van de 20x die je krijgt) Begin door 12345 en daarna 67890 te proberen, daar komt al vrij veel info uit, vervolgens is het gewoon een beetje passen en meten aan de hand van wat je terug krijgt (aantal goede cijfers, en aantal goede cijfers op goede plek)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee