Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , 12 reacties
Bron: Abit

Jake schrijft: "nieuw bios van abit . MPS 1.4 werkt nog steeds niet in win2k, USB wordt dan niet installed, niet dat ik USB-gadgets heb ":

- Supports 533Mhz(66Mhz FSB), 550Mhz(100Mhz FSB) and 600Mhz(100Mhz FSB).
- Fixies the STD function.
- Updates the HPT 366's BIOS to rev. 1.21.
- Adds the "A, EXT, C" option.
- Fixes the general password issue.
- Supports 37GB hardisks.
- Supports MPS rev. 1.4.
- Supports Power recovery function after the AC power back.

Hier kun je de zaak downloaden.

Lees meer over

Moderatie-faq Wijzig weergave

Reacties (12)

Dat klopt, usb word niet goed herkent in w2k rc2 op BP6

evenals op bijna alle asus boarden de com porten niet herkend worden door w2k rc2

tja..
Hmmmm gaat dit betekenen dat ik mn Webcam3 nu wel onder w2k kan gaangebruiken of heeft dat ding er gewoon zelf problemen mee of slaat ditg nergens op omdat hij het onder w98 wel doet en het dus niet aan het bios kan liggen? :O
hahah webcam 3 onder win2k.... zonder drivers ???

leg me dat eens uit hoe je dat wil gaan doen, mij lukt het niet !!!! <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/frown.gif width=15 height=15>
Dat van MPS 1.4 onder w2k is niet zo erg dan zet je hem gewoon op 1.1 (Weet iemand het verschil dan ?)
Bij miuj werkt MPS 1.4 prima, geen enkel probleem met win2k rc2
paulh:

Ik weet niet of er nog meer nadelen zijn van het zetten van MPS op 1.1.
Bij mij zorgde het er voor dat mijn TNT een zwart scherm kreeg tijdens het booten van win2k. Na een tijdje proberen, kijken wat er aan de hand was, bleek dat MPS op 1.4 in de bios het probleem oploste. Geen MPS op 1.1 voor mij dus bij win2k. 1.1 was de default instelling, eerste indruk van win2k was dus niet zo positief (tijdje terug al weer). <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15>
hmmmm.... bij mij moest ie juist op 1.1, anders kreeg ik allerlei problemen....

Maar RC3 is er nu ook, dus eens kijken wat dat allemaal kan...
Heeft er al iemand zijn bios geflashed? Ik wil niet de boel om zeep gaan helpen.
Bij mij werkt hij perfect die nieuwe bios. <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15> <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15> <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15> <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15>
Heb gisteren BIOS geflashed..
no problemos.. hoewel mijn UATA66 bij de 1e keer booten na update/aanpassen BIOS even voor probs zorgde.. wellicht verkeerde setting..
En geen problemen met BeOS & muis meer! yeah! <img src=http://www2.hku.nl/~femme/wot/forum/interface/smilies/smile.gif width=15 height=15>

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



Apple iOS 10 Google Pixel Apple iPhone 7 Sony PlayStation VR AMD Radeon RX 480 4GB Battlefield 1 Google Android Nougat Watch Dogs 2

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True