Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
traibergen 12 december 2017 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (retail) Zwart

Voor deze prijs heb je zeker een mooie DVD-Speler. Helaas maakt de speler wel erg veel geluid en wordt er veel bloatware meegeleverd. Ik zou het aanraden om te kopen mits je er niet heel veel gebruik van maatk.

Pluspunten

  • Makkelijke Installatie
  • Lage Prijs

Minpunten

  • Bloatware
  • Geluidsproductie
  • ASUS-logo

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Media-compatibiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 2

Mazda Man 3 juni 2019 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (retail) Zwart

Tegenover andere optische drives in dezelfde prijscategorie vind ik deze aan de luide kant. Voor de rest doet hij wat hij moet doen natuurlijk, niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Voordelig

Minpunten

  • Erg luid

Eindoordeel

Score: 3
JASMein03M 14 oktober 2018 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (retail) Zwart

Goeie en snelle lezer, enige nadeel is dat hij erg veel lawaai maakt tijdens gebruik (echt heel veel). Maar voor de rest doet ie gewoon wat ie moet doen.

Pluspunten

  • Snel
  • Werkt meteen (zonder nog software te moeten instaleren)

Minpunten

  • Veel lawaai

Eindoordeel

Score: 3
Anoniem: 979365Newbie 3 september 2018 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (bulk) Zwart

als brander gewoon een toppertje

Pluspunten

  • asus blijft toch de brander van nu
  • prima schrijf en lees snelheden

Minpunten

  • zero

Eindoordeel

Score: 5
Glenfiddich 26 oktober 2017 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (bulk) Zwart

Omdat ik maar sporadisch een CD/DVD gebruik in de PC heb ik deze goedkope DVD-brander gekocht. Niks op aan te merken: goedkoop, doet wat het moet doen, en vlot. Bij gebruik lawaaierig. Bij het opstarten vd PC maakt hij een geluid alsof er een diskettestation wordt geïnitialiseerd, lekker retro ;)

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel

Minpunten

  • Geluidsproductie

Eindoordeel

Score: 4
derekklouwer 16 juni 2017 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (bulk) Zwart

Werkt gewoon prima.

Pluspunten

  • Werkt gewoon
  • Goede kwaliteit
  • Niet te duur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Antonio di 15 juni 2017 Product gekocht

ASUS DRW-24D5MT (bulk) Zwart

Gebruikt in Build ARCTIC-Freezer-33, CRUCIAL-balistix-tactical-DDR4-3000, ASUS-Z270H, AEROcool-500-Zwart en INTEL-I5-7600K. Heeft SATA 600 aansluiting . Doos, Kabels en schroefjes worden niet meegeleverd bij deze "BULK" versie. Werkt direct op de bovenstaande configuratie onder Windows 10 en Ubuntu 16.04.

Pluspunten

  • Werkt "out of the box"
  • door SATA 600 werkt die lekker snel

Minpunten

  • Lijkt nu of ik een ASUS PC heb door het merk voorop terwijl dit niet zo is

Eindoordeel

Score: 5
bjorntukkertje 2 februari 2017

ASUS DRW-24D5MT (retail) Zwart

Prima ding, ben geen expert maar heb nog geen problemen gehad met dit ding. Minpuntje is als de pc opstart de lezer gaat kraken en behoorlijk wat geluid produceert. Dit stopt echter na 10 seconden.

Pluspunten

  • snel
  • zwart (dus past bij meeste cases)

Minpunten

  • geluid

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASUS DRW-24D5MT?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True