Door Daniel Kegel

Slecht nieuws omtrent Tweakers.LAN (Update)

27-06-2001 • 13:52

189 Linkedin

Zoals jullie iets meer dan een week geleden hebben kunnen lezen zou Tweakers.LAN plaatsvinden op een echte legerbasis. De enige reden voor het nog niet openstellen van de inschrijvingen was het nog ontbreken van een officiële goedkeuringsbrief. Deze brief zou zaterdag komen waarna de site opengesteld kunnen worden.

Tenminste, dat dachten we toen...

Toen vorige week dinsdag (een paar dagen na de vorige .plan dus) de betreffende brief nog niet aangekomen was begonnen we wat argwaan te krijgen. Nadat er op woensdag wederom geen nieuws was werd donderdag door het LAN Management Team naar 't Harde gebeld, alwaar men nog nooit gehoord had van een LAN-party op hun basis. De mevrouw die volgens onze collega - die dus onze tussenpersoon was wat betreft de locatie - alles daar geregeld had, bleek al 8 à 9 jaar niet meer in 't Harde te werken.

Een telefoontje naar haar huidige werk in Duitsland leerde dat ze niet wist wat een lanparty is, laat staan dat ze er eentje georganiseerd had. Vanaf dat moment pasten alle toevallige gebeurtenissen ineens in elkaar: De kapotte auto de dag voordat we de locatie zouden gaan bekijken, het weigeren van contact leggen tussen 't Harde en de rest van de organisatie (omdat alles zogenaamd stil gehouden moest worden), het boos worden om de vorige .plan wegens het nog ontbreken van de brief terwijl er volgens een directeur bij de KL al toestemming gegeven zou zijn, het op het moment dat we het eigenlijk niet meer zagen zitten over de brug komen met een zogenaamd gesponsorde verzekering. En dit is nog maar het topje van de ijsberg...
Allemaal dingen die stuk voor stuk best mogelijk zouden zijn, maar die allemaal bij elkaar opgeteld maar tot één conclusie kunnen leiden.

Om de collega toch de gelegeheid te geven een verklaring te geven hebben we hem gebeld en om uitleg gevraagd. Na wederom allerlei onvriendelijke dingen te horen gekregen te hebben, vertelde hij dat de mevrouw uit Duitsland zich expres van de domme had gehouden. Hij zou haar zelf bellen, en dan meteen die avond online komen voor meer uitleg. Vanaf dat moment (donderdagavond) is onze grote vriend niet meer online geweest, zodat zaterdagochtend besloten werd alle medewerkers op de hoogte te stellen.

Er volgde wederom een aantal boze reacties van de "organisator", waarin op geen van de verdachtmakende feiten ingegaan werd. Naar aanleiding daarvan hebben we besloten de gebruikers in te gaan lichten, omdat we nu wel zeker wisten dat er van de Landmacht-locatie niets waar was.

We zijn simpelweg enorm voorgelogen en bedrogen door iemand waarvan niemand het zou verwachten: een lid van de eigen crew. Het zal duidelijk zijn dat de genoemde collega op staande voet is ontslagen als nieuwsposter en een IP-ban heeft gekregen. De rest van de organisatie gaat echter gewoon verder. Aangezien er weer een nieuwe locatie gezocht moet worden, is het echter de vraag of de geplande datum gehaald zal worden. Hierover zal later meer informatie volgen.

Ben, Wouter, Mark, Floris, Daniel

Update: Zoals jullie gemerkt hebben is er geen nieuws over Tweakers.LAN meer verschenen. De inschrijvingen zijn nog steeds niet open, dus we dachten dat het wel voor zich sprak dat de lanparty in ieder geval niet zoals gepland in juli zal kunnen plaatsvinden. Aangezien er toch vragen over komen, bij deze nog maar even een uitleg.

De organisatie had er na maanden werk en een tegenslag die je hierboven kan lezen even geen zin meer in, met als gevolg dat we vakantie hebben genomen. Over een paar weken zullen we weer aan de slag gaan met Tweakers.LAN, alleen over een nieuwe datum kunnen we op dit moment nog niets zeggen.

Het LanMT

Reacties (189)

Wijzig sortering
Anoniem: 19495
5 juni 2001 19:15
Jammer ... maar die locatie hoefd geen probleem te zijn.. als jullie met meer dan 400 pers. komen dan kun je het terein van Sixflags afhuren.

Ik ben dit weekend naar Opwekking2001 geweest een christelijk evenement ( ff voor de informatie ) .

Das een groot terein naast het attractiepark Sixflags Holland. Een paar jaar terug is daar een scouting evenement gehouden ; de world jamboree en daar is toen op die vlakte riolering , stroom telefoon enz aangelegt. Ook zijn er allemaal wegen gemaakt en zijn er een soort velden ontstaan , allemaal heel leuk en aardig. Als jullie nou eens een groot evenement hebben dan moet je daar heen gaan . Het huren koste iets van 169.000 duizend gulden als ik het goed heb gelezen.

Het is veel (te veel) geld maar op dat Opwekking waar ik het net over had hebben ze alles erbijna uitgehaald met parkeerkosten wat daar ook heel makkelijk kan. Je moest dan betalen om daar te kamperen per persoon en als je dan weer weg ging moest je een zoogenaamde "uitrijkaart" halen. Die koste dan 25,00 en mocht je van het terein af. Het kan best uit maar dan moeten er wel iets van 10.000/15.000 mensen komen. En ik wil best wel bij jullie komen op de LAN. Dan nemen wij van scouting een legertent mee en dan kan onze hele clan meej! :*)

Tis een idd , k hoop dat het verduidelijkend (ofzo) was . En anders bel je ff met hun en kan je een kleiner deel huren van het terein.
LOL

Sorry, 169.000 piek...daar kun je ook andere dingen mee afhuren.

400 man x 50 piek entree = 20.000 piek
Daarvan word 200 man gebracht met de auto door pappie of mammie, dus 200 auto's parkeren, laten we zeggen voor een geeltje.
200 x 25 = 5000 piek

Dan heb je dus 25.000 piek inkomsten.

169.000 - 25.000 = 144.000 piek te kort...komen nog stroomkosten bij, vergunningen, etc. etc.
Campzone wordt ook op dat terrein gehouden, een week na de geplande datum van Tweakers.Lan, het zou dan wel een komen en gaan van putters en tentjes worden :)
Hehe LOL :)
Campzone wordt daar 1,5 week erna op dat terrein gehouden.

Ach ik vind het best. Ik zet daar mijn tent dan gewoon neer voor 3 weken. Let the games and fun begin :) }:O
Ik ben dit weekend naar Opwekking2001 geweest een christelijk evenement ( ff voor de informatie ) .

Das een groot terein naast het attractiepark Sixflags Holland. Een paar jaar terug is
Dit jaar word er al iets gedaan op het SixFlags terrein.
http://www.campzone.nl
en er is idd genoeg ruimte.
Nadat ik in Januari, na vele zware gesprekken, psychologische keuringen, assessments en niet te vergeten de medische keuring - en de bijbehorende conditietest - eindelijk mocht starten met het posten van nieuwtjes
Het wordt toch tijd voor een nieuwe bedrijfsdokter bij t.net....
Waar staat dat tekstje?
Ik kan het niet 1 .. 2 .. 3 terug vinden. Maar het stond tussen de reviews.. Vooral de laatste review van vandag heb ik van genoten.. Steengoed stukje...

Misschien is het al getrasht

Dus ik heb effe gezocht in mijn cache.. Dat heb ik net van jullie geleerd > :)

http://www.4pox.net/zooi/rene.htm
Hmm, keek toch vaak bij de About-Us'jes maar die heb ik niet niet staan :)

Trouwens ook best een vaag stukje :)
http://www.tweakers.net/reviews/226

The place to be.. idd , Hij stond niet tussen de about us.. Maar een stemmetje schreeuwde in mijn hoofd dat ik toch ergens zijn about him had gezien.. Dus ben ik effe alle reviews af gegaan van de afgelopen jaar..

van 150 t/m 234..
Nou die conditie test kan nog goed van pas komen :) Als ze hem zien moet ie hard en vooral lang kunnen rennen }>
of gewoon zorgen dat zijn auto weer gemaakt is.
Die auto is waarschijnlijk nooit kapot geweest. Het is één van die toevalligheden waarmee hij ons (de crew) voortdurend aan het lijntje heeft gehouden.

Net als de gratis diesel die de KL zou afstaan voor het voeden van de aggregaten.. :?
ik heb niks tegen deze LANparty hoor maar het is nogal onlogisch om op een legerbasis zo'n lanparty te houwden
ik werk namelijk zelf bij de Landmacht en daar hebben we echt geen tijd/plek voor zulke evenementen...

Legerbasis is geen computer plaats..

en nu gaan we natuurlijk flaimen enzo maarja ik ga niet met onzin komen enzo...dit zijn feiten

btw: ben zelf pas naar Core-Lan in Vlissingen geweest en daar hadden ze gewoon een grote gymzaal afgehuurd...400 man konden er MAKKELIJK in en ze hadden krachtstroom etc etc hoofdsponsor was o.a Intel

een grote gymzaal dan natuurlijk wel he...dan ken je makkelijk 400 man kwijt...is al bewezen dussss
en stroom? zorg voor goede sponsors en zorg voor krachtstroom zodat 24u uptime met 4oo+ comps geen prob is :)
op Core-lan was dat geen probleem :)
No offence, maar als er dus iets niet centraal ligt, dan is het wel vlissingen, mocht je de intentie hebben dit als alternatieve locatie willen aandragen...
ja eh, ze hebben in Utrecht en omstreken ook heus wel gymzalen hoor ;)
Maar ik vraag me echt af of je daar 400 man fatsoenlijk in kwijt kunt...
Misschien is een beursgebouw een goed idee, in Eindhoven ofzo (is al ooit eens eerder zoiets in geweest). Ik weet niet of dat te betalen is...
Wat je zou kunnen doen is klein beginnen, zodat je wat ervaring krijgt. Niet meer dan 40 man ofzo...
Anoniem: 2488
@RG4 juni 2001 19:41
Hallen waar normaal veemarkten gehouden werden zijn misschien wel interressant. (bv frieslandhallen in leeuwarden alleen liggen die verre van centraal)

Door de mkz crisis hebben die flink wat inkomsten misgelopen dus is de kans groot dat ze elk mogelijk evenement aangrijpen.
Anoniem: 3661
@RG4 juni 2001 22:05
IJselhallen in Zwolle zou ook kunnen is vlak bij het station (ong 10 min lopen). En zeker groot genoeg, voldoende parkeermogelijkheid.

Veehallen zijn meestal wel ERRUG groot. Maar het is wel een optie natuurlijk.
Veemarkt hallen in Utrecht!!
Denk dat dat meer van hun schema afhangt. Werk er zelf al jaren mee aan taptoe en paardenconcours en ken het daar wel aardig. De ruimte hebben ze in ieder geval (Frankenhal -> 'artiesteningang' is daar erg geschikt voor. Das een grote met afalt bedekte hal met aan de achterkant ingangen waar je met vrachtwagens - FOOOOOD! naar binnen kan. Ze kunne vast wel iets regelen dat die vrij staat. of de derde hal (hoe heet ie ook alweer? niet het hoofdgebouw) staat ook vaak leeg. probeer t eens.
Adres weet ik zo niet uit mn hoofd, maar t is aan de Heliconweg
Hoezo onlogisch? KL heeft mensen nodig, dit zou dus een perfecte gelegenheid zijn. Geen tijd? Bij welke defensie organisatie werk jij :D Niet de Nederlandse iig. Plek is er op de Winkelman kazerne ook zat, sterker nog, ze zijn bijna klaar met de nieuwbouw daarzo, en er staan veel gebouwen leeg. Een mess oid zou een prima plaats zijn.
Op die kazerne zit het back- en frontoffice beheer van het KL intranet (midden en noord NL, dus de apparatuur en infra is er ook, en de lui die dat beheren willen wel meewerken (ik iig wel).
Misschien is er nog hoop als de crew contact opneemt met wervings organisatie van de KL.
Niet geschoten is altijd mis.
Wel jammer dat het nu zo is gelopen
Anoniem: 8718
5 juni 2001 08:06
Ik had Daniël nog gemaild:
Ik heb even nagedacht en weet misschien wel een nieuwe locatie. Wij hier in Amstelveen (Amstelveen ligt onder Amsterdam) hebben een mooie sporthal (Emergohal) die je wel zou kunnen afhuren (is van de gemeente, word ook gebruikt voor PC beurzen en zo). De hal is 6 volleybal velden groot (dat zijn een hoop tweakers!) plus een bar/restaurant en ligt aan bij de op/afrit van de snelweg hier. Ik denk dat dit wel lukt en ook niet zo heel duur is.
Misschien dat dit wat is. De stroom lijkt me daar niet zo'n probleem.
uhh hoe groot is een volleybal veld ? da's toch best wel klein ?

Mischien vergis je je nog in de hoeveelheid ruimte die 400 !! computers+mensen innemen hoor..

Voor de rest zou die locatie perfect zijn, woon er bijna naast :D
1 volleybalveld = 9*18 meter^2. maal 6 is 972 meter^2. + 10 % (zo'n volleybalveld ligt niet direct tegen het andere natuurlijk) = 1070 meter^2, da's 2,67 meter^2 per tweaker = beetje weinig. :)
400 man + peecee kan wel op 6 volleybalvelden denk hoor.

edit: hmmm hirogen heeft ook wel weer gelijk...

Ik vindt het een lame actie van rene. Maar ik denk niet dat hij het heeft gedaan voor personal profit 20K is niet echt de moeite waard. Als je nagaat dat je de complete tweaker comunity achter je aan krijgt. Ik denk nl dat we best wel serieus invloed kunnen uitoefenen. Er zijn weinig organisaties zo verspreid, Communicatief en fanatiek als tweakers.net (DPC is een voorbeeld.) Ik geloof eerder dat hij begonnen is met 1 leugentje en daarna steeds verder is gegaan. Totdat hij zichzelf heeft vastgeluld. Je kan wel nagaan dat er binnen bepaalde tijd iemand achterkomt. Je kunt gewoon niet op leugens door blijfen gaan. En iemand die denkt dat hij dat wel kan is erg dom bezig.
Opzich een mooie lokatie alleen niet erg centraal he. Dan is Zwolle beter en nog beter zou het zijn om het ergens in Utrecht te doen. In Zwolle zou het het in de Stilo sporthal kunnen doen daar stopt een Bus vlakbij dus het is goed bereikbaar voor mensen zonder auto en het is geloof ik 4 basketbalvelden groot. Lijkt mij groot genoeg :)

Tenminste niet beter voor mij maar wel beter voor de meeste mensen denk ik.
Goede organisatie als jullie in dit stadium achter zulke feiten komen. Ik krijg steeds meer de indruk dat het voor t.net tijd wordt om wat mensen met commerciele en management vaardigheden aan te trekken om wat dingen te structureren. En dan bedoel ik ook iemand die er voor geleerd heeft en er ervaring voor heeft, dus niet iemand die wel eens een management boek heeft gelezen. Ok iedereen heeft verstand van techniek maar op het gebied van het sturen van een organisatie schiet nog veel tekort.

Als er bijvoorbeeld goed en duidelijk was gecommuniceerd bij de config van de server had de cheeta crash ook niet zoveel gevolgen gehad.

Dit is niet als flamebeat bedoeld maar als opbouwende kritiek. Natuurlijk kunnen jullie mijn mening ook links laten liggen... maar ik hoop dat je er iets mee doet... Dit is op zich al een leerzame ervaring.
Achteraf gezien hadden we het misschien eerder moeten opmerken, maar alle gebeurtenissen op zichzelf waren niet echt aanleiding tot wantrouwen, zeker niet als je het bekijkt over een periode van 3 maanden.

En je verwacht gewoon nooit dat iemand van binnen de organisatie op zo'n manier het vertrouwen misbruikt. Er was geen enkele reden om een verdenking tegen Rene te koesteren. Bovendien lijkt wantrouwen me niet echt een gezonde basis voor werken in een team :)
Wantrouwen is idd slecht maar enige vorm van controle is gewoon puur zakelijk en iemand die daar niet tegen kan heeft iets te verbergen.

Zodra je functies en bevoegdheden aan iemand delegeert dan hoort daar ook een verantwoordelijkheid bij. Zodra daar niet op gecontroleerd wordt of kan worden zit het ergens fout.

En een lesje wat mijn moeder me al jong heeft bijgebracht wat ik dan ook iedereen op zijn hart wil drukken; "Zodra het op geld aankomt zijn de beste vrienden geen vrienden meer"
Anoniem: 13748
@The Source12 juni 2001 15:55
Helaas moet ik in dit geval "The Source" volkomen gelijk geven.
Het betreurd mij ten zeerste maar voor sommige aangelegenheden is commercieel en organisatorisch talent nodig.
Hierbij moet ik eerlijk melden dat ik ondanks mijn behoorlijke Tweakers ervaring dat toch ook niet heb en duidelijk anderen toch ook niet ;).
Wat dacht die Rene ermee te bereiken eigenlijk ? Erg wazige actie moet ik zeggen. :(
De enige "goede" reden die ik kan bedenken, is dat hij verwacht had toegang te krijgen over een bankrekening, waar het entree-geld naartoe zou gaan...
Rick, lekker makkelijk om nu al conclusies te gaan trekken zonder dat je een tegenreaktie van Rene hebt gehoord.

't doet mij meer denken aan de oplichtingsactie die laatst op GoT te lezen was:
Rene dacht waarschijnlijk: "oh dat regel ik wel even" maar kwam er achter dat het niet zo makkelijk is om een lokatie te regelen.
vervolgens paniek want de druk werd steeds groter en dus begon ie steeds meer smoesjes te verzinnen.

Naja, zoiets kan ik me in elk geval wel voorstellen.
* 786562 SiGNe
Is ook mijn theorie. 20k is nu niet echt een bedrag waarmee je lekker kunt gaan rentenieren op de Bahamas.

Ik denk dat Rene met een kleine leugen begonnen is en dat toen heeft doorgezet om niet af te gaan. Of hij deed het voor de "eer". Vanalles en nog wat regelen, en als we dan op het laatste moment toch geen toestemming zouden krijgen zou hij toch "The Man" zijn.

Maar dan vraag ik me af waarom hij niet gewoon zelf een afwijzingsbrief in elkaar geknutseld heeft.
Anoniem: 4106
@SiGNe4 juni 2001 19:31
vanaf zaterdagochtend heeft in het crewforum gestaan en daar heeft Rene ook een aantal keer gereageerd. In geen enkele reactie komt hij met een verklaring.
alles leuk en aardig? maar waarom licht ie de rest van de crew dan niet in over zijn pogingen om de lokatie te regelen? Nee... dat geloof ik niet... hij had er wel bepaalde bedoelingen mee....
Nou ja ik zal mijn naam maar niet vertellen, maar ik denk dat hij het idd om die reden gedaan heeft.

[theorie]
Waarschijnlijk heeft hij ook zo'n brief gemaakt, maar ligt ie weer ergens bij de PTT weg te rotten. Uiteindelijk is het allemaal de schuld van de PTT
[/theorie]

Waarom sturen jullie hem niet vriendelijk een brief waarin je hem om uitleg vraagt. Je kunt mensen wel zo gaan bannen en al, maar daar schiet je echt niks mee op (ik noem het "de aan het einde alles kapot theorie"). Je kunt het beter gaan uitpraten en hem voorlopig geen nieuws meer laten posten e.d.
Ik denk niet dat dit de reden was, anders had hij die brief wel gefaked, en daarmee de geld flow gestart.....

Maar ik heb ook geen idee van een andere mogelijke reden, waarom hij het gedaan zou kunnen hebben :(
laten we peter r de vries inhuren ;)
De enige "goede" reden die ik kan bedenken, is dat hij verwacht had toegang te krijgen over een bankrekening, waar het entree-geld naartoe zou gaan...

Een andere reden is, dat hij misschien hoopte op die manier wat meer aanzien/aandacht te krijgen. Dat laatste heeft hij in ieder geval bereikt... :(

[persoonlijke noot]
was niet van plan om de LAN te bezoeken, maar ik moet wel zeggen dat ik WALG van dit soort streken :r
[/persoonlijke noot]
Lijkt me ook de enige 'zinnige' reden. Alleen wel beetje dom om ervan uit te gaan dat het niet ontdekt zou worden voordat het geld erop staat.

400*50,- = 20.000,-.. tsja..
Nou lijkt me sterk dat je dat voor 20K doet hoor. Je bent gelijk gezocht door de politie (+400 man boze tweakers en dan vraag ik me af wat erger is), en je komt gewoon totaal NERGENS met 20K.
Ik ken de kerel verder niet maar ik kan me niet voorstellen dat ie dat dan zou doen...
dan ben je geen haar beter als die streek die Rene geflikt heeft. stoere praat heeft niemand behoefte aan.
Ik vond Rene een goeie nieuwsposter, zonde dat het zo heeft moeten lopen ;(
Ik ben overigens wel errug benieuwd naar z'n reactie hierop!
Anoniem: 5572
@Felix4 juni 2001 15:21
Je heb wel veel lef voor nodig om te reageren.
Tenzij hij een HEEEEEL goede verklaring heeft.
Lijkt me overigens wel erug sterk..

Ik denk dat het wel leerzame weken zijn voor de t.net crew. (dit is niet negatief bedoeld!!)
Ja, inderdaad.

* 786562 Mark
Hoe kun je nou ooit iets voor elkaar krijgen als je niemand vertrouwt?
Ik zou zeggen, vertrouw niemand die je niet persoonlijk kent (en nee, icq/irc enzo telt niet). Ik weet niet hoe goed jullie rene kenden (hoe vaak gezien/gesproken irl enzo), maar niemand meer vertrouwen is wel een hele grote stap de andere kant op...
Mwa, volgens mij kenden de mensen elkaar wel van de T.net crew, alleen sjah, alleen via de puter [ook wel meetings maar dat telt niet]
* Mark Timmer heeft geleert dat je eigenlijk niemand moet vertrouwen zonder keiharde bewijzen te hebben...
Slaat in mijn ogen dus helemaal nergens op....Beetje paranoia gedrag. Het zou beter zijn als je van het positieve in de mensen uitgaat, dat houdt het allemaal een stuk vriendelijker. En als je dan toch mensen bij een dergelijke organisatie wilt betrekken, zorg dan van te voren voor een contract-achtig iets. Maak in ieder geval goede afspraken, zo gaat dat in de grote-mensen-wereld ook.

Verder kan ik Onno ook helemaal gelijk geven, een IP-ban is alleen maar om een daad te stellen, en ik denk dat het een verkeerde is. Tuurlijk is het op zijn zachtst gezegd niet netjes wat ie gedaan heeft, maar je gaat toch ook niet iedereen met een strafblad een IP-ban geven omdat je vriendje op t.net niet mag zijn??? Je weet toch van 99,9% van de users niet wat ze dagelijks doen??

Conclusie, pak het de volgende keer allemaal wat beter aan (nog beter? jah, nog beter)...en reageer je niet op een simpele manier af op een dergelijk persoon.

Tot zover mijn preek...

Dex

P.S. suc6 met de verdere organisatie en ja ik weet het ...1. tis altijd makkelijk praten achteraf; 2. de beste stuurlui staan toch altijd aan wal.
offtopic:
[quote]
Mark Timmer heeft geleert dat je eigenlijk niemand moet vertrouwen zonder keiharde bewijzen te hebben...
[/quote]

leren
leerde
geleerd ;)


Maar in ieder geval is het gewoon k**. De afgelopen weken zijn niet zo bevordelijk geweest voor de reputatie van T.net.

Maar ja, zoals al eerder gezegd: van je fouten leer je.
Even iets over het vertrouwen: het gaat hier wel om je collega, Mark's collega Rene had dus tegen zijn werkgever (ik vind baas zown k*t woorrd) en zijn collega's over iets groots gelogen. Ik vindd het wel een beetje ver gaan dat je tegenwoordig niet eens je collega kan vertrouwen, en de werkgever zijn werknemer niet.

Volgens mij zat Rene ook aardig lang bij de crew, dus je zou het al helemaal niet van hem verwachten.
Misschien een gek idee hoor, maareuh....
misschien is de locatie + datum van dat Drome lan over te nemen, aangezien deze niet door zou gaan...
OK, tis dan niet outdoor maargoed, het is in ieder geval een locatie, en al weet ik het niet zeker, denk dat er ook al vergunningen voor geregeld zijn aangezien het pas vrij kort voor het uiteindelijke event is afgeblazen...
Of misschien is er iets gezamenlijks op te zetten.. 't zijn maar een paar idee'tjes die ik nu brainstorm, wie weet hebben jullie er iets aan..

Carnager
We hadden in een hal/ruimte op de basis zullen zitten, ook niet buiten dus.

Maar wat was de lokatie van Drome?
[edit]
Hmm Hengelo (ov) is niet echt centraal :( ;)
Check even op drome.nl .. als ik me niet vergis een grote evenementenhal in hengelo o.i.d., alleszins ook nog wel aardig centraal te bereiken..
't was in ieder geval gepland voor een groep tot 1000 mensen, alleen bij hen was het regelen van netwerk het punt waarop dat lan niet door kon gaan (tja, zonder goed netwerk kom je helaas niet zover)

[edit: aanvullende gegevens hieronder]

Waar: Expo Center Hengelo (ov)
Boot (opening): Vrijdag 6 juli 2001 om 18:00 uur
Shutdown (sluiting): Zondag 8 Juli 2001 om 18:00 uur

Bron (wat een url zeg!)
Drome is niet afgeblazen, maar VERPLAATST. Maaruh, als je die lokatie wilt hebben, wens ik je veel succes met onderhandelen...
Hmmm ok misschien is hengelo niet zo centraal als de mislukte locatie, maar alleszins beter te bereiken voor de meeste mensen dan laten we zeggen groningen, den haag of maastricht (willekeurige steden)
Anoniem: 22768
@carnager17 juni 2001 18:27
Och, vanuit A'dam is hengelo 2 uurtjes (zowel trein als auto), dat heeft men er toch wel voor over? En behalve dat heeft Expo goede parkeergelegenheid, en is erg goed bereikbaar. Vanuit station Hengelo gaan er veel treinen heel vaak naar alle richtingen. (Die zin: :?) Dus als je het mij vraagt: Hengelo it is!
Je zou natuurlijk altijd alnog eens contact op kunnen nemen met de landmacht. Ze zoeken immers personeel, en zoiets kan een leuke promotie zijn (in iedergeval heel wat goedkoper dan de reclamespotjes op TV).
hmm kziet het al voor me z'n puisterige nerd met zo'n angstig gezicht een m16 vastgeklemt vastzitten onder het prikkeldraad in de stormbaan... nah tweakers zullen vast niet de doelgroep zijn ;)
[off-topic]
Dan ken jij het nivo van de huidige militair niet. Das de laatste tijd nie zoveel meer
[/off-topic]
Ja hoor, een vriend van me speelt met computers bij defensie. Hij is wel burger, hij wilde niet in dienst vanwege gewetensbezwaren :+ .

Voor de rest moet het wel een goede werkgever zijn. Met name de secundaire voorwaarden dan, salaris is wat minder dan in het bedrijfsleven.
Misschien een idee om het op Femme z'n landgoed te houden? :D
heb je in ieder geval geen last van buren gerucht ;)
Ja maar dan wordt het weer grolsch drinken en dan komt de helft niet :)
Anoniem: 9975
@raptorix4 juni 2001 21:30
grolsch is toch zeker wel het beste bier :9

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.1 2 3 ... 9

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee